СУМАНУТО Вучић се смеје док најављује радикалнији полицијски час!? (ВИДЕО)

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
Адвокат Владимир Гајић данас је изјавио да му се чини како председник Србије ужива у ванредном стању и због увођења полицијског часа, а Вучић као да је неколико сати касније потврдио овакво тумачење.

На ванредној конференцији, Вучић, изгледа, није могао да суздржи осмех и задовољство док је грађанима саопштавао да се уводи још драстичнији полицијски час од 17 часова до 7 часова ујутро, као и то да ће се можда увести и полицијски час нон-стоп!?

vu%C4%8Di%C4%87-1.jpg

Непримерен и не зна се чиме изазван осмех председника у сред ванредног стања док саопштава народу радикалне мере, које до сада није увела ни једна земља у Европи.

Како је све изгледало, погледајте у видео прилогу.

140 људи прича(ју) о овоме

https://srbin.info/drustvo/sumanuto-vucic-se-smeje-dok-najavljuje-radikalniji-policijski-cas-video/

Samo što nije pukao od smeha..Molim,ne spajati sa temom o koroni jer se ne radi o njoj nego o psihičkom stanju predsednika.Hvala.

Em što krši ustav,em uzurpira nadležnosti vlade i drugih institucija,em se gura svaki dan pred kamere dok je struka gurnuta sa strane,sad je počeo otvoreno da se smeje i uživa dok proglašava duži policijski čas...Gospodo birači sns-a: Šta vam više treba da progledate i shvatite da mu nisu sve na broju?

Ja zaista ne znam kako ce sada ljudi ici na posao...
Pa mozda je dosao red da se malo decentralizuju radna mesta.
Imas kuci radionicu pa radi od kuce ... imas sobu pa radi sa kompa ... ja tako vec godinama :)
Corona nam donosi i promene na globalnom niivou.
Pocnite da radite za sebe a ne druge , aman!

Председник фијукнуо?
Не знам, несам школовала...
Ама, кад неко отвара неколико тема дневно о поменутом- како то окарактерисати?
Као нормално понашање? :lol:

ŽENA (66) NAPALA POLICAJCA NA BANOVOM BRDU jer joj je tražio ličnu kartu! GREBALA GA, UDARALA I URLALA!

UHAPŠENI VLASNICI TRI UGOSTITELJSKA OBJEKTA U VRANJU zbog kršenja propisa za vreme epidemije! U lokalima bilo više od 50 ljudi

NOVO HAPŠENJE ZBOG KRŠENJA SAMOIZOLACIJE! Muškarac (60) iz Žablja došao iz inostranstva pa napustio kuću!

Јбг, кад не слушате.

Pa mozda je dosao red da se malo decentralizuju radna mesta.
Imas kuci radionicu pa radi od kuce ... imas sobu pa radi sa kompa ... ja tako vec godinama :)
Corona nam donosi i promene na globalnom niivou.
Pocnite da radite za sebe a ne druge , aman!

Da, ljudi koji rade u proizvodnji baš mogu radit od kuće.

Da, ljudi koji rade u proizvodnji baš mogu radit od kuće.
Koju crnu proizvodnju imaš u Srbiji?
Imaš najviše hotele, restorane, pekare, kafiće i kladionice itd...tu najviše njih radi.
Mi smo odavno odustali od ozbiljne proizvodnje...prodali smo sve ono što nam sada treba.

ŽENA (66) NAPALA POLICAJCA NA BANOVOM BRDU jer joj je tražio ličnu kartu! GREBALA GA, UDARALA I URLALA!

UHAPŠENI VLASNICI TRI UGOSTITELJSKA OBJEKTA U VRANJU zbog kršenja propisa za vreme epidemije! U lokalima bilo više od 50 ljudi

NOVO HAPŠENJE ZBOG KRŠENJA SAMOIZOLACIJE! Muškarac (60) iz Žablja došao iz inostranstva pa napustio kuću!

Јбг, кад не слушате.
To je razlog da se cereka?

Em što krši ustav,em uzurpira nadležnosti vlade i drugih institucija,em se gura svaki dan pred kamere dok je struka gurnuta sa strane,sad je počeo otvoreno da se smeje i uživa dok proglašava duži policijski čas...Gospodo birači sns-a: Šta vam više treba da progledate i shvatite da mu nisu sve na broju?
Ako je struka Nestorović onda bolje da se struka ne pojavljuje.

Back