Surova realnost

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Video sam dosta napravljeni tema oko preljube i sve se te teme zavrsavaju isto (npr: preljube se ne desava kod svakoga,to samo mogu nemoralni ljudi da ucine itd).

Ovo je surova realnost:

Svako je bar jednom ucinio preljubu ili bi je ucinio (99% odsto populacije).
Onaj ko kaze da nije ili da nece uciniti preljubu laze.
Oni bi ucinili preljubu kad bi im prisao zgodan muskarac ili devojka (npr ko moze da odoli Ronaldu)
Ili ne mogu da pocine preljubu zbog svog izgleda (ovo se vise odnosi na zene,jer muskarci mogu da plate kurvu).
Jer ljubav i seks nisu iste stvari, a evo i zasto:
Ljubav je kad volite neku osobu zbog njegovog/njenog karaktera,jer je dobra/dobar za vas,ponasanja...
A seks je kad vas neko privuce u seksualnom smislu: ima misice,ima dobre sisee i guzicuu,ima kuracc od 20cm...

Postoje ljudi koji su prevarili i koji kazu da nisu.

Ja bi voleo da gresim,ali kad vidim kakvo nam je danasnje drustvo mislim da je ovo surova istina!

Pa prevara zbog prelaska na novo je jos i prihvatljiva...zar ne....
Prevara zbog kompletiranja uslova da bi osoba bila sretna je nesto sto danas ljudi odobravaju ali to rusi par kao entitet u ljubavi i uvodi grupnjak kao entitet...od ovog dobijas muzevnost, od ovog kitu, od ovog finansije, od ovog razumevanje a od ovog dobijas ono sto te stvarno usrecuje u zivotu ista interesovanja..

Video sam dosta napravljeni tema oko preljube i sve se te teme zavrsavaju isto (npr: preljube se ne desava kod svakoga,to samo mogu nemoralni ljudi da ucine itd).

Ovo je surova realnost:

Oni bi ucinili preljubu kad bi im prisao zgodan muskarac ili devojka (npr ko moze da odoli Ronaldu)
Ili ne mogu da pocine preljubu zbog svog izgleda (ovo se vise odnosi na zene,jer muskarci mogu da plate kurvu).
Ljubav je kad volite neku osobu zbog njegovog/njenog karaktera,jer je dobra/dobar za vas,ponasanja...
A seks je kad vas neko privuce u seksualnom smislu: ima misice,ima dobre sisee i guzicuu,ima kuracc od 20cm...

Ja bi voleo da gresim,ali kad vidim kakvo nam je danasnje drustvo mislim da je ovo surova istina!

:cry:

Ovo je surova realnost:

ovo je tipično muško razmišljanje, koje upravo izgovara onaj koji traži opravdanje za prevaru.. a što se konkretno boldovanog tiče, žena ako zaista voli, može da joj priđe ko hoće, on njoj nije ni lep, ni zgodan, već samo nebitan..

Šta ako je volim i zbog dobrog seksa? Šta ako je smatram zgodnijom od velike većine? Jel i dalje sigurica da ću da se kresnem sa nekom drugom ako mi se ukaže prilika? :lol:

Seks sa jednom osobom 10 godina dosadi.
Isto da jedeš istu hranu 10 godina

- - - - - - - - - -

nikad ne reci nikad...ako u sebe nisi siguran/sigurna izbjegavaj prilike.

jer...prilike čine lopova :lol:

Tesko je izbegavati prilike ako si lepa...

nikad ne reci nikad...ako u sebe nisi siguran/sigurna izbjegavaj prilike.

jer...prilike čine lopova :lol:

ovo je tipično muško razmišljanje, koje upravo izgovara onaj koji traži opravdanje za prevaru.. a što se konkretno boldovanog tiče, žena ako zaista voli, može da joj priđe ko hoće, on njoj nije ni lep, ni zgodan, već samo nebitan..

Sto onda 70% muskaraca i 60% zena ucinio preljube u braku/vezi?

Mi ljudi smo stoka
Danas sve se vrti oko para i seksa sto je zalosno...

Mozda se nekad vrati Dusanovo carsto (ali ne verujem)

živi smo ljudi, dešava se da nam se netko drugi svidi, privuče nas...obori s nogu jednim pogledom
i ne znači da smo nužno loši ako nam se dogodi takvo iskušenje...da ne volimo svog partnera

medjutim, odgovoran čovjek dobro razmisli i ne povodi se za nagonom.
ako ne može razmišljati treba se maknuti :lol:

Pa prevara zbog prelaska na novo je jos i prihvatljiva...zar ne....
Prevara zbog kompletiranja uslova da bi osoba bila sretna je nesto sto danas ljudi odobravaju ali to rusi par kao entitet u ljubavi i uvodi grupnjak kao entitet...od ovog dobijas muzevnost, od ovog kitu, od ovog finansije, od ovog razumevanje a od ovog dobijas ono sto te stvarno usrecuje u zivotu ista interesovanja..

Eminentne forumašice mi rekoše da je to tzv. timski rad. :)))

živi smo ljudi, dešava se da nam se netko drugi svidi, privuče nas...obori s nogu jednim pogledom
i ne znači da smo nužno loši ako nam se dogodi takvo iskušenje...da ne volimo svog partnera

medjutim, odgovoran čovjek dobro razmisli i ne povodi se za nagonom.
ako ne može razmišljati treba se maknuti :lol:

Lako je to reci.
Deca gledaju vulgarne filmove,slusaju vulgarne price,internet reklamira svakake gluposti,muzika...
Devojcice dobiju menstruaciju sa 12 godina a zbog cega?

Pa, ova Davidova priča sa varanjem.

Brate, imaš muškarce i žene koji imaju principe, imaju ideale, neće da se prepuštaju samo primalnim instinktima.

Nije sve u psihi i u hormonima, postoji i duša i neće svako da je prlja niskim strastima. Imaš ljudi koji veruju da je brak svet, a tek porodica...

***** seks, ima nešto i u držanju za ruke. :D

Znam, apsolutno se slažem. :klap:
Lako je upustiti se u prevaru, ali teško je razmisliti i odlučiti da je porodica, brak ili samo partner, važniji od nekoliko minuta strasti.

Little, nije to uvijek samo nekoliko minuta strasti...

Razlikujemo jednonoćne prevare...prevare koje se dogadjaju sporadično ili jednokratno
od onih koje su paralelni život i traju mjesecima/godinama...koje zahtjevaju ogroman angažman

Ne znam samo kako se uspiju organizirati... :think:
koliko je tu potrebno spretnosti, okretnosti i energije da posložiš svakodnevni život
treba to sve ishendlati :lol:

Back