Sumnja

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.893
zamisli otključaš stan i tamo vaša stijena , vaša ljubav , jačina i vaša snaga vas životni drug plače, ali ne onako malo već se može reci stvorila se lokva slanih suza

Pridjete zagrlite i ispriča vam šta je od snažne osobe stvorilo uplakano bespomoćno stvorenje

Pita vas pita ——> kaži mi gde grešim?

Znate se već dugo godina , živite skupa , djelitelji viljusku, kupatilo i krevet, poznajete se i po mraku

:)

Hoćete biti iskreni i reci gde gresi ili birate soluciju “ nije do tebe do svijeta je “

tema se kreće u pravcu gde jaki ljudi iznenada sumnjaju u svoje sposobnosti, preispituju svoje odluke kao i svoje rasuđivanje ( u profesionalnom životu ili u privatnoj sferi)

i u tom trenutku najveće slabosti-----> vaš uplakani partner vas pita "šta radim pogrešno? gde gresim"

svedno je

poenta je da pati i sam sebe gnjavi

da li stati na muku ili ne ?

biti iskren/a i kazati "previshe se tvrdoglav/a moglo se to vako nako odraditi itd"

ili kazati ------> ja pametnijeg stvorenja od tebe vidjeo/la nijesam dakle nije do tebe
Naravno da ces da mu kazes da tvrdoglav I da je to trebao drugacije uraditi...Ukoliko je to istina...

tema se kreće u pravcu gde jaki ljudi iznenada sumnjaju u svoje sposobnosti, preispituju svoje odluke kao i svoje rasuđivanje ( u profesionalnom životu ili u privatnoj sferi)

i u tom trenutku najveće slabosti-----> vaš uplakani partner vas pita "šta radim pogrešno? gde gresim"

U takvim trenucima najbolje je zagrliti partnera.
Saslušati ga.
Da li postoji realan razlog da se tako oseća?
Kroz razgovor može se doći do rešenja.

Back