Suprotni pol

Mada cesto kukam kako je muskarcima lakse ovo ili ono, ne bih volela da sam muskarac. Vise je razloga, a najveci dete. Nisam majka, ali mislim da je osecaj kada se dete razvija u tebi i kada ga ti rodis neponovljiv. To muskarci nikada ne mogu da osete.

MYOB:
Mada cesto kukam kako je muskarcima lakse ovo ili ono, ne bih volela da sam muskarac. Vise je razloga, a najveci dete. Nisam majka, ali mislim da je osecaj kada se dete razvija u tebi i kada ga ti rodis neponovljiv. To muskarci nikada ne mogu da osete.

i ne zele...ko jos zeli u sebi da ima strano tijelo :D

Dobro, a sta je sa VIŠESTRUKIM ORGAZMOM (evo sve izbalavim kad pomislim) koji zene imaju kad si kazu celog zivota a mi muski samo kad smo <20god (mozda)?

Evo zarad toga bih sutra postao zensko!

Alo, eeejjj.... 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20... a ti tek "1".

Sokolica_M:
Neka bude i da su to mitovi da se zbog žena ratovalo... ali, pogledajte samo slučaj Aleksandra Obrenovića, Slobodana Miloševića... mnogi društveno uticajni muškarci su u senci svog vladanja imali ženu...
Dalje, mnogo češće čujem da su muškarci pronašli drugu i ostavili porodicu. Zaista znam veliki broj takvih slučajeva. Ženi se retko desi da se toliko zaljubi da zaboravi na sopstvenu decu. Opet, naglašavam, govorim u većini slučajeva kako je. Žena se lakše snalazi u ulozi samohranog roditelja. I za to imam primere iz svoje okoline.

Ti toliko pogrešno shvataš sve moje postove, toliko ozbiljno, toliko se hvataš za jednu reč, a ne smisao, da ja zaista ovde i ovim postom prekidam svaku dalju diskusiju sa tobom, pogotovo na temu koja treba da bude zabavna, a ne visokoumno polemisanje o tome gde sam zgrešila u svom navođenju muških prednosti...

Sve ono što sam stavila nekad za tebe kao svoje mišljenje, stoji i dalje. Ok si, pametna si, samo se po mišljenjima SVEGA razilazimo, i to nije ništa ružno i ništa strašno.
Samo ne želim vše da odgovaram na prozivanja i dalja objašnjenja svojih stavova. I da ih nijedan čovek na ovom forumu ne razume (a sigurno bar me jedan razume), moji su i stojim iza njih. Čak i kada su protivrečni.
Pozdrav.

izvini ako ti smeta misljenje drugacije od tvog. ja vec sa tim nemam nista

Носиш живот у себи,
мало шарм ово, оно и лакше се све опрости...мада ок...то могу и типови...
...свршиш 5, 6 пута у релативно кратком периоду...
...оно мазе те, пазе те...мада опет то је универзално...

...ма не бих био ж...сувише сам се навикао овако и добро ми је...:lol:...а и увек могу да дохватим теглу или донесем лубеницу...:wink:

...е да...сетих се...чуо сам од доста блиских жена више пута нешто у фазону...да сам мушко...имао бих сваку коју пожелим...па не би било лоше завирити у те мозгиће да видим на шта конкретно мисле.
А можда и не бих...ко зна на шта бих налетео ту...можда бих се изгубио у конфузији...или се разочарао...што је сигурно, сигурно је...:lol:

Borg_Queen:
e to, i pritom mislim na neko musko koje bih istukla, koji bi samo taj jezik razumeo :)

Пфффф...откад си ти тако агресивна? :lol:

Back