apocalypse_iki
Aktivan član
- Poruka
- 1.497
Ni ja nisam pozelela da budem muskarac, ali, kad pogledam, lakse im je u mnogim stvarima..npr, nemaju ciklus, ne moraju da radjaju decu, sto vise ''recki'' to se smatraju vecim frajerima...itd itd.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MYOB:Mada cesto kukam kako je muskarcima lakse ovo ili ono, ne bih volela da sam muskarac. Vise je razloga, a najveci dete. Nisam majka, ali mislim da je osecaj kada se dete razvija u tebi i kada ga ti rodis neponovljiv. To muskarci nikada ne mogu da osete.
apocalypse_iki:Ni ja nisam pozelela da budem muskarac, ali, kad pogledam, lakse im je u mnogim stvarima..npr, nemaju ciklus, ne moraju da radjaju decu, sto vise ''recki'' to se smatraju vecim frajerima...itd itd..![]()
Banshee:
chika_doktor:.....bejbi, ovo sam samo za tebe napisao...pa nek neko kaze da nisam emotivan
![]()
chika_doktor:.....bejbi, ovo sam samo za tebe napisao...pa nek neko kaze da nisam emotivan
![]()
Banshee:jel si to prepisao od mene
i ja ga tako zovem.
zovem ga jos i parazit i alien
bebefuj
znam uzasna sam![]()
Sokolica_M:Neka bude i da su to mitovi da se zbog žena ratovalo... ali, pogledajte samo slučaj Aleksandra Obrenovića, Slobodana Miloševića... mnogi društveno uticajni muškarci su u senci svog vladanja imali ženu...
Dalje, mnogo češće čujem da su muškarci pronašli drugu i ostavili porodicu. Zaista znam veliki broj takvih slučajeva. Ženi se retko desi da se toliko zaljubi da zaboravi na sopstvenu decu. Opet, naglašavam, govorim u većini slučajeva kako je. Žena se lakše snalazi u ulozi samohranog roditelja. I za to imam primere iz svoje okoline.
Ti toliko pogrešno shvataš sve moje postove, toliko ozbiljno, toliko se hvataš za jednu reč, a ne smisao, da ja zaista ovde i ovim postom prekidam svaku dalju diskusiju sa tobom, pogotovo na temu koja treba da bude zabavna, a ne visokoumno polemisanje o tome gde sam zgrešila u svom navođenju muških prednosti...
Sve ono što sam stavila nekad za tebe kao svoje mišljenje, stoji i dalje. Ok si, pametna si, samo se po mišljenjima SVEGA razilazimo, i to nije ništa ružno i ništa strašno.
Samo ne želim vše da odgovaram na prozivanja i dalja objašnjenja svojih stavova. I da ih nijedan čovek na ovom forumu ne razume (a sigurno bar me jedan razume), moji su i stojim iza njih. Čak i kada su protivrečni.
Pozdrav.
Borg_Queen:e to, i pritom mislim na neko musko koje bih istukla, koji bi samo taj jezik razumeo![]()