suncanje

btw. evi, prikloniću se, na kraju, bronzeru - jer ne smrdi, ne ostavlja tragove, ne traži validaciju, i lako se skida :) a ako ću da se sunčam, dovoljno je da se umijem :mrgreen:

e sto se tice tih prskalica i mazalica, moja sestra je sad imala maturu i sva deca su stavila neke kreme zza potamljivanje i isla na te prskalice, izgledale su kao flekave, pa su onda jos skidale alkoholom i unistile se...
prilicno je gadno izgledalo sve to...

Na drugoj strani Hany je napisala za mazalicu koju ona trenutno koristi...... pa ja pitala na dva mesta i rekli mi da ne ostavlja fleke. Ma to mora de se vodi racuna kako se mazhe. Mora da se pazi na kolena, laktove.....

e, pa ovako....

bila sam SAMO 1 na "kvarcovanju" i nikada vise...sta mi je sve izaslo po kozi u roku od 2min - htela sam da se ubijem!! srecom su fleke prosle kada sam resila "ko jbe koliko sam platila i jos koliko mi je minuta ostalo- bolje da sacuvam kozu)....

probala sam sve razne kreme poput lancome, clinique, ester lauder i to jos dok sam bila 2god gim (sad sam 2ga med faxa):D - i to takodje ne valja...ne mogu da se cimam oko tih kremi

anyway...i mene pojedinjeni zezaju kada se vratim sa mora u fazonu "pa nisi pocrnela"...a ja bre VIDIM da jesam, samo sto to nije kao onaj koji ima crne okice i smedju kosu.....lol

the point is - evo danas konacno lepo vreme, a za subotu predvidjaju 32*...tako da idem lepo pozadi kuce na lezaljku....pa makar dobila neki mali slojic boje za 5/6 sati suncanja...

(sry ako sam vas smorila - sebe definitivno jesam)

ama devojke idite na air brush,nije zabranen ni za trudnice,boju odmah dobijete za par minuta,nema nigde nikakvih fleka,boja je ravnomerna po celom telu,a i ne smrdi...ma idealna stvar...e jedino sto ne traje duze od 5 dana,ali dobro...

hahah bas ti fala za tu info! znas, jos uvek zivimo u 18-om veku!:D
ali vecina sig ne koristi to, kao npr. ja - jer moras da se prskas svaki 5 dana!! to je jako boooooooring! nego, zar ne mislis da i to steti kozu?

air brush u svim salonima sada kosta 800din za celo telo,a 400 za lice,dekolte i ruke...
to je ok preko zime i za neke posebne situacije...ja nikada nisam bila tamnija sem kada se vratim sa mora iz nekih arapskih zemalja...probajte,meni je ok...ali to nikako nije podloga za suncanje...

Jos se sunce i leto nisu ni pojavili kako treba, a ja sam vec uspela da izgorim i oljustim se. Zesci zajeb, ali desetocasovno pesacenje po arheoloskim iskopinama uzelo je svoj danak. Od sad pa na dalje, ovog leta, kao i svakog prethodnog, Chiccovo mleko za bebe, sa 40 zastitnim faktorom. Ne da ne pocrnim, nego me sunce i ne vidi ispod njega.:razz: Lepa je crna boja, ali ja se ipak drzim svog belog tena.

Back