sukob interesa

Ja se nesto bas ne przim na lepe muskarce. Samo jednom u zivotu sam imala prelepog decka (ali bash bash) i to je bio nevidjen smor: stalno su zene buljile u njega, gde god da se pojavimo. On je bio SUPER tip, i samo se smejao tome, ali meni je to poceo da bude smor - jbt. sedis negde, pricas nesto intimno, i odjednom provalis kako opet neke klinke (a bilo je i zena u godinama) bulje...Nije meni smetalo sto je lepsi (i ha haj) od mene, nego sam stalno imala osecaj da nas neko prati :)

epilog: tip je bio tezak alkos pa smo svejedno raskinuli.

random_cloud_form:
Da li ste nekad vidivsi neki par rekli nesto u fazonu: pa ona je lepsa od njega, ona zasluzuje boljeg, ili obratno, on izgleda bolje itd ?

"zaslužuje bolju/boljeg" jesam rekla, u sebi, možda nekoliko puta - ali NE zato jer nisu ravni po lepoti (m. i ž. lepota je neuporediva) nego zato što sam, možda, videla neku nepravdicu pa logično pomislila da to tako i ne mora da bude...a gde ti tu viidš sukob interesa?

p anikad se ne uporedjujem sa momcima nego samo sa zhenama???? ali da, nikad nisam imala neke drugarice-ribe, zazirem od takvih ljudi tj zhena, slazem se to je neka podsvest. ok poznanice stagod... ali kao da je on sexy a ja sam "grob" pa bilo bi mi cudno sta ce taj sa mnom i uvek bih misilla da ce otici kod neke ravnopravnije tako da se ne bih upustala u petljavinu.

random_cloud_form:
Da li ste nekad vidivsi neki par rekli nesto u fazonu: pa ona je lepsa od njega, ona zasluzuje boljeg, ili obratno, on izgleda bolje itd iako npr oni odlicno funkcionisu vama je tu nesto nelogicno.?
Desilo mi se da pomislim da ona može bolje, ali to nema veze sa fizičkim izgledom.
random_cloud_form:
Koliko vam je bitno da budete lepse od momaka sa kojima ulazite u vezu??
Nije mi bitno. Bitno mi je da se kapiramo.
random_cloud_form:
I ako ste u vezi sa nekim koga smatrate lepsim od sebe, kako to vas narcizam podnosi?
Opet kažem, nije mi bitno, bitno mi je da se kapiramo. :D

Back