Sumnja (triper/kapavac/gonoreja)

ne1skusan

Početnik
Poruka
12
Pozdrav, prvo da napišem da nisam imao nikakvih seksualnih odnosa. E sad, da li je moguće dobiti to čudo bez toga? Malo me je zabrinuo deo za simptome (žuti iscedak), iskren da budem, nisam hipohondar, ali ne bih da se šalim sa tuđim zdravljem ako dođe do odnosa. Da rezimiram: primetio sam žuti želatinasti iscedak (koji uglavnom ustupi nakon erekcije, pa me zanima, da li je moguće da je semena tečnost u pitanju? Pošto mi je i ona blago žućkaste boje), on uglavnom se izbaci ili blagim stiskom penisa ili kroz mokraću. Da li ovde ima neko stručnije lice da mi pojasni šta može biti i da li je moja briga opravdana? Hvala puno :)

Pozdrav, prvo da napišem da nisam imao nikakvih seksualnih odnosa.

нема везе, инфекција некаквом ''уриносексуалном'' бактеријом (на то личе симптоми) може да се фасује и преко вц шоље нпр.

вероватно хламидија или уреоплазма, а мања је вероватноћа да је трипер

Pozdrav, prvo da napišem da nisam imao nikakvih seksualnih odnosa. E sad, da li je moguće dobiti to čudo bez toga? Malo me je zabrinuo deo za simptome (žuti iscedak), iskren da budem, nisam hipohondar, ali ne bih da se šalim sa tuđim zdravljem ako dođe do odnosa. Da rezimiram: primetio sam žuti želatinasti iscedak (koji uglavnom ustupi nakon erekcije, pa me zanima, da li je moguće da je semena tečnost u pitanju? Pošto mi je i ona blago žućkaste boje), on uglavnom se izbaci ili blagim stiskom penisa ili kroz mokraću. Da li ovde ima neko stručnije lice da mi pojasni šta može biti i da li je moja briga opravdana? Hvala puno :)
Mozda si zapatio neku bakteriju koja je i inace u organizmu, eserihiju ili enterokokus ili sl......

Deagi forumaši. triper (gonoreja) se vratila na velika vrata, ali za tu bolest više nema leka! Nekada je bila dovoljna injekcija penicilina da se savlada užasna bakterija, sada je mutirala i na kugli ne postoji lek da se suzbije...
Šta da vam kaćem? Čuvajte se!

U pravu si Soradze, postoji jos neka kombinacija dva antibiotika, ali ni to polako vise ne pije vodu.
Trebalo bi o ovome malo popricati po skolama , po medijima jer ljudi misle da uvek za sve postoji lek,
ali nazalost nije tako. Gonoreja se u 5% slucajeva dobija i oralnim seksom.

U pravu si Soradze, postoji jos neka kombinacija dva antibiotika, ali ni to polako vise ne pije vodu.
Trebalo bi o ovome malo popricati po skolama , po medijima jer ljudi misle da uvek za sve postoji lek,
ali nazalost nije tako. Gonoreja se u 5% slucajeva dobija i oralnim seksom.
Bogami, pitanje je da li će poljubac biti "susret najlepši na svetu" ?
Što se stručnjaka tiče, stanje je alarmantno. Sigurna sam da ova tema treba da "zvoni"
po svim dostupnim medijima...

Back