Suptilno, a kvarno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Antigon@

Elita
Poruka
16.980
Kao većina matorih individua, i ja se džangrizavo osvrćem na novotarije "progresivnog, vrlog" sveta.:mrgreen:
Kako nam suptilno serviraju "napredne vrednosti" ne mogu da ne primetim da iza suptilnosti leži kvarnjaštvo propagandne mašinerije.

S tim u vezu, juče sam postavila na jednoj temi sličicu nad kojom sam bila zgrožena. Neki to potuljeno kvarnjaštvo nisu uočili, pa sada ponovo kačim sliku i pitam:

a) vidite li u spojlovanim slikama isto što i ja (spojlovaće ih moderator naknadno)
b) imate li primere (slikovne ili tekstualne) gde primećujete ovakve ili slične kvarne propagandne poruke
c) pošto paradajz kod vas i
d) vredi li čemu (paradajz) ili život uopšte

IMG_20210626_083627554_BURST000_COVER_TOP -1.jpg

IMG_20210626_083608948 - 1.jpg
viber_image_2021-06-25_10-10-53 - 1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
ima i femnacizma koji sljasti i izbi oci...propaganda je cudo sta je u stanju da uradi kada ode u podsvest na sto obicno i treba da atakuje... ali kada norveski ratni brodovi mogu da plove pod lgbt zastavama i da mornari i mornarice :rotf: masu "miroljubivo" sarenim zastavicama umesto da budu muzevni i budu vojska, e onda moze sve.

М-ж ривалство, да се обесмилсли партнерство, породица, да се исфорсира саможивост. Пошто нећемо, очигледно, агресивније од њих реаговати онда бар да их игноришемо као и сваку глупост.
Fotografije su iz Burde koja do skoro nije favorizovala vamp žene (ja biti žena zmaj) i gej izgled muškaraca.
Razumem da muškarac kod reklamiranja ženske odeće jeste neka vrsta pratećeg faktora, ali ne mogu se tretirati kao privesci za žene agresivnog izgleda.

Fotografije su iz Burde koja do skoro nije favorizovala vamp žene (ja biti žena zmaj) i gej izgled muškaraca.
Razumem da muškarac kod reklamiranja ženske odeće jeste neka vrsta pratećeg faktora, ali ne mogu se tretirati kao privesci za žene agresivnog izgleda.
kada sam video prvi put kada si postavila ovu fotku ucinilo mi se da vidim premijerku sa zenom :lol:

ima i femnacizma koji sljasti i izbi oci...propaganda je cudo sta je u stanju da uradi kada ode u podsvest na sto obicno i treba da atakuje... ali kada norveski ratni brodovi mogu da plove pod lgbt zastavama i da mornari i mornarice :rotf: masu "miroljubivo" sarenim zastavicama umesto da budu muzevni i budu vojska, e onda moze sve.
Naprotiv, ovde nema feminizma.
To samo hoće da nam podvale i optuže feministkinje da su krive za ovakvo stanje stvari.

Ovo je gej lobi.
Isti onaj lobi koji yebe Orbana ovih dana.

Све су то последице фрустрација неспособних да остваре нормалне односе па од једа и огорчености не знају шта ће. А пијуни гутају све што им се сервира. И само дижу ручице за, не би ли се додворили болесним култовима.

To samo hoće da nam podvale i optuže feministkinje da su krive za ovakvo stanje stvari.

Ovo je gej lobi.
Све то повлачи једно друго. Удробљено је свега по мало. Али не могу свима да подвале помије као деликатес. Неки мисле ипак својом главом.

ali da ne budemo na kraj srca, nekada i sami fotografi dobijaju takve ideje koje kao in promo propagandu poture urednicima na ime svog imena ili statusa... to vazi ako je modna kolekcija neke marginalne firme koja nema svog total dizajnera koji kontrolise sam reklamni proces i zahteva odredjenu poruku.

Ovo je gej lobi.
pa jel ti nazzifem koleginica lezbejske orijantacije rekla na postavljenu prvu fotku da ne vidi nista cudno na njima.
i verujem da je bila iskrena sto je ono najcrnje :lol:

ali da ne budemo na kraj srca, nekada i sami fotografi dobijaju takve ideje koje kao in promo propagandu poture urednicima na ime svog imena ili statusa... to vazi ako je modna kolekcija neke marginalne firme koja nema svog total dizajnera koji kontrolise sam reklamni proces i zahteva odredjenu poruku.
To sam i ja pomislila.
Došao neki fotograf da kaže urednicima Burede kako časopis treba da im bude u trendu i kao argument potegao dostignuća Evrovozije.

To sam i ja pomislila.
Došao neki fotograf da kaže urednicima Burede kako časopis treba da im bude u trendu i kao argument potegao dostignuća Evrovozije.
radeci modnu fotografiju preko 10 godina ne bi verovala kakvih dileja ima koje posalju na set da bi kao davale smernice fotografu...od njegove erudicije zavisi da li ce uspeti da ih ubedi da je to sto je uradio bolje od onoga sta su oni zamislili.
ovaj fotograf sumnjam da je zena, potpisujem da je gej...ako ima ime negde ispod daj ga.

Ма, број самоубиства је порастао за 30%
Све се ради против човекове највеће потребе, духовне глади и емотивне блискости. Уништавају се односи, праве полни ратови. И шта да радиш када застанеш и схватиш да имаш све осим најважнијег, да си празан.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back