Ivan xcv
Aktivan član
- Poruka
- 1.028
Zanima me ako neko zna vrednosti surutke u prahu na 100g? Znam da je laktoza otprilike 60% a mene konkretno zanimaju proteini... tj. procenat u 100g... na netu ima vise razlicitih informacija da je 10% i 30%...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me ako neko zna vrednosti surutke u prahu na 100g? Znam da je laktoza otprilike 60% a mene konkretno zanimaju proteini... tj. procenat u 100g... na netu ima vise razlicitih informacija da je 10% i 30%...
zaboravio si da mu ostavis kontakt telefon
whey je bacanje para i nepotrebno unosenje vestackih boja i aroma.
posni sir,belance,orasasti plodovi,tunjevina,belo meso
to jedi i ne treba ti nista u prahu
naravno uz povrce i zitarice(ovsene pahuljice)
jel si citao sastav,kako se dobija boja i ukusi
Boja i ukusi?Pa ne znam,to me i ne zanima,ukus kao i svaki drugi ukus,kako se dobija ukus cokolade kako necega drugog,mislim glupo je "kako se dobija ukus"...sad mi pade na pamet mozda si ti pomislio na Aspartman ali ima milion Whey-a koji su bez aspartmana (mislim u granicama kojim je to moguce,svaki slatkis ga zadrzi u odredjenim granicama).
Naravno da je Whey bacanje para kada ga osobe kupuju i misle da ce se od njega nabildovati,to je onda naravno bacanje para.Ishrana mora da je sredjena barem 80% da bi se uopste i razmisljalo o njegovoj kupovini ako se zele rezultati.
Glupo je to sto pise...kako se dobija boja i ukus za cokoladice,za cips i za jos milion slatkisa,nista bolje od Whey-a
znao sam da ces napraviti to poredjenje
zato i kazem da ako jedes kvalitetno i izbegavas sve cemu se dodaju vestacke boje i ukusi sta ce ti whey
druga je stvar sto ovde ima par osoba koje ga prodaju pa ga reklamiraju
uvek ce ti reci kako nema vremena za izbalansiranu ishranu zato poneses mericu i sejker i to ti je idealna zamena za proteinski obrok![]()
A ta gomila laktoze jel ima neke uticaje na organizam?
.
Znaci u surutki je najveci problem - ako zelis da uneses 30 gr proteina koliko treba posle treninga, ti ces hteo ne hteo uneti i 200gr secera a to je SAMOUBISTVO ZA INSULIN I IZAZIVANJE SECERNE BOLESTI....