Supervenus

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Заправо, сви трпимо толико ради лепоте, снаге, изгледа, статуса и шта ти сад знам. Колико год се те жене ''улепшавале'' толико се и мушкарци билдују. Осим што се добија оцена околине, добија се и самопоуздање. Зато неке жене кажу да се не улепшавају ради других, већ ради себе, јер им то диже самопоуздање. Када не би имале то чиме се улепшавају, онда би им пало самопоуздање. Исти случај је код мушкараца. Док се иде у теретану, расте самопоуздање. Кад се не иде, јавља се криза.

Може се применити и на мување. Када год успевамо да смувамо неког и одвучемо у кревет, расте самопоуздање. Када то престане, онда пада. То се може десити мушкарцима који ''уживају у животу'' до своје 40-те. Мувају и одвлаче у кревет женске, али када се све те женске поудавају, остају им клинке. Те клинке их посматрају као маторце, одбијају их и они остају сами. Сада када више не могу никога или слабо кога смувати, пада им самопоуздање, повлаче се и остају сами, углавном.

Ја то видим као зависност и ропство. Слободан мушкарац и слободна жена никада неће ''улепшавати'' себе ради других или ради свог самопуздања или зато што тако треба. Они ће бити самопоуздани без икакве спољне потребе, радиће оно што хоће.

Normalno, ali ovdje se radi ipak o malo extremnijim slucajevima gdje zene prednjace . Od silnih plasticnih operacija, preko raznih depilacija do na kraju neizbjeznog statusa komada mesa .

Sam primjer stikli, steznika i raznog ne bas udobnog vesa govori o zrtvi koju su spremni da podnesu :D dok opet kod muskih nije bas tako.

Normalno, ali ovdje se radi ipak o malo extremnijim slucajevima gdje zene prednjace . Od silnih plasticnih operacija, preko raznih depilacija do na kraju neizbjeznog statusa komada mesa .

Sam primjer stikli, steznika i raznog ne bas udobnog vesa govori o zrtvi koju su spremni da podnesu :D dok opet kod muskih nije bas tako.

Слажем се. То може бити и до друштва које потенцира високе, мршавије жене него ниске дебељуце. У праисторији је био обрнут случај, потенцирала се пунија жена. Да је данас тако, сигурно се стезници и штикле не би носили. То значи да наш поглед на свет обликује колектив.

За разлику од жена, мушкарци у теретани не само што доприносе изгледу и лепоти, доприносе и здрављу. Од силикона, штикли, стезника здравље се штети. Зато ако већ желе добар изглед, боље да раде нешто него да се извештачују.

bljak
ali je realnost
toliko sebe mrcvare uzas
msm da hranom i vezbom moze telo da se dovede u red
i zdraviji si i lepse izgledas
al dobro, ima ko se lozi na vestake samo zato sto ima medj noge a mozga nema

pa mislim da ne trpe, uostalom ima onih koje prirodno izgledaju super i ti ako nisi od tih nikad neces moci da isfoliras nicim da si one. ako je stvarno bitno da postoje samo nekakvi ljudi a da drugi ne treba da postoje pa moraju da se kamufliraju da ih ne otkriju

Živimo u vremenu u kojem se vrijednost žene mjeri u skladu sa tim koliko je sexualno privlačna. Zapravo, kroz čitavu istoriju ljudskog roda žena je vrednovana kao predmet divljenja isključivo zbog njene madosti i ljepote. Muškarac manjak ljepote može da kompezira inteligencijom, obrazovanjem i finansijskim uspjehom. Međutim, žena to ne može. Može da bude vrlo sposobna, izgrađena, materijalno situirana, ali ako nije privlačna džabe joj sve. Naravno, uvijek postoje izuzeci, ali su u odnosu na svakodnevnicu su rijetkost.

Zasto zene toliko trpe zbog "ljepote" ?

Snimak je tacan. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Vecina sebe nagrdi, pretera...
Retke su one koje imaju meru i zaista se ulepsaju.

Dve od mojih najblizih drugarica su imale operacije, jedna usne druga grudi. Obe su zadovoljne i nisu zazalile. Samo sto, po mom misljanju, ovoj jednoj grudi zaista nisu trebale- imala je male, ali bas, bas lepe. Sada mi nekako deluje krupnije. medjutim, ona je zadovoljna a to je najbitnije. I ne, nisu to radile zbog muskaraca, drugih zena, bla, bla, bla... sad vise vole sliku u ogledalu a ostalo se nista nije promenilo.

Dve od mojih najblizih drugarica su imale operacije, jedna usne druga grudi. Obe su zadovoljne i nisu zazalile. Samo sto, po mom misljanju, ovoj jednoj grudi zaista nisu trebale- imala je male, ali bas, bas lepe. Sada mi nekako deluje krupnije. medjutim, ona je zadovoljna a to je najbitnije. I ne, nisu to radile zbog muskaraca, drugih zena, bla, bla, bla... sad vise vole sliku u ogledalu a ostalo se nista nije promenilo.

Je l' to one kažu?

- - - - - - - - - -

I ja bih, da sam u mogucnosti, grudi stavila iskljucivo zbog sebe. Zbog koga bih drugog? Bez brusa bih izgledala kao sada sa brusom, znaci bas mala razlika, tako da niko ne bi ni primetio. Samo sto bih tada sve grudnjake pobacala.

Zbog sebe, i zbog pohote muske, zbog manipulacije nad glupljim polom, zbog kompetitivnosti itd itd :D

naravno da je izbor tvoj, to i nije pitanje ... vec sta motivise te tvoje odluke koje vec doneses .... pa da se plati cijena trpljenja i bola, tj ugrozavanja zdravlja

Ne moraju nista da mi kazu. Jako dobro ih znam.

- - - - - - - - - -

I ja bih, da sam u mogucnosti, grudi stavila iskljucivo zbog sebe. Zbog koga bih drugog? Bez brusa bih izgledala kao sada sa brusom, znaci bas mala razlika, tako da niko ne bi ni primetio. Samo sto bih tada sve grudnjake pobacala.

pls
der1qe.jpg

Malo toga van osnovnih egzistencijalnih potreba se ne radi zbog percepcije drugih.
A o budženju sisa i usana, tipičnih erotskih simbola, da ne pričamo...

Mozda sam naivna, ali ja i dalje verujem da su muskarci siri, dublji, intuitivniji... i ne bih potcenjivala njihove kriterijume. Onoj koja nije zaista zenstvena i seksipilna ni najsavrsenije operacije nece pomoci da privuce paznju. Ne mora uopste biti savrsena kao pojava ako vristi zena iz nje.
Zaista mislim da se ovakve stvari rade zbog sebe. Sve drugo je pogresno.

Mozda sam naivna, ali ja i dalje verujem da su muskarci siri, dublji, intuitivniji... i ne bih potcenjivala njihove kriterijume. Onoj koja nije zaista zenstvena i seksipilna ni najsavrsenije operacije nece pomoci da privuce paznju. Ne mora uopste biti savrsena kao pojava ako vristi zena iz nje.

Kad hoces od muskarca da napravis pitomo jagnje, kazes mu da je lav sa celicnom voljom :D

Eto vidis nisu vam potrebne grudi i guzice da privlacite :D

Zašto bi bilo pogrešno? Zašto se danas doživljava kao znak slabosti ili nedostatak samopoštovanja kada žena nešto radi da bi privukla muškarce?
Milionima godina se trudimo da privučemo jedni druge, i sad odjednom okrećemo ploču, sramota nas je da to priznamo, pa šatro sve radimo ''zbog sebe'' i nekakvih apstraktnih narcisističkih pobuda.

Back