Ja mislim da sam to sebi umislio i da mi se pojavljuju ti nekakvi bolovi po tijelu jer se plasim toga , nista sacekat cu 3 mjeseca i otici na testiranje hvala vam
Slusaj ovako.....U svetu psihologije, psihijatrije i srodnih nauka postoje takva odr. stanja gde osobe zaista mogu osetiti fizicke bolove, mucnine, povracanja, glavobolje, pa cak i da im srce brzo radi, da dobiju pritisak, da se onesveste, da se guse, da ih nesto probada i itd....
Sve se to zajedno zove psihosomatika, i obicno je to deo simptomatologije raznoraznih psihickih poremecaja i bolesti kao sto su npr - Depresija, panicni poremecaj, neke vrste fobija, hipohondrija, somatizacijski somatoformni poremecaj itd....
Kod ljudi koji pokazuju rane naznake visoke ili srednje visoke neuroticnosti (kao ti npr) mogu se javiti iste sve ovakve stvari kada su previse uzbudjeni, uplaseni, istraumirani, kada izazovu deprivaciju sna (kada dugo ne spavaju, i kvalitativno gledano - lose, plitko i sl), kada se predoziraju kofeinom i alkoholom, kada se drogiraju itd, a mogu se javiti i kod totalno zdravih ljudi kojima se desi neka jaka trauma....
Tako i tebi....To te mozda onako nesto pecka, zari bolucka, mozda si se prehladio napolju, mozda naleteo neki virus.....Ja ne znam da li si ti HIV negativan ili pozitivan ovako napamet niti mogu da pricam, ali ono sto znam i sto ti garantujem 100% jeste da to sto ti osecas nikako nije simptomatologija infekcije HIVom.....Takodje, cak i kada j eneko inficiran HIV virusom, ne znaci da ima bolest side....
Pravi razliku izmedju HIV-a i side (AIDS-a) .
I zdravi ljudi mogu da osecaju cisto onako neke bolove u misicima, neke mijalgije znaci, glavobolje, peckanja, utrnuca, i kada bi se svako za sve to cimao - pa 90% zivota i svog vremena bi proveo po lekarima.
To ti se sve i ranije desavalo, nego tome nisi pridavao znacaja, jer nije bilo stresora i traumatizacije, sa kojim bi to sve povezivao, a sada ima - nezasticen sex. odnos sa prostitutkom, pa automatski sve povezujes sa tim dogadjajem, a tvoj mozak i njegov aparat u vidu paznje, opazanja, razmisljanja, donosenja (krivih) zakljucaka sada radi hipervigilno i pod vecom opreznoscu, prateci svaki pokret tvog tela, pa i najmanji sum, krckanje, bol ili utrnuce je tvom mozgu alarm - aha nesto se desava, da li to nije zbog virusa HIVa mozda koji je usao u telo itd...
Neki ljudi zarazeni HIV virusom i po 10 15 godina mogu da ne osecaju nikakve simptome, pa tek posle otkriju da imaju i sidu (AIDS).
Ista ti je fora kao sto vecina ljudi u sebi ima koksaki virus a nema pojma, neki tamo dobiju proliv dan i po od njega, a eto nekom koksaki (kome je slab imunitet) stigne i do srca, napadne miokard, pa takva osoba npr usled jakih fizickih napora, samo padne i umre na terenu i posle to citamo u novinama..... I onda ljudi - auuu to je mnooogo opasan virus... A svako ga u sebi ima i susretao se sa njim milion puta.
Tako da prestani da se ponasas kao da si u zavrsnoj fazi side i da ces umreti za 15 dana lol.... Cak i da si se inficirao, ne bi ti jos neku godinu osetio ni kasalj ni kijavicu cak .
Pogotovo sto si mlad i jak, jak ti je organizam, dobar imunitet, razvija se, svi metabolicki procesi su ti brzi, mladi, najmanji broj mutacija u telu imas, za razliku od ovih starijih aids pacijenata itd.
Evo ti pa se malo edukuj da znas ubuduce ili da umes da posavetujes vrsnjake:
http://www.jazas.net/index.html
http://www.aidsresurs.rs/šta-je-aids-sida
I evo ako ce te utesiti - Ja sam imao dosta dugo neke neobjasnjive niske temperature, posle x virusa na koje sam se testirao (i bio negativan) infektolog mi je dao uput i da se testiram na HIV virus, hepatitis B i C viruse.....Kada sam video bilo je

auuu zasto mi je to dao, znaci on sumnja da su moji simptomi ti auuuu,

tresao sam se kao prut dok nisu stigli rezultati, iako sam znao da sam vodio uredn zivot, ali nikad se ne zna....
I naravno stigli su rezultati i bio sam negativan, a onda shvatih da je to samo standardna procedura i da vecini ljudi daju to prvo da provere da li nije to....
Tako da ono, ne boj se, zivi zivot kao pre, testiraj se za nekih godinu dana, i naravno, ovo ti je skola za svaki sledeci put, i to ne samo za ovo nego i za sve u zivotu.
Mogao si i ako si pio nekada iz iste flase kao i ostali tvoji prijatelji ili ko vec da tako nahvatas 1000 drugih virusa, herpes, epstein barr virus, pa eto nisi, i nisi imao vecih problema.....
Tako da najverovatnije da nisi ni ovo, ali uvek pamet u glavu i ne treba da igras loto i da se kockas sa svojim zdravljem.....
To sto ti neko kaze - "nisam zarazna/zarazan" nista ne znaci.....Jer ni taj mozda ne zna da je zarazen, pa cak i ako ima dokaz i laboratorije da je cist, jer mozda se zarazio u zadnjih 6 meseci, pa ce se tek videti da je zarazen.
I mogao bi da popricas sa svojim ocem ako ga imas.....Niti je sramota pricati o sexu i odnosima, zdravim potrebama svih mladih ljudi sa svojim roditeljima, niti je sramota brinuti se za svoje zdravlje i nekako se i ojadati roditeljima i pitati ih za savet jer su sve oni ovo prosli, a pogotovo kada si ti kao sin uradio nesto sto se naziva rizicno ponasanje.
Forum nije bas pravo mesto za dobijanje saveta, iako moze da pomogne, jer ti je i to isto loto i rulet - sve zavisi na koju ces budalu naleteti na njemu i kako ce ti odgovoriti, nekad dobijes dobar i brizan savet, nekada kontrasavet pa covek jos gore moze sebi pogorsati stanje...