Surogat majke

No Name

Primećen član
Banovan
Poruka
667
Muskarci,dali bi ste bili spremni da sakupite oko 15.000€ i platite surogat majci da vam rodi dete?
Time je dete iskljucivo i samo vase.
Time ne rizikujete ulazak u brak,gubljenje vremena,novca,slobode,ne rizikujete nista.Dete je samo i iskljucivo vas.
Vasa briga,vasa obaveza,vasa radost i odgovornost.
Kakav je vas stav o tome?
Hajde da cujemo vas misljenje i pogledamo mogucnosti za ostvarenje.

Dete od surogat majke je 50% tvoj genetski materijal. Možda to nekome znači.
Da ali je i 50 posto nje. A sad bas osoba koja je spremna da proda svoj geneticki materijal, preda to dete nakon porodjaja za 15k mi i ne zvuci bas kao dobar geneticki materijal.

Sta ce ti tudje dete?!?!??
Pogotovu ako preko surogat majke mozes da imas svoje?!?!?!
Procitaj sta napisah iznad.

Muskarci,dali bi ste bili spremni da sakupite oko 15.000€ i platite surogat majci da vam rodi dete?
Time ne rizikujete ulazak u brak,gubljenje vremena,novca,slobode,ne rizikujete nista.Dete je samo i iskljucivo vas.
Moj stav je da meni svaka treba da plati da je oplodim

Nikako!

Ne znam odakle ti to, al' ajde. I kad usvojiš dete možda je jedan roditelj kreten, a možda su i oba.
Stoji, ali ovo ti je jedan roditelj zagarantovano kreten.
Ovako ako bas gledas striktno gene, dodjes u sirotiste, gledas koje dete ti se nasmeje, pridje ti, nekako nadjes neku ljudsku bliskost, tu je ispred tebe od krvi i mesa, gledate se u oci, i plus treba mu joj pomoc.
Po meni su surogat majke ravno ovim tikvanima sto strckaju po bankama sperme. Koji idiot moras da budes da bi to radio. Idi brate od kuce do kuce, cepaj drva za obrok i preziveces plus si na otvorenom u kondiciji.

cena je veća. mislim da oko 20k ide samo surogat majci u ukrajini, dok klinika koja prodaje jajne ćelije i radi oplodnju takođe uzima pozamašnu svotu. realno, bez 50k ne treba se upuštati jer biće i drugih skrivenih troškova, papirologija i ostalo.
da imam taj novac, bio bih blizu odluke da probam i to, ovako, pokušavam se fokusirati na to kako naći devojku, posebno jer od 2017. nisam bio na dejtu a kamoli nešto više.

Sto ne bi usvojio dete?

teoretski je moguće da muški samac postane usvojitelj, ali u praksi proći prepreku zvanu tetke sa ladnim trajnama iz csr, je nemoguća misija. posebno jer se prednost uvek daje parovima, i oni su prvi na čekanju.
u srbiji imamo 0 usvojitelja, a postoji samo jedan muški samohrani hranitelj, naš kolega forumaš padre, koji je uspeo da prođe čitavu birokratsku golgotu i sve provere...

teoretski je moguće da muški samac postane usvojitelj, ali u praksi proći prepreku zvanu tetke sa ladnim trajnama iz csr, je nemoguća misija. posebno jer se prednost uvek daje parovima, i oni su prvi na čekanju.
u srbiji imamo 0 usvojitelja, a postoji samo jedan muški samohrani hranitelj, naš kolega forumaš padre, koji je uspeo da prođe čitavu birokratsku golgotu i sve provere...
Pa kad bi se muskarci manje razletali i nutkali da ispunjavaju zenama materinske instikte, te sluzbe bi ih jurile da usvoje decu i prave.
Nisu mi jasni ti muskarci. Necu da kazem da sam neki alfa hebac, ovo je vise iz perspektive u smislu toga kome je realno veca frka, ali brate dobar deo svog seksualnog razvoja sam proveo bezeci iz celjusti zvane, napravi mi dete u plodnim sam danima. To samo ako se bez razloga bacas na kolena i moljakas i naravno da ce da bezi od tebe. Koje crno dete ljudi i surogat majke. To bi isto bilo kad bi zena trazila zigola zbog seksa. Pogodi sta? Ne trazi, dostupan joj je dzaba. Nemojte se srozavati, daleko ste vi od toga.

Cus da mi neka viklerka kaze da ne mogu da usvojim. Moze samo da dodje i da me moljaka, da mi nudi pogodnosti, poreske olaksice, besplatno 3 godine HBO, subvencije za kola i kucu i td.. Neces? Ne moras.. Neka ga gaje viklerke. Samo nemoj od mene da ocekujes da skacem na iglu evidentiranog delikventa odraslog u rukama neuroticne samohrane majke. Paljba.

Vi stvarno niste normalni. Srozavate i ponizavate sami sebe. Ova vas proziva sa balkan bojz aj junaci kao da ste defe.
Alo matora. Hahaha znas ti sta je moj nektar dole? Nema te nafte, zlata, dijamanata. To ppavi ljude. Razumes? S velikim postovanjem i na kolena inace nema.

Sta ce ti tudje dete?!?!??
Pogotovu ako preko surogat majke mozes da imas svoje?!?!?!
Mislim da je ovo potpuno normalan i najprirodniji moguci stav.Valjda nema niceg prirodnijeg.Sta ce mi tudje dete???
Zasto bi uopte zeleo da uzgajam tudje dete??
@RužnaKoLopov

Zasto bi bilo ko zeleo da usvoji i odgaja tudjina?Tudje dete???

Vi stvarno niste normalni. Srozavate i ponizavate sami sebe. Ova vas proziva sa balkan bojz aj junaci kao da ste defe.
Alo matora. Hahaha znas ti sta je moj nektar dole? Nema te nafte, zlata, dijamanata. To ppavi ljude. Razumes? S velikim postovanjem i na kolena inace nema.
"Paljba" sam ti ja,...odavno!
kakvi kompleksi?
Vidi se ko bi da se "reciklira",važno je da dete nosi njegove gene, drugima to nije važno,..e.t.c.

Back