supervizor "great " EYE

ima li vas normalnih ili ste samo izpocaeni ..da li je moguce da ste (a jeste izpoceni svi) da VAs nije sramota

kako je moguce da admini i ostali moderatori odavaju tajne bez moje saglasnosti !!!!!!! ????!?!??? znate vi vrlo dobro na sta ja mislim

kako je moguce da korisnik GoddessVenus drzi u opciji upisite svoju tren. aktivnost !!!!!!! bez prethodnog gledanja u moj profil i za ostalo sve ;) i sijaset primera..da li to znaci da ima korupcije medju NOVOnastalim moderatorima,da li to znaci da ne mogu da se upoznam s nekim a da mi moderator ne uzurpira na PP ? hm

odakle info ostalim 4masima bez mojim saglasnostima pa moderatori! A TV stanice sve te reklame ...od onoga koodrzava sajt Krstarice sta je jel sam politicki obelezen mozda m >??? ljudi koji je vaam q..

izgleda da me ne znate dobro ali vrlo dobro saradjujete sa ostalim tv ekipamam odavajuci moje tajne ,pa ostalim 4masima cineci meni usluge nabacajuci svakakve likuse i pederchine na mene :hahaha: prokleti bili svi vi koji radite na ovom forumu i zaboravili ste ko je zaluszan da neko postane mod. ..to ste zaboravili sve ;) haaa qve i jedne i druge ...ko kome javlja sve moje podatke i kome sve ,ko je zaista kakav ne pravim razliku *** svi sto radite na f.k. i onaj ko odrzava ovaj sajt
fala lepo na paznji :)

Back