Ne požive one dugo razgrabi se brzo

market sunce ima gomile ruskih proizvoda i baš su džabe kada se uporedi sa ostalim marketima tipa lidl maxi idea.
Ej persil prašak 10 kila 1400

kada je akcija bude još jeftinije!
Sto se tice praskova, zna da napravi akciju za persil i za ariel, ranije je stvarno znao da ponudi ariel, 125 din po kg, pa racunaj 8kg, ili 12 kg ili sta vec..
Ono po cemu su ranije bili poznati , su fairy akcije, ja mislim takodje za kvantasa, ali su bili poznati po tome..
U unutrasnjosti , dominaciju sa praskovima ima Dis, jer ima mrezu i zna da ponudi ariel i ostale proizvode nekad na akciji , ali to je unutrasnjost, tj smanjena konkurencija..
Ali primetno je da se narod slabo snalazi u racunicama, malo je poblentavio...
Ono sto je pohvalno za Sunce je da ne vara na cenama, tj nema onog iz maxi da podmece 3 druge vrste graska da bi vas zaebao...to radi i Lidl, rade puno lanaca prodaje...bas puno , sto je normalno kad se uzme da su Srbi u pitanju..
Ne radi Sunce, sto je zanimljivo , ali se desava da ima kikseva oko naplate na kasi , ne znam razlog znam iz iskustva drugih musterija....Ali ako se pogleda kao test kupac da li love na greskama, kao sto lovi maxi , lidl , dis...ne moze se reci za Suince...
Nisam jos upoznat sa Sumadijom da li oni love u mutnom, iz mog iskustva ne love...ali ja nemam puno iskustva , samo dva mega sumadija objekta...
Ali eto hocu da pohvalim da iz mog iskustva Sunce je prestalo da lovi na nepaznju kupca, mada to zavisi od osoblja objekta....
Maxi npr to nije uspeo ni dan danas, znaci sto se toga tice Idea , maxi lidl , dis su prepuni smradova kao radnika....tipicna srpska fukara...
Sunce je jedno vreme imalo poslovnu politiku da zaposljava samo starije od 74 godista, sto je zanimljiva stvar, ali tako su podelili , zbog prakse da mladi nece da rade , krivinare, a matori su fukara, ovo oko cena i pravljenja kao gresaka...
Ali su odustali od toga, nema dovoljno postenih radnika a i to godiste je u oskudici...
Ali je zanimljivo kao podatak....