Survivor

• Začetnik teme Začetnik teme eko5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i ja mislim da je ovde vec sve receno i da nema potrebe da se ide u krug
svi su se vec smirili [smorili] sto je i lose jer se potvrdjuje teorija da posle par dana ajd jovo nanovo i prevare idu u zaborav i prave mesto novim
dakle decice sta smo danas naucili - slobodno lazi i kradi jer posle par dana to pada u zaborav
malo mi je krivo sto se neki pozivaju na nekakve argumente a u stvari samo pricaju ono sto im se svidja
ako su zaljubljeni u nemketa - u redu, samo sumnjam da ce taj borac za pravdu da se vrati svome starom zanatu u najnovijoj secesionistickoj regiji i da vraca neopravdano veliki kusur
mozda ce za te pare da klonira sarenku

ne verujem da su dolazili preko veze vec vise da su se tu prijavljivali ljudi skloniji medijskom eksponiranju + sto posle bas takve cesce i biraju
tipa: ubaci par fufa, par manekena, jednog postenog, jednu jaku u ruke...
kad smo kod mandicke ona se ladno slikala za CKM
ocekujem prozivanje zbog ovoga ali ona je JEDINA koja je dobila malariju, ne na ostrvu, nego u zemlji, u ISTORIJI
meni je to malo mutno - pre ce biti ajde da ode u stilu a ne kao neko ko se pi-pi-pi [hehe hvali] a vamo nema s cim
i meni je kao i svima islo na @#$% njeno i manekenovo insistiranje - reci ko zasluzuje da bude tu - pa ognjen a gde je on sad i zasto. pa bas zbog te mandicke koja se posle pravi kao pravednik i sportista
reko sam vec 2 puta ali moram jos 1om - raletov odgovor: "TI i vanja mandic" na to manekenovo pitanje je vrhunac tog programa

ne verujem da su dolazili preko veze vec vise da su se tu prijavljivali ljudi skloniji medijskom eksponiranju + sto posle bas takve cesce i biraju
tipa: ubaci par fufa, par manekena, jednog postenog, jednu jaku u ruke...
kad smo kod mandicke ona se ladno slikala za CKM
ocekujem prozivanje zbog ovoga ali ona je JEDINA koja je dobila malariju, ne na ostrvu, nego u zemlji, u ISTORIJI
meni je to malo mutno - pre ce biti ajde da ode u stilu a ne kao neko ko se pi-pi-pi [hehe hvali] a vamo nema s cim
i meni je kao i svima islo na @#$% njeno i manekenovo insistiranje - reci ko zasluzuje da bude tu - pa ognjen a gde je on sad i zasto. pa bas zbog te mandicke koja se posle pravi kao pravednik i sportista
reko sam vec 2 puta ali moram jos 1om - raletov odgovor: "TI i vanja mandic" na to manekenovo pitanje je vrhunac tog programa

Hoces da kazes da su je posteno izubadali komarci tokom zivota....pa ni sama ne zna sta joj je u glavi , a sta medju ...ogama...
Dobila emisiju 1h na RTV1.....kako uci decu sta treba i kako je super obezbedjenje...a ne prasta....

Evo nekih mojih mishljenja:

-Nemanja nije zasluzhio da pobedi jer je OBJEKTIVNO gledano, zao i pokvaren chovek.

-Objektivno je Radoslav zasluzhio da pobedi jer je najvishe pokazao u igrama i van njih ali je subjektivno Dule zasluzhio da pobedi jer je najbolji chovek.

-Radoslav je ushao u pakt sa Nemanjom i izbacio Duleta. Takodje je Radoslav glasao protiv Bugija a glasao bi i protiv Hane da je doshlo do glasanja pre nego za Nemanju. Ukratko, Radoslav je sam sebi iskopao jamu.

-Sam koncept zavrshetka i proglashenja pobednika je bez veze jer kao shto je neko pomenuo, chlanovi Roke su slabo poznavali finaliste, narochito Dario. Glasovi Daria, Maje, Nemanje za Nemanju uopshte ne trebaju da chude, kao ni Vanje R. Donekle je chudno shto Vanja M. nije glasala za Editu. Ovo sve se dolazi zakljuchkom sistema eliminacije.

-OVO GORE VECINOM SVI ZNATE I SLAZHETE SE MANJE VISHE. ONO SHTO MI PADA NA PAMET JE DA SU NEMANJA I EDITA IMALI DOGOVOR DA IDU ZAJEDNO DO FINALA I DA POBEDNIK PODELI PARE U NEKOM ODNOSU. NEMANJA JE IZRADIO EDITU, OTUDA ONA NJIHOVA SVADJA, A ONA KAKO BI SE OSVETILA IZMISHLJA OVU PRICHU O KUPOVINI GLASOVA I PODMECE JE RADOSLAVU. RALE OZLOJEDJEN SHTO NIJE POBEDIO PRIHVATA PRICHU I PLASIRAJU JE U JAVNOST.
Edita bi dobila pare da nije ostala u finalu....na to je racunao nemanja....
Zato se i nije radovao kad je uspela da ostane....
Jer jedan glas manje, a i znao je da ona nema sanse i to joj je i rekao , sa "sto nisi"....

n1217041731_30245868_8721.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
nisam hteo vise ovde da komentarisem ali ovo je stvarno cudo hahaha
obavezno citam taj strip, ne znam kako mi je promak'o
stvarno je dobar
i fora je da su pustili ovo jer su cini mi se i oni kao sponzori survivora
ili sam omasio novine [ali mislim da nisam]
:rtfm::ok::super::klap::D:hahaha::lol:

Back