Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne verujem
različitost je primamljiva na početku, ali je teško održiva
sličan se sličnom raduje
Drugari da li verujete u takav "duet" dve osobe (muske i zenske) koje su po sebi razlicite sa stavovima, po stilu a zajedno su predobra kombinacija?!
ne bih rekla. na duge staze slicnosti uvek bolje idu zajedno.Drugari da li verujete u takav "duet" dve osobe (muske i zenske) koje su po sebi razlicite sa stavovima, po stilu a zajedno su predobra kombinacija?! Npr kao oni:
Misljenja?
P.S. Ne mislim na pevacki duet![]()
ne bih rekla. na duge staze slicnosti uvek bolje idu zajedno.
a duet njih dvoje mi para usitako skarabudzeno i ukombinovano da me skoro iritira....i to posebno njen deo
![]()
ako uspeju da nadvladaju sopstvenu sujetu i želju da se onaj drugi promeni, tj. ako prihvate i mane pored vrlina, ima da im bude super...
al retki su takvi koji prihvate nekog čije se mišljenje skroz razlikuje od njegovog...
ne bih rekla. na duge staze slicnosti uvek bolje idu zajedno.
a duet njih dvoje mi para usitako skarabudzeno i ukombinovano da me skoro iritira....i to posebno njen deo
![]()
A siroma' momak i bogata cura? Ima li tu srece?!![]()
Opet se sve svodi na ..novac
moze da ima srce ako je on pametan ..preduzimljiv..stvaraoc necega
ako je samo ebivetar ..tu srece nema..sex kratko traje
Pa da, pretpostavimo da je odgovoran i da je svestan da se on udaje i da to mora opravdati tako kao sto si ti rekla da ce biti vredan i pametan vise nego inace... Moze li zena sa keshovinom da ludo voli siroma' momka?![]()