Surova oralnost

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golub

Elita
Poruka
17.902
Pošto je Kokaina zatvorila oralnu temu Muškatle hejt, red je da otvorimo novu, e da nam omladina ne bi odrastala sexualno neobrazovana.

Dakle - El volite oralac surovo, onako balkanski pa sirovo + da vonja, ili ga volite na onaj prefinjeni zapadnojevropski, tj. francuski način, sa sve parfemčićima i ostalim...

Pišite slobodno sve što vam padne na pamet, ionako vam ništa ne verujem :mrgreen:

Pošto je Kokaina zatvorila oralnu temu Muškatle hejt, red je da otvorimo novu, e da nam omladina ne bi odrastala sexualno neobrazovana.

Dakle - El volite oralac surovo, onako balkanski pa sirovo + da vonja, ili ga volite na onaj prefinjeni zapadnojevropski, tj. francuski način, sa sve parfemčićima i ostalim...

Pišite slobodno sve što vam padne na pamet, ionako vam ništa ne verujem :mrgreen:

Ja reko ti mislis na pusenje. Eto zasto me nerviraju politicki korektni izrazi.

:think:
ali videla sam ga na dvvd teško da u njemu ima pola gena sklonosti ka istom polu, možda samo kad je u gomili:lol: gde se ne zna ko šta radi

- - - - - - - - - -

a vidiš da voli surovi neoprani oral....
to je pravo muško
:rotf:

Dobro, nekada se ne stigne da se okupa bukvalno 15 minuta pred oralni seks. Kako ovaj narod po ruralnim podrucjima, radi se, nema kupatila blizu, zamaknu u neki sumarak, verovatno su malo prasnjavi i preznojeni od rada,...jbg.

Pa ok. Nama i treba ovakva tema. Pitanje oralnog. Sve lepo od pocetka, a ne odmah da skacemo na sexy sado mazo avanture i orgijanja. Prvo pitanje, Da li se treba istusirati pre sexa i da li je u redu da ga pipne.

Eto, od nas Lala nikad jebača, nismo ni čuli za ta ekstremna uživanja i te finoće, mi onako tunjavo, licnemo kad se Sose zaperu mlakom vodom i domaćim sapunom...

pa zar ne misli na pušenje? :huh:

misli na lizanje

- - - - - - - - - -

ali to je sve jedno te isto....

Mislio sam i na jedno i na drugo valjda... zato sam i stavio opšti naziv - oralac. Ne mogu da tvrdim, ne sećam se, to je sinoć bilo.

- - - - - - - - - -

Eto, od nas Lala nikad jebača, nismo ni čuli za ta ekstremna uživanja i te finoće, mi onako tunjavo, licnemo kad se Sose zaperu mlakom vodom i domaćim sapunom...

Vi ste bre u srednjoj Jevropi,Kultura, civilizacija, higijena.
Balkan je samo do Dunava, s južne strane, za one koji se slabije orijentišu.

Mislio sam i na jedno i na drugo valjda... zato sam i stavio opšti naziv - oralac. Ne mogu da tvrdim, ne sećam se, to je sinoć bilo.

- - - - - - - - - -

Vi ste bre u srednjoj Jevropi,Kultura, civilizacija, higijena.
Balkan je samo do Dunava, s južne strane, za one koji se slabije orijentišu.

E to je to, nismo mi Lale loši ševci, nego ne znamo dobro geografiju...:sad2:

:))))

Back