Survivor

ovde se sodomijom zove analni sex,kod nas je bese sa zivotinjama?
a nek je on prijatelj,cinjenica je da on planski pravi dete kojeg se odrice pre nego sto ga je napravio
luzer par excellence!!! to nije isto kao kad klinka ostane "slucajno" neplanski trudna pa da dete na usvajanje,ovaj ga pravi da bi ga se odrekao,jos ako je prijatelj zene koja misli da nema previse vremena za vezu i dete,znaci da je u odredjenim godinama i on(sem ako se ta ne druzi s nekom decom sto nije nemoguce ali manje su sanse) znaci zreo muskarac
nema nikakve veze sto je prijatelj,njegov profil mi je potpuno nenormalan i odvratan
:D
:bljak:

Sve si u pravu, samo je ovde forum zene, pa se zato svi vrtimo oko "nje".

mislim da oce :lol: i da zato oni pate
kao oce bash takvu a trebalo bi kao neku ... onakvu iz prvog opisa
al realno sta ce mu kucketina ; )))

bezi bre, jesi normalna :lol:
ajde sada zamisli.... bzvz primer ali korleonea, sa zgodnjikavom frizerkom - on je onako zaljubljeno gleda, uzdise i menja detetu pelene - jel' da da ne ide?
mozda moze frizerka uz kafu i viski al' ne da vodi kucu i radja decu, jos manje ce da bas njoj polaze racune. mada, pitanje u nekim godinama da li prolazi takva i za to.
ne mora kucketina, imas fine poslovne zene, ekonomiste, analiticare, naucnike - zene koje su lepe, prijatne, pazljive i pametne.

Nije strasno sto to neko trazi, vec sto ocekuje da ona to ne trazi od njega.

u pravu si, samo mi nije jasno odakle im takav nacin razmisljanja i kako ne vide da su oni sami ispod nivoa koji su zacrtali za onu drugu stranu.
sve vreme ne mogu da zaboravim ortakinju koja mi objasnjava kako nikako ne moze da se smuva sa elektricarom jer ona je zaboga profesor pa ne moze da se spusti na taj nivo :neutral:
kako uspes da ubedis sebe da si iznad ostalih pa samim tim zasluzujes nesto natprosecno nije mi jasno.
na stranu ljudi koji su stvarno u toj situaciji ali kako neko obican dodje do toga, da li je dovoljna samo zelja.

Back