- Poruka
- 667
M' neeeee..nego ce neko da uzgaja tudje dete.Vaaazi."Paljba" sam ti ja,...odavno!
Vidi se ko bi da se "reciklira",važno je da nisi njegove gene, drugima to nije važno,..e.t.c.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M' neeeee..nego ce neko da uzgaja tudje dete.Vaaazi."Paljba" sam ti ja,...odavno!
Vidi se ko bi da se "reciklira",važno je da nisi njegove gene, drugima to nije važno,..e.t.c.
Što da ne? I to je izmišljeno za ljude.M' neeeee..nego ce neko da uzgaja tudje dete.Vaaazi.
Po tome sto su moji i sto necu da trosim svoje resurse na uzgajanje tudjih.Uzas.Što da ne? I to je izmišljeno za ljude.
Je'l misliš da su tvoji geni mnogo bolji, od onih koje bi neko usvojio?Po čemu?
Ne trebaš se nikome pravdati, bože moj!Po tome sto su moji i sto necu da trosim svoje resurse na uzgajanje tudjih.Uzas.
Zar to treba uopste da se objasnjava?
Naravo, ili sve ili ništa! Ako bi mi nastavila pipinku i rekla radi šta hoćeš, ja te ne bi htio dirnut, dok ne bi bio siguran, da mi budeš žena!Jasno nam je,...kod tebe se podrazumeva full packet aranžman (žena koja rađa+ žena koja te servisira).![]()
Ni ne pravdam se.Ni najmanje.Ne trebaš se nikome pravdati, bože moj!
Tvoji geni ,tvoja stvar!
Preskočićemo taj deo,...hvala! ?Naravo, ili sve ili ništa! Ako bi mi nastavila pipinku i rekla radi šta hoćeš, ja te ne bi htio dirnut, dok ne bi bio siguran, da mi budeš žena!
Verujem!Ni ne pravdam se.Ni najmanje.
Moji geni,moj novac.Moje odricanje i zrtva.
Ne vidim nikakav razlog da uzgajam tudju decu.Ni jedna ne bi moju uzgajala.
Nego kad cuju da imam decu odmah pitaju a kolika su ti deca(odnosno koje su mi obaveze prema njima)
Baš me interesira, kakve kvalitete mora imati muškarac, da bi tvoje srce brže kucaloPreskočićemo taj deo,...hvala!![]()
Što se mene tiče,...ne mora ni postojati!Baš me interesira, kakve kvalitete mora imati muškarac, da bi tvoje srce brže kucalo![]()
Voliš žene?Što se mene tiče,...ne mora ni postojati!![]()
Volim, ofc!Voliš žene?
Eto,...ne mora se čak po defoltu uvek ni platiti. Novac je izgovor, kad su ovakve stvari u pitanju.Surogat majka je vrlo pogrdan naziv za
majke-nosioce, kako ih zovu u Holandiji.
Nemam ništa protiv a verujem da će im i deca koju one donesu na svet biti večno zahvalna.
Razumem muške koji hoće samo svoju genetiku. Nešto ne znam ni puno plodnih žena da podižu SAMO tuđu (ružan izraz al ne znam drugi, sva su deca naša) decu..da se ne lažemo.
Imam neka iskustva sa tim ali ne bih sada i ovde.
Najbolje je ako je genetika od dvoje koji se vole i majka-nosioc im pomogne u ostvarenju njihove, uglavnom, najveće želje. Mada i ko/ja nema partnera pa uzima 50% " na neviđeno" i to jako podržavam.
Želja za potomstvom je najjača želja u prirodi, bar među svim životinjama..smisao postojanja!
To što su neki ljudi izgubili taj instikt, po meni je to posledica tzv. modernih vremena, depopulacione propagande itd..Ni takvima ne zameram..samo pišem.
Ajd da skratim..
Upoznao sam nekoliko žena koje uživaju da budu trudne. Da, baš tako. One se nude za malo para ili, verovali ili ne, i bez para da pomognu neplodnim parovima u ispunjenju roditeljstva. Ima i takvih, divnih žena, koje ne traže ništa zauzvrat. Ja bih im spomenik podigao.
PS: Množite se bre. Deca će vas voleti i ako nemate da im pružite sve hype gluposti. Nije to do skora ni bio uslov da se deca rađaju. Setite se naših baba i deda i kako je lepo imati braću, sestre, rođake..
![]()
U Holandiji je zakon da majka-nosioc može biti samo dobrovoljna, prijateljica ili član familije. Plaćanje je strogo zabranjeno.Eto,...ne mora se čak po defoltu uvek ni platiti. Novac je izgovor, kad su ovakve stvari u pitanju.
Sve lepo objašnjeno,...samo što se podrazumeva da se budući roditelji znaju, najpre starati o sebi. Svuda u ovim pričama, to je uslov nummber 1.
Ili samohrani roditelj,...kako god!
Neko ko je spreman da izdvoji 15000€ za tako nesto sigurno zna da se stara o sebi pa samim tim i o detetu.Eto,...ne mora se čak po defoltu uvek ni platiti. Novac je izgovor, kad su ovakve stvari u pitanju.
Sve lepo objašnjeno,...samo što se podrazumeva da se budući roditelji znaju, najpre starati o sebi. Svuda u ovim pričama, to je uslov nummber 1.
Ili samohrani roditelj,...kako god!
Po čemu?Neko ko je spreman da izdvoji 15000€ za tako nesto sigurno zna da se stara o sebi pa samim tim i o detetu.
Sve se slažem,...to je kod redovnih i uobičajenih situacija, da ne kažem parova.Najbolje jeste kada je sve regularno, u temi se više misli na singl osobe, koje žele postati samohrani roditelji.Ljudi pre svega moraju da shvate da niko ne rađa i ne pravi dete SEBI, dete se pravi u odnosu sa drugom osobom i deteta radi, tu je tačka.
Kao što se naježim na ono žensko "RODI SEBI DETE, ŠTA TE BRIGA", pobogu, ljudi, detetu su potrebna oba roditelja, zašto ga u startu praviti na siroče. Pametnije je sačuvati tih 15.000 i sutra ih uložiti u to isto dete, ako je već do deteta.
Sve se slažem,...to je kod redovnih i uobičajenih situacija, da ne kažem parova.Najbolje jeste kada je sve regularno, u temi se više misli na singl osobe, koje žele postati samohrani roditelji.
Uglavnom,da!Ma, meni samo nije jasno kako se neko odluči da postane samohrani roditelj? Razmišlja li neko o tom detetu sutra ili samo ispunjava sopstvene hirove i potrebe? Drugo, valjda odlučiš da postaneš roditelj kada upoznaš osobu koju voliš i sa kojom želiš da imaš tako nešto...
Uglavnom,da!
Mda,...znam ljude koji su samohrani roditelji.Što sticajem okolnosti, što svojim voljom.Valjda želja nadjača sve drugo.
ubedjuju sebe da im je dobro, ali se tese kako su se ostvarile kao majke za razliku od drugih koje nisu (mislim za ove koje su to planski odradile)..Iskreno, ne znam nikoga da mu je jako dobro tako...
Ukoliko želja za potomstvom dođe prije upoznavanja adekvatne partnerice za osnivanje obitelji, zašto ne? Pogotovo uzimajući u obzir da su šanse da slobodan muškarac dobije dijete preko usvajanja gotovo jednake nuli, pa čak i u zapadnijim zemljama. A dodatna pogodnost je što na ovaj način ipak dobivaš svoje dijete (50% svog genetskog materijala).Muskarci,dali bi ste bili spremni da sakupite oko 15.000€ i platite surogat majci da vam rodi dete?
Time je dete iskljucivo i samo vase.
Time ne rizikujete ulazak u brak,gubljenje vremena,novca,slobode,ne rizikujete nista.Dete je samo i iskljucivo vas.
Vasa briga,vasa obaveza,vasa radost i odgovornost.
Kakav je vas stav o tome?
Hajde da cujemo vas misljenje i pogledamo mogucnosti za ostvarenje.
Znaci, znanje odgajanja dece se meri lovom koju je neko spreman da plati da bi dobio dete?Neko ko je spreman da izdvoji 15000€ za tako nesto sigurno zna da se stara o sebi pa samim tim i o detetu.