suncokretovo ulje

• Začetnik teme Začetnik teme lun@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probala pre 4 godine , kad sam pocinjala sa tim ulje bi posle muckanja bilo tako gusto u ustima i lepljivo da sam mislila da cu se ugusiti ,dok posle nekog vremena bude bistro pa sam zakljucila da sam verovatno ocistila organizam.Isto tako u prvo vreme kad sam pocela sa tim ,i to je poprilicno dugo trajalo ,imala sam kosmarne snove ,spavala "na mahove " ,bas sam se namucila .a onda sam pocela da spavam dobro i to sam takodje povezala sa oslobadjanjem toksina dok se mucka ulje i kasnije sa povratkom dobrog spavanja da mi se telo ocistilo .
http://metro-portal.hr/izlijecite-se-muckanjem-ulja-u-ustima/54437

Možda zvuči smešno, ali deluje. Drago mi je čuti da nisam jedina sa pozitivnim iskustvom.

Ja sam počela sa mućkanjem pre oko 2 godine.
Pročitala sam da ima pozitivan efekat kod znakova paradentoze.
Mućkanje sam prilagodila sopstvenom dnevnom ritmu, jednom dnevno, naveče.
Nekada se i preskoči,
Uglavnom, zubno meso mi je postalo ponovo čvrsto, zubi su belji, kada odem kod zubarke na pregled, kaže da nema šta da se radi.

Preporučujem!

Hladno cedjeno.Mozete kupiti u prodavnicama zdrave htane. Ili u marketima imate ulje koje proizvodi uljara "Banat" iz Crnje, ja vise druge marke i ne kupujem iskljucivo to koristim za kuvanje ,zdravije je

Ja kupujem hladno ceđeno suncokretovo ulje u DM-u. Ima fin ukus, što je bitno kada se počinje sa korištenjem i kada neki ljudi imaju osećaj gadljivosti.
Ne znam, možda i obično ulje od suncokreta ima isto dejstvo. Ako neko ima iskustvo i sa običnim,neka se javi, jer obično je duplo jeftinije.

Ja kupujem hladno ceđeno suncokretovo ulje u DM-u. Ima fin ukus, što je bitno kada se počinje sa korištenjem i kada neki ljudi imaju osećaj gadljivosti.
Ne znam, možda i obično ulje od suncokreta ima isto dejstvo. Ako neko ima iskustvo i sa običnim,neka se javi, jer obično je duplo jeftinije.
Kao sto sam rekla uljara "Banat " proizvodi suncokretovo ulje postupkom fizicke rafinacije ,tj. hladno cedjeno. Samo 2-3 dinara je skuplje od ostalih suncokretovih ulja ,ukus mu je isti .Od kad se pojavilo na trzistu samo to ulje koristim u kuhinji jer sva ostala su proizvedena toplim postupkom ( pise na etiketi svakog ulja kako je proizvedeno )

Možda zvuči smešno, ali deluje. Drago mi je čuti da nisam jedina sa pozitivnim iskustvom.

Ja sam počela sa mućkanjem pre oko 2 godine.
Pročitala sam da ima pozitivan efekat kod znakova paradentoze.
Mućkanje sam prilagodila sopstvenom dnevnom ritmu, jednom dnevno, naveče.
Nekada se i preskoči,
Uglavnom, zubno meso mi je postalo ponovo čvrsto, zubi su belji, kada odem kod zubarke na pregled, kaže da nema šta da se radi.

Preporučujem!
Kako bre to muckate?
:dontunderstand:

Da sam juce umrla ne bi znala za ovo:eek:
citam sad ovde da je dobro za paradentozu,mene poslednjih godinu dana i to pocelo da muci
pa mogu i to da probam:think:

Još jednom da potvrdim da je kod paradentoze veoma delotvorno. Pored, naravno, redovne higijene usne šupljine koja podrazumeva zubni konac. Ja ne koristim vodicu za ispiranje usta jer mislim da su konac i pasta savim dovoljni. Kad se tome još doda i mućkanje ulja, dobije se finiš sa ispoliranim, belim zubima.

Back