Sunđer Bob

Sunđerbob ili Sunđer Bob... brate-e-e... Patriče! Ali Patriče! Ha ha ha.

Kako neki naši ljudi zloupotrebljavaju peti padež - vokativ - pa to je strašno.

Derek - Dereče!

Žak - Žače.

Rik - Riče.

Itd.

Strašno!

Šta će (ćeju) ljudi? Videli u novinama da se neke reči iz engleskog jezika pišu onako kako se čitaju, pa što se i oni ne bi malo sprdali sa sopstvenim jezikom.

farting_smiley.gif

Pa dobro, ajd da neko “Manhattan Chase Bank” napiše kao “Menheten Čejs Benk”. Ali ne mogu da razumem da neko “How do you know?” - napiše kao – “Хоњ до yоу кноњ?“ A video sam to u jednim našim “ozbiljnim” dnevnim novinama. I na kraju je mene bilo sramota što sam ih kupio i čitao. Fuj!

h040.gif

Pišam u urnu u koju će da me gurnu... piš... piš... piš... Uh, to će biti najprva i najglavnija smeša sveta... kad ubače moj pepeo u moju zapišanu urnu. Hm, ha, hm, ha... Nekada sam se ispišavao na sopstvenu krv... i na krv uopšte... A zašto sve to? Pa grize me savest. Zašto? Zato. Neki mi se komarac malopre motao oko međunožja. I sleteo mi na muda. I taman da mi posisa krv i spermu, u paketu, kad ja ga ubijem. (Koji junak ******!) I sad imam grižu savesti. Da li da se prijavim da sam počinio ubistvo? A ako u restoranu naručim račiće koji su se zarumeneli kao pevec da li je to račetina ili kurčetina? Ili račetina-kurčetina? Ili?...

image00666666.gif

Back