Kakvo je vaše iskustvo sa mućkanjem ulja u ustima?
Da li ste primetili neko poboljšanje u pogledu zdravlja, stanja organizma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kakvom mućkanju ulja u ustima se radi uopšte i zašto bi bilo ko imao bolje zdravstveno stanje zbog "mućkanja" običnog ulja u ustimaKakvo je vaše iskustvo sa mućkanjem ulja u ustima?
Kao sto sam rekla uljara "Banat " proizvodi suncokretovo ulje postupkom fizicke rafinacije ,tj. hladno cedjeno. Samo 2-3 dinara je skuplje od ostalih suncokretovih ulja ,ukus mu je isti .Od kad se pojavilo na trzistu samo to ulje koristim u kuhinji jer sva ostala su proizvedena toplim postupkom ( pise na etiketi svakog ulja kako je proizvedeno )Ja kupujem hladno ceđeno suncokretovo ulje u DM-u. Ima fin ukus, što je bitno kada se počinje sa korištenjem i kada neki ljudi imaju osećaj gadljivosti.
Ne znam, možda i obično ulje od suncokreta ima isto dejstvo. Ako neko ima iskustvo i sa običnim,neka se javi, jer obično je duplo jeftinije.
Ja maslinovo samo za salatu ili kad dodju deca pa onda i kuvam na njemu .Za svakodnevno koriscenje mi skupo, mada da mogu samo bi njega koristilaja maslinovo , domace
Kako bre to muckate?Možda zvuči smešno, ali deluje. Drago mi je čuti da nisam jedina sa pozitivnim iskustvom.
Ja sam počela sa mućkanjem pre oko 2 godine.
Pročitala sam da ima pozitivan efekat kod znakova paradentoze.
Mućkanje sam prilagodila sopstvenom dnevnom ritmu, jednom dnevno, naveče.
Nekada se i preskoči,
Uglavnom, zubno meso mi je postalo ponovo čvrsto, zubi su belji, kada odem kod zubarke na pregled, kaže da nema šta da se radi.
Preporučujem!
uzmes supenu kasiku ulja i u usta , radis sta hoces i muckas po ustima 15-20 min , pljunes i operes zube , znas kako budu beli ,Kako bre to muckate?
![]()
i ja zatoDa sam juce umrla ne bi znala za ovo
citam sad ovde da je dobro za paradentozu,mene poslednjih godinu dana i to pocelo da muci
pa mogu i to da probam![]()
a ja imam morsku rodbinu pa mi daju pravo domace
Da sam juce umrla ne bi znala za ovo
citam sad ovde da je dobro za paradentozu,mene poslednjih godinu dana i to pocelo da muci
pa mogu i to da probam![]()