Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Zasto zene toliko trpe zbog "ljepote" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, ali ovdje se radi ipak o malo extremnijim slucajevima gdje zene prednjace . Od silnih plasticnih operacija, preko raznih depilacija do na kraju neizbjeznog statusa komada mesa .
Sam primjer stikli, steznika i raznog ne bas udobnog vesa govori o zrtvi koju su spremni da podnesudok opet kod muskih nije bas tako.
bljak
ali je realnost
toliko sebe mrcvare uzas
msm da hranom i vezbom moze telo da se dovede u red
i zdraviji si i lepse izgledas
al dobro, ima ko se lozi na vestake samo zato sto ima medj noge a mozga nema
Dve od mojih najblizih drugarica su imale operacije, jedna usne druga grudi. Obe su zadovoljne i nisu zazalile. Samo sto, po mom misljanju, ovoj jednoj grudi zaista nisu trebale- imala je male, ali bas, bas lepe. Sada mi nekako deluje krupnije. medjutim, ona je zadovoljna a to je najbitnije. I ne, nisu to radile zbog muskaraca, drugih zena, bla, bla, bla... sad vise vole sliku u ogledalu a ostalo se nista nije promenilo.
Je l' to one kažu?
- - - - - - - - - -
I ja bih, da sam u mogucnosti, grudi stavila iskljucivo zbog sebe. Zbog koga bih drugog? Bez brusa bih izgledala kao sada sa brusom, znaci bas mala razlika, tako da niko ne bi ni primetio. Samo sto bih tada sve grudnjake pobacala.
Zbog sebe, i zbog pohote muske, zbog manipulacije nad glupljim polom, zbog kompetitivnosti itd itd
naravno da je izbor tvoj, to i nije pitanje ... vec sta motivise te tvoje odluke koje vec doneses .... pa da se plati cijena trpljenja i bola, tj ugrozavanja zdravlja
Ne moraju nista da mi kazu. Jako dobro ih znam.
- - - - - - - - - -
I ja bih, da sam u mogucnosti, grudi stavila iskljucivo zbog sebe. Zbog koga bih drugog? Bez brusa bih izgledala kao sada sa brusom, znaci bas mala razlika, tako da niko ne bi ni primetio. Samo sto bih tada sve grudnjake pobacala.
Odlican izraz lica si izabrao
Mozda sam naivna, ali ja i dalje verujem da su muskarci siri, dublji, intuitivniji... i ne bih potcenjivala njihove kriterijume. Onoj koja nije zaista zenstvena i seksipilna ni najsavrsenije operacije nece pomoci da privuce paznju. Ne mora uopste biti savrsena kao pojava ako vristi zena iz nje.
Zaista mislim da se ovakve stvari rade zbog sebe. Sve drugo je pogresno.
Mozda sam naivna, ali ja i dalje verujem da su muskarci siri, dublji, intuitivniji... i ne bih potcenjivala njihove kriterijume. Onoj koja nije zaista zenstvena i seksipilna ni najsavrsenije operacije nece pomoci da privuce paznju. Ne mora uopste biti savrsena kao pojava ako vristi zena iz nje.
Zaista mislim da se ovakve stvari rade zbog sebe. Sve drugo je pogresno.