Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mozes od lovackih drustava u Vojvodini koja hvataju zeceve i prodaju. Hvataju se u decembru, provari u lovackom kalendaru.
Ako nameravas da ih drzis u kavezu odmah da ti kazem da nece preziveti ni mesec dana jer im treba bar hektar slobodne povrsine kde ce moci da se istrcavaju.
Samo da podrzim kolege. Zecu treba stepa siroka. Moje LU kupuje svake godine odredjeni broj komada iz vojvodine i diskutabilno je kolike sanse imaju ovamo uz prosek od oko 800-900 nadmorske uz bogat broj predatora (srecom te nema lovokradje a ni krivolova )
Hvala vam svima na pomoci , znam da zecu treba dosta prostora ali verujte da ga imamo i na pretek , volio bih da mi neko da broj telefona ili adresu nekog koga bi mogao da kontaktiram u vezi nabavke ove divljaci.
Hvala vam svima na pomoci , znam da zecu treba dosta prostora ali verujte da ga imamo i na pretek , volio bih da mi neko da broj telefona ili adresu nekog koga bi mogao da kontaktiram u vezi nabavke ove divljaci.