Sumo-bebe posledica gojaznosti majki

Napici koje su ispitani osnovci konzumirali:

gazirani sokovi 6
prirodni sokovi 2
mleko 2
voda 1

Sta je u skoli jelo 30 banjaluckih ispitanih osnovaca:

sendvic 50 %
pita ili pica 13 %
pecivo 13 %
grickalice 13 %
pomfrit 5 %
cokolada 4 %
plazma 2 %

http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Zdrav-obrok-unese-jedan-od-30-osnovaca-114423.html

Po navodu iz linka od 30 dece zdrav obrok unese jedan osnovac? Ne, ne unese nijedan, jer ako se voda u slucaju pica i plazma u slucaju hrane vodi pod zdravo to nije tako. Banjalucki vodovod je iz doba Marije Terezije, a za plazmu se uveliko spekulise u sprezi sa GMO.
Не блебећи којешта.
Марија Терезија је била већ скоро век упокојена кад јеа је АУ додељена БиХ на управу, а водовод је још млађи.

Не блебећи којешта.
Марија Терезија је била већ скоро век упокојена кад јеа је АУ додељена БиХ на управу, а водовод је још млађи.

jea ja jeah.... da, vodovod jeste od kasnije, za takve poput tebe

raspitaj se od cega su cevi i da li je normalan tok vode pod uglom

Hteo sam da te pitam onaj litar nafte sto si popio, kako su te izvukli... klasicno ispiranje zeludca?
Нафту пију веганчићи као замену за недостајуће нутријенте, Б-12, есенцијалне аминокиселине и тако то....
Имам ја тебе нешто да питам.... јел си ти толико глуп да тролујеш властиту тему???

Vegani ne piju naftu vec cistu vodu, obicno izvorsku. Reci slobodno, sta krijes ko zmija noge, svi znamo da si slucajno nategao naftu kao mali.
Зашто тролујеш властиту тему глупостима о нафти, празним постовима и спиновањем без смисла.
Босна и Херцеговина је под власт Аустроугарске дошла читавих 98 година после смрти Марије Терезије, тек после Берлинског конгреса 1878., а бањалучки водовод се почео градити још касније,.
Не наводиш ни годину градње водовода, ни да ли је реконструисан током свих ових година, али си способан да одвалиш да је грађен у доба Марије Терезије.
Врло си неспособан за рационалан разговор, помахниташ на сам наговештај да ниси у праву, уместо да се извинеш за глупост којом си хтео да обманеш друге.
Типична последица мањка витамина Б-12 и есенцијалних аминокиселина из хране животињског порекла.
Бтв кад већ кмечиш на цеви тог водовода могао би бар објаснитишта није у реду.

Back