Po tvom mišljenju ako neko dobije kancer, onda se doktori "ubiju" ispitujuću da li je pacijent pio šumeće tablete i koje ???
Naravno da ne, nego leče što se lečiti može.
Bolje jedite povrće/voće koje sadrži te vitamine/minerale nego da pijete hemiju.
Evo malo nauke
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?nav_id=782485
Sta, "po mom misljenju" ? Nisam ja to lupio za kancer, vec samo tako odgovorio i zaista je tako - Ljudi piju decenijama sumece tablete, i ostale suplemente i niko nije dobio kancer, niti ima naucnih osnova da se i zamisli takva glupost. A to je druga osoba kriva koja lupeta i povezuje sumece tablete i kancer. PO njima se kancer dobija od svega sto je ok i novo, ali zato svaka alternativna glupost (koja ne leci) po njima leci kancer za 3 nedelje, 3 dana itd... Rade duplo zlo - pljuju nesto sto radi i dobro je, a velicaju nesto i hvale sto ne radi, ne leci i nije dobro, u nekim slucajevima i tesko steti (npr onaj MMS i CD protokol sto sarlatani alternativci uvaljuju ljudima obolelim od raka).
Tema nije da li da jedem voce ili da uzimam tamo nesto... Zasto uvek spamujete i bombardujete temu ovakvim offtopic stvarima? Ima XYZ razloga zasto NIJE BOLJE da se jede voce i povrce, zasto neko NE MOZE DA JEDE toliko voce i povrce da bi uneo SVE KOLIKO MOZE 1 TABLETOM, i postoji neko ko NEMA PARA DA KUPUJE TOLIKU KOLICINU RAZNOVRSNOG VOCA I POVRCA, da bi opet uneo toliku kolicinu, pogotovo bolesni ljudi koji moraju unositi vece kolicine jer su bolesti i imaju manjak neki.
I dalje, npr Na je natrijum. Natrijum je natrijum, bez obzira da li se nalazi u prirodi tu i tu ili u nekoj kapsuli. Naucite se vise da je hemija sve, hemija je svuda oko nas.
Ti nista o hemiji i ne znas, ali zato rado prenosis neke neistine i stereotipe. Sad da te pita covek kako se pise kuhinjska so, molekulska formula - ne bi znala.
Hahahah, pa sta je ovo, evo malo "nauke" - hooop link B92. E bas me zasmeja. Da javim jednom prijatelju koji treba da stekne PhD iz molekularne biologije, da vise gugla B92, a moga bi i Informer, Blic, Telegraf, Srbin info, Novi svjetski poredak itd.
Trazio sam naucne dokaze, a ne nase zute senzacionalisticke novinare koji od teoreticara zavera, USA zutih senzacionalista prenosi copy/paste metodom clanke, pritom nemajuci pojma o temama o kojima pricaju.
- - - - - - - - - -
Pih...primate se na šuštanje...Pijte pivkane kao ja i pivkani dobro šuškaju...
Ali,ima jedno opšte pravilo:nikako pre 12oo časova jer je alkoholizam...Posle 12 moš
kolko oš...

Ma jok, ja se ne primam na sustanje, nego na ukus, pijem ih kao da su sok, umesto soka, osvezenje, Mg pred spavanje, opusta, umiruje misice od treninga, jaci i lepsi san, odmorniji mozak, nervi opusteniji itd...
Preko dana C vit 1000mg, onako, osvezi te malo, kada si po prirodi, ides u soping itd...
Cink npr uzimam u kapsulama, jedan od retkih minerala koji zaista i deluje, poboljsava imunitet, musku potentnost - testosteron, kosu, kozu, nokte, mnogo toga.