sumnjam na karcinom

Opet ja! ( dosadna sam vise i Bogu i narodu, ali sta da radim kad do svog lekara necu doci jos dosta dugo... )

Da li ikakve veze ima to sto sam imala menstruaciju kada mi je vadjena krv i nalazi
AST-S su 57.00 a ALT-S su 118.00?
I koji su moguci razlozi zbog cega je to poviseno? ( alkohol ne konzumiram tj popijem nekad casu dve kad izadjem, vikendom )

( Imam tu dosadnu temperaturu 37 sa nesto vec god. dana.)

Unapred zahvalna radoznala i sad vec isfrustrirana Tinkerbell :-)

Evo mene opet. Da nije tuzno, bilo bi smesno!

Ponovljen mi je test na Paul Bunnel i ovog puta je negativan.
U roku od 3 meseca, radjen je test na Toxoplasma gondii IgG dva puta ( slucajno ).
Prvi put je bio negativan ali sada drugi put, pise da je pozitivan (+) 17 IU/ml. U tumacenju rezultata pise da je pozitivan >6 IU/ml

Na netu sam nasla kako se prenosi, izmedju ostalog, napominjem da sam imala macku koja je uginula pre tri godine, nikada nije izlazila iz stana a ja simptome ( povisena temperatura ) imam vise od god. dana. Da li je moguce da je ipak od nje i kako se uopste ta bolest ili kako god to da nazovem leci?

Meni je temperatura 37 do 37,3 vec godinu dana prisutna. Ponekad se samo spusti, ali do 36,8. Uradila sam testove virusologije na infektologiji, na koksaki virus, hormone štitne zlezde, snimala pluca, radila test na tuberkulozu - ppd, ginekologija kompletna, ultrazvuk štitne žlezde i abdomena, snimke zuba ortopan i profilni, cistila kamenac... i nista. I dalje imam temperaturu istu.
Citala sam po internetu o tome, i videla sam da ima puno ljudi kojima je receno da vise ne mere temperaturu, kao i onih kojima je receno da je to na nervnoj bazi i da se malo iskuliraju. Meni je takodje receno da ne merim vise temperaturu, a i cela stvar je pocela kada sam bila psihicki totalno rastrojena zbog raznih stvari. Sada sam se smirila ali je temperatura ostala. Tako da...

I pre ove temperature sam zapadala u anemije i pila heferol zbog hemoglobina koji je bio 8,9. Kada sam dobila temperaturu prosle godine krvna slika mi je bila katastrova, mislim na hemoglobin i gvozdje - 9,1 i 3,2. Na virusologiji su mi nasli povecanu mikroplazmu pneumonija i pila sam eritromicin 14 dana prosle godine. Takodje mi je TSH hormon bio 6,1, bila na endokrinologiji, radili mi ponovo sve testove i ultrazvuk štitne i ništa sada je sve u redu i nisam dobijala terapiju. Zubi su ok, jedino što imam recesije od fiksne proteze koju dugo nosim. Hemoblobin sam pila tri meseca i bila na planini pa sam super popravila krvnu sliku, ali mi je hematolog rekla da kada god dobijem pijem heferol da ne bih opet upala u animiju. Eto to je sve od mojih rezultata a ja i dalje imam temperaturu. U suštini se ne osećam loše, samo što su mi ruke i noge uvek hladne jer se znoje.

Da napomenem da ne živim u Skandinaviji jer je kod njih normalna temperatura 37,2 :P

Back