СУКОБ полиције и демонстраната против корона диктатуре у Копенхагену

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чекамо вакцине, па онда да скинемо маске, па онда Вучића.
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1422...zainteresovanih-vakcina-euprava-formular.html

kORONA-lazna ruka.jpg

Pa razmisli ti. Kad nije trebalo da zatvara on stisao najgore na svetu, i kazu da je za to dobio pare, sto i objasnjava zasto je to uradio. Shvatam da ne zivis u Srbiji pa nisi bila tu da vidis debilariju kad u aprilu ne mozes napolje, a penzionerima zabranili bilo kakvo kretanje osim ko neki kriminalci u 4-7 ujutro.
Pa onda sve pustio za izbore.
Pa ce onda opet da zatvara posle izbora.
Pa mu se desio 7. jul od koga se zestoko, ali ZESTOKO ukakio.

Pa sad doslo ovo sto je doslo - fakticki dosla mu sezona gripa, da se razumemo i grip se isto ovako ponasao kao korona u ovo doba godine, sto je i logicno s obzirom da je u pitanju gripolika bolest, ali sad batica ne sme ni da pomene zatvaranje. Znaci NI DA POMENE. A sad bi i mogao to da radi, objektivno govoreci.

Kao sto vidis da, ne odgovara nam da nas jedan debih zahebava i igra se sa nama. A on se, ponavljam ti, sad TRAJNO ZAHEBAO jer je trebalo da zatvori ali nije smeo pa mu pomrli ljudi. Ko misli da cemo ovo da mu zaboravimo taj se grdno vara. Na sve ostalo, naravno.

Tako da je batica GOTOV kako god da okrenes i sta god da uradi. I sam je tome kriv. Jos se hvalio da on donosi odluke - odlicno, dobice tako po nosu zbog toga da ce da zazali kad se rodio.
imam utisak, da bi on naredio zaključavanje...većina policije i DB-a bi to izvršile...samo, što se plaši, da stranci ne isceniraju neko krvoproliće...sudbina zorana đinđića mu je pred očima

Zato ti plaćaš kamatu za njih

hohohoho
А некад сам мислио...да си ОК ликуша...
ма...то је због Одри Хепберн...
па овде си не промашила гол, него и лопту, чак си у погрешном спорту...
Трагично.

А некад сам мислио...да си ОК ликуша...
ма...то је због Одри Хепберн...
па овде си не промашила гол, него и лопту, чак си у погрешном спорту...
Трагично.

A ti zaista ne misliš da balkanska džamogladija nije deo konglomerata onih koji zaista plaćaju visok standard Zapada

Varaš se , grdno

PS na fotki nije Odri, već nea ruska glumica u ulozi Nataše Rostove

imam utisak, da bi on naredio zaključavanje...većina policije i DB-a bi to izvršile...samo, što se plaši, da stranci ne isceniraju neko krvoproliće...sudbina zorana đinđića mu je pred očima

Ne trebaju stranci nista, mi cemo da obavimo posao. Situacija je sad mnogo gora nego u julu po mnogo faktora. Narod je mnogo vise besan. Mozda ne deluje tako, ali mislim da sledece sto bukne - rezim je gotov. Samo je pitanje gde ce da nagazi narod.

Eno koliko ih se diglo u Nisu zbog ubistva ono dvoje ljudi. Narod je jako besan, a oni samo provociraju i provociraju. Bahate se, napravili debilnu Skupstinu i isto tako debilnu vladu, korona... Ne bih im bio u kozi kad narod krene.

Back