Od Ponedeljka 27.10. na FOX-u!!!! Dnevne emisije su od pon-cet u 20H !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od Ponedeljka 27.10. na FOX-u!!!! Dnevne emisije su od pon-cet u 20H !
Baš me zanima kakvi su likovi sigorno će biti neki lik koji će se odma u prvoj epizodi svađati,kako radi izbacivanje ko odlučuje?
Meni bi bilo zalije da je dedica ostao,a onaj lik ispaozao mi dedicu sto je ispao![]()
zanimljivo.iako bi mnogo zanimljivije bilo da si na njihovom mestu- sam(i) u divljini, a opet siguran u krajnjim situacijama... ako nishta- da se zapitash zasto se ipak ne prijaviti...
a dedica.. ma bole ga bre uvo, on se proveo! (iako ne kapiram kako je uspeo posle prica o tome da je sa dunava i da je naviknut na "takav" zivot- da stigne poslednji)...
zanimljivo.iako bi mnogo zanimljivije bilo da si na njihovom mestu- sam(i) u divljini, a opet siguran u krajnjim situacijama... ako nishta- da se zapitash zasto se ipak ne prijaviti...
a dedica.. ma bole ga bre uvo, on se proveo! (iako ne kapiram kako je uspeo posle prica o tome da je sa dunava i da je naviknut na "takav" zivot- da stigne poslednji)...
Modelsica ce se oduziti Ognjenu na jedan sasvim romantican nacin,volio bih to da pogledam.Onako...niti zanimljivo niti dosadno...nervira me sto nisu svi ravnopravni, *** dedica se takmicio sa machom...C'mon.
E ovo mi nije jasno...Ljudi bice SEXAAAAAA
Modelsica ce se oduziti Ognjenu na jedan sasvim romantican nacin,volio bih to da pogledam.
Ljudi bice SEXAAAAAA