DUET

DarthMaul

Domaćin
Poruka
4.422
Drugari da li verujete u takav "duet" dve osobe (muske i zenske) koje su po sebi razlicite sa stavovima, po stilu a zajedno su predobra kombinacija?! Npr kao oni:

Misljenja?

P.S. Ne mislim na pevacki duet :mrgreen:

Na neki čudan način takvi najduže opstaju.
OK možda ne baš skroz zarličiti, nešto između sličnih i različitih... znam samo da se suviše slični vide kao drugari i odlično im ide zajedno dok ne primete svoje mane u drugoj osobi. Takvi ne mogu međusobno da se lažu i najčešće ostaju drugari ili se potpuno raziđu.

Muškarci koji volu da se kreću, lažu, loču, čak i švalerišu, često traže klinku, dosta mlađu, naivnu i blage naravi... ono... anđelka... devojke koje vole da menjaju tipove zakače se za nekog naivka pa se švaleraju... stvarno česta pojava.

Sta znam vidjao sam raznih slucajeva. A poznajem jedan par i rekao bih da su dijametralno razliciti, a nikad nisam video nekog da je toliko srecan kad su zajedno. Stanje svesti....

Da li mi volimo da previse trazimo mane kod ljudi ili da prihvatamo iste. To ja vidim kao problem.

pa ne radi se u temi o MANAMA, zar ne...
moze neki debeli masni zadrigli bajker sto u telu ima vise piva nego krvi da bude super osoba. ali ja sa takvim ne bih mogla da budem.
stil zivota, nacin razmisljanja....
ne kazem da on ima mane, mozd aje savrsen, ali sam pogled na zivot i nacin zivota su za mene strane i to je to.
isto taj bajker misli za mene, sto posto:) i pevusi: izgledas mi kao dunja sa ormara, opeglana nocu, opeglana danju...

verujem. ali osnovna nit koja ih spaja mora biti zajednichka. sve ostalo je totalno okej i da je drugacije. dobija se na dinamici i podizanju na vishi energetski nivo

Drugari da li verujete u takav "duet" dve osobe (muske i zenske) koje su po sebi razlicite sa stavovima, po stilu a zajedno su predobra kombinacija?!

ako uspeju da nadvladaju sopstvenu sujetu i želju da se onaj drugi promeni, tj. ako prihvate i mane pored vrlina, ima da im bude super...
al retki su takvi koji prihvate nekog čije se mišljenje skroz razlikuje od njegovog...

Drugari da li verujete u takav "duet" dve osobe (muske i zenske) koje su po sebi razlicite sa stavovima, po stilu a zajedno su predobra kombinacija?! Npr kao oni:

Misljenja?

P.S. Ne mislim na pevacki duet :mrgreen:
ne bih rekla. na duge staze slicnosti uvek bolje idu zajedno.
a duet njih dvoje mi para usi :eek: tako skarabudzeno i ukombinovano da me skoro iritira....i to posebno njen deo :(

ako uspeju da nadvladaju sopstvenu sujetu i želju da se onaj drugi promeni, tj. ako prihvate i mane pored vrlina, ima da im bude super...
al retki su takvi koji prihvate nekog čije se mišljenje skroz razlikuje od njegovog...

Apsolutno delim tvoje misljenje. Uvek sam pricao treba prihvatiti drugu stranu onakva kakva je. Uvek ce nesto da nam smeta kod nekog, a isto tako taj neko ce imati nesto sto nam odgovara kao da smo pravljeni jedno za drugo.

Sta znam, ne zelim da verujem da ljudi sad zive/postoje zbog trenutnog zadovoljstva. Uvek pominjem zrtvu kao sredstvo za postizanje neke dugorocnije srece.

pa brate retko ko je toko sličan tebi da ne poželiš da ga promeniš barem malo...da izglancaš, da istružeš do savršenstva...

...odo u filozofiju...:dash:

Opet se sve svodi na ..novac

moze da ima srce ako je on pametan ..preduzimljiv..stvaraoc necega
ako je samo ebivetar ..tu srece nema..sex kratko traje

Pa da, pretpostavimo da je odgovoran i da je svestan da se on udaje i da to mora opravdati tako kao sto si ti rekla da ce biti vredan i pametan vise nego inace... Moze li zena sa keshovinom da ludo voli siroma' momka? :think:

Pa da, pretpostavimo da je odgovoran i da je svestan da se on udaje i da to mora opravdati tako kao sto si ti rekla da ce biti vredan i pametan vise nego inace... Moze li zena sa keshovinom da ludo voli siroma' momka? :think:

jao pa pare su najmanje bitne, pa takva i moze jer ako je zbrinuta trazi nesto drugo sto bas mozda i moze da dobije od siromaska pogotovo ako je neki nematerijalan
mada ljudi se bas menjaju po tim sta vole i cemu teze, neka sustina negde ostane

Back