kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
Nemo' ti ja dadnem mačora....![]()
.....ako njoj dash machora pretvorice ga u bezazlenu macu ,znash je valjda ................nije to za nju ...............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemo' ti ja dadnem mačora....![]()
.....ako njoj dash machora pretvorice ga u bezazlenu macu ,znash je valjda ................nije to za nju ...............![]()
Jok more, nego toj mladunac od benglaski tigar....tje naraste...brzo on raste...
Znadeš ko ono kada Mujo dođe na borbe pasa i sa svojim psom ih sve pokida....i pitaju ga oni koja je rasa, a tek će Mujo....ebem ga...tamo u Africi gde sam ga kupio zvali su ga lav....![]()
Jes vala za Gorski vijenac istina....jest ali ima i ona narodna ".........al u ruke mandushica vuka ....."....................neshto mi ona deluje ko klimavi stojko ................![]()
Jes vala za Gorski vijenac istina...A ovo drugo....tju joj ga instaliram....čvrstog....
![]()
...ta bi pokvarila i ekser .........................![]()
...ta bi pokvarila i ekser .........................![]()
Ma nema veze....neka kvari dete kada ima šta........tju popravim....
![]()
Ma nema veze....neka kvari dete kada ima šta........tju popravim....
![]()
Mogu od svakoga da te odbranim...ali od Djokitze nikako....![]()
Sta treba da uradim?Da se udam za tebe? Evo pristajem ,udacu se i rodicu ti 2 deteta,samo da me pustis da radim sta hocu.............![]()
YAY.....![]()
![]()
![]()
.ako je pustish da radi shta ona hoce ima da ti se naskache po niku ..................![]()
Neka volim te malko divlje.....ako je pustish da radi shta ona hoce ima da ti se naskache po niku ..................![]()
Nije tacno,sta ti pricas gluposti............ne bih to nikad uradila............![]()
Neka volim te malko divlje....
Naravno da ti ne bi....![]()
![]()
PrimecujemO.a je l primećujete neke postove u parovima? ona postuje, pa on iza nje, pa ona postuje na drugoj temi, pa on opet postuje iza nje... meni je to sumnjivo