Sunglasses

Dante88

Primećen član
Poruka
783
Godine su prosle a da sam ja kategoricki odbijao da nosim naocare za sunce. Medjutim, u zadnje vrijeme mi zaista preko dana malcice smeta. Pogotovo nakon spavanja. I uzeo sam jedne rejbanovke tu u bgd 160e. Medjutim meni se cini da imaju malo dioptriju. I malcice mi smeta kad ih nosim. Msm kad gledam samo kroz njih ok je, ali kad pola kroz njih a pola bez vidi se tacno da se malo zraci prelamaju. Da li je to ok? Ja zaista imam jako dobar vid, cak 120%, kad sam bio kod opticara mi je tako rekao. Ne znam sta da radim, da li je to sto nikad nisam nosio pa malo dok se priviknem, ne bih da upropastim ova boziji dar koji imam.

Godine su prosle a da sam ja kategoricki odbijao da nosim naocare za sunce. Medjutim, u zadnje vrijeme mi zaista preko dana malcice smeta. Pogotovo nakon spavanja. I uzeo sam jedne rejbanovke tu u bgd 160e. Medjutim meni se cini da imaju malo dioptriju. I malcice mi smeta kad ih nosim. Msm kad gledam samo kroz njih ok je, ali kad pola kroz njih a pola bez vidi se tacno da se malo zraci prelamaju. Da li je to ok? Ja zaista imam jako dobar vid, cak 120%, kad sam bio kod opticara mi je tako rekao. Ne znam sta da radim, da li je to sto nikad nisam nosio pa malo dok se priviknem, ne bih da upropastim ova boziji dar koji imam.

ma bitno da su kupljene u glavnom gradu i da kostaju 160e :roll:

Ako su original nema sanse da imaju dioptriju, a ako nisu e onda su te elegantno zeznuli... Ja imam Oakley koju su mnogo bolje od ray ban cvikera :)

a sto znam, ne razumijem se u to, a stigle mi neke kutije, kozne futrole, neka dokumenta, nzm. Djeluje kao original. Ja se ne razumijem ni sta je dioptrija, ne uvecavaju, ni ne umanjuju lik, samo mi je neobicno malo.

pa mog'o si samo da kazes da nisu njesra
radi sta 'oces, ja imam astigmatizam pa zivim :mrgreen:

ih sve si mi rekla sa tim astigmatizam, ja nzm ni sta je to. A ti mislis da sam ja neki bahati majmun, a ne znas koliko sam skroman i skromniji sam od tebe, i time se ponosim u zivotu. Mene odusevljavaju izuzetno male stvari, sto mozes da vidis iz mog nika. Moj idol je Dante Aligijeri, pjesnik. Da sam neki rkadzija nazvao bih se korleone i tako nesto. Misli sta oces o meni, ali nisi u pravu.

ih sve si mi rekla sa tim astigmatizam, ja nzm ni sta je to. A ti mislis da sam ja neki bahati majmun, a ne znas koliko sam skroman i skromniji sam od tebe, i time se ponosim u zivotu. Mene odusevljavaju izuzetno male stvari, sto mozes da vidis iz mog nika. Moj idol je Dante Aligijeri, pjesnik. Da sam neki rkadzija nazvao bih se korleone i tako nesto. Misli sta oces o meni, ali nisi u pravu.

proguglaj :)

i nemoj da se cimas, verujem ti..

smem ja da ti saopćim nešto? mora da imaju ona "grey" opciona podešavanja inače *urcu ne vrede...
al to ti je neki moj dojam, pitaj ti to nekog optičara, ima škola za to negde, čula sam (@srednja stručna)

proguglaj :)

i nemoj da se cimas, verujem ti..

pa cimam se, ja necu da kazem da mi nije stalo sta drugi misle o meni, kad jeste. Stalo mi je. Evo sad si mi unistila volju da ih nosim. Sacu da ih prodam ili da poklonim nekome. Prvi put u zivotu kupujem za sebe nesto i opet ne valjam. Aj kako ste vi zene cudne! :) Salim se. A evo nasao sam ih tamo na sajtu, iste su, ali dzabe meni smetaju!!!

mijenjaj optičara,
to sam -tela da ti javnem
nema taj pojma...

pa cimam se, ja necu da kazem da mi nije stalo sta drugi misle o meni, kad jeste. Stalo mi je. Evo sad si mi unistila volju da ih nosim. Sacu da ih prodam ili da poklonim nekome. Prvi put u zivotu kupujem za sebe nesto i opet ne valjam. Aj kako ste vi zene cudne! :) Salim se. A evo nasao sam ih tamo na sajtu, iste su, ali dzabe meni smetaju!!!

:zcepanje:
duhovito

ako ti smetaju, mozes stvarno da poklonis drugu :)

viva chelsea...
navijam zdušno,
samo napred - eno vam je ceca izdala novi album
za samo 400 i kusur dindži
(miligram - produkcija)

....

izvini ja sam sa drugog podneblja pa ne razumijem bas najbolje sta mi to pises, mozes li malo knjizevnije da se izrazavas? :)
A kako da vidim da li imam taj grey? Ako je to ono UV protekcija pise 100%...?

Back