Sujeta?! :(

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eeeee to za drugaricu si potpuno u pravu! U stvari je u pitanju najbolja drugarica koja me je zamolila da joj pomognem, pa sam je ja posavetovala da se registruje na forum krstarice, zato što su ovde svi obrazovani, fini i željni da pomognu, pa ne može da omane. Ali ona ni onda reče da je prodala kompjuter da bi imala za kartu za Grenland pa sam se ja sažalila i postavila ovu temu. Naravno da to nisam ja, ja sam mnogo više kul i od nje :cool:

Eeeee to za drugaricu si potpuno u pravu! U stvari je u pitanju najbolja drugarica koja me je zamolila da joj pomognem, pa sam je ja posavetovala da se registruje na forum krstarice, zato što su ovde svi obrazovani, fini i željni da pomognu, pa ne može da omane. Ali ona ni onda reče da je prodala kompjuter da bi imala za kartu za Grenland pa sam se ja sažalila i postavila ovu temu. Naravno da to nisam ja, ja sam mnogo više kul i od nje :cool:

e, super je...sad jos samo nekog...fuzbalera ubudzi...nekako...
negdje...i da nije razveden vec...planira razvod i tako to...
+ obavezno da je... katolik...to zvuci tako...egzoticno...:zper:

Evo ovako;

Imala sam vezu bez obaveze sa jednim patuljkom. Nije što je patuljak... napomenula bih da ima i jako veliki nos i žešće je razrok. ALI, možete pretpostaviti, takav kakav je, bio je prirodno obdaren za neke stvari koje mu u globalu i nisu baš bile dostupne elem, da ne dužim; ja sam dakako mnogo bolji i kvalitetniji čovek od njega, imam mislim obe noge, visoka sam, plava, i imam velike dude i sve to i... mislim, pa pitchka je pitchka, tu i nije mnogo bitno koliko je duboka i široka je l'... Uglavnom:

Bila sam s njim iz svoje fiziološke potrebe, pošto sam riba u godinama i ne mogu da izdržim apstinenciju (a i na šta to liči u osamnaestoj, mislim, molim vas?!), i znala sam da ću pre ili kasnije nabasati na čoveka svojih snova, lepog ko apolon, sa umom koji je kombinacija ajnštajna i tesle, debelim buđelarom i, što je najvažnije, kvalitetom koji je imao (ipak) ovaj moj, zvaćemo ga "Stidljivko". E da, naravno da je u pitanju i njegova fiziološka potreba, ali to se podrazumeva pošto je on, iako razroki patuljak orlovske nosine i helijum glasa , ipak muškarac, i mora da zaskače svakodnevno, da mu ne bi zarđo.

Problem je što je Stidljivko našao curu, eskimku, koja ima jednu sisu i u čijoj porodici ima onaj gen što mutira pa im deca ostare sa 15-ak godina i izgledaju kao, hm, kako bih opisala?! pa kao Joda, recimo... ne znam kako se beše zove ali, nije svejedno, mislim, iako je ona u principu na njegovom nivou, mene sad to nervira!!! jer, kako uopšte može da poredi mene sa jednosisom eskimkom čija će deca da izgledaju kao klempavi džedaj iz ratova zvezda, star skoro milenijum, a sa samo 15 godina?!
Kapiram ja da to sad nije u redu i da treba da im poželilm sreću, ali moja sujeta mi ne da! Ipak sam ja toliko bolji i kvalitetniji čovek od njih dvoje u paketu, i ne zaboravimo da Stidljivko ima moćnu alatku koju je šteta tek tako, uludo, protraćiti na brkatu ženu s arktika, brđanskog glasa, što jede sirovu ribu i oblači odranu kožu belog medveda.

Molim vas, bez zlobnih komentara, stvarno mi je potrebna pomoć kako ovo da prevaziđem! Na koji način da evoluiram u još kvalitetniju indivivuu, kako bih mogla da iskažem svoju plemenitost kada jednog dana natovare čopor prerano ostarelih patuljčića na kamion i krenu na piknik? Hvala vam puno :heart:

Desila mi se ista situacija.
Sta da ti kazem?!
Nije meni bilo bogznakako stalo do njega,al mi je sujeta proradila.
I ja sam se pitala isto to,al sam pitala i njega u cemu je poenta!
A on mi je fino rekao: "Ti si prevelik zalogaj za mene ( u prevodu, sve ono sto on nije: lijepa, obrazovana, uvijek dotjerana,bla bla... ), s tobom nikad ne bih bio opusten, pored tebe se uvijek osjecam kao da sam glup,a i ko bi te sacuvao takvu!!!" Ijos mi je kojesta rekao na tu temu, a ja sam shvatila da su problem njegovi kompleksi kojih on pored mene ne moze da se oslobodi, i uvijek bi se pored mene osjecao manje vrijednim,a to je za njegov balkanski ego strasna stvar!
A i cinjenica je , da se ne lazemo, bar kod vecine prototipova ovog balkanskog mentaliteta, da muskarci za duge veze i brak biraju djevojke koje nisu toliko atraktivne, samouvjerene, koje su trpeljive, nemaju toliko razvijen drustveni zivot ( gomila drustva, navike svakodnevnog ispijanja kafe, cesti izlasci i sl .), tako da se njihov zivot zapravo svede na tog muskarca koji postaje epicentar njihovog svijeta, a on time dobije na svojoj sopstvenoj velicini!
Sustina je da svako trazi nekog slicnog pored koga ce se osjecati dobro,voljeno i vrijedno , pa makar taj neko bio i najruzniji na svijetu.:roll:

... Na koji način da evoluiram u još kvalitetniju indivivuu, kako bih mogla da iskažem svoju plemenitost kada jednog dana natovare čopor prerano ostarelih patuljčića na kamion i krenu na piknik? Hvala vam puno :heart:
Naići će već neki dasa s kojim ćeš i ti imati klinceze i klince, kad budeš imala tvoje male lepotane neće ti sujeta predstavljati problem, biće ti drago i zbog njih i zbog vas.

Naići će već neki dasa s kojim ćeš i ti imati klinceze i klince, kad budeš imala tvoje male lepotane neće ti sujeta predstavljati problem, biće ti drago i zbog njih i zbog vas.

Ali ti klinci neće imati velike...ovaj...noseve a klinceze će imati dve sise a ne ko što treba jednu veliku i šta će ona, jadnica kad počnu nezgodna pitanja da pršte :sad2:

Iako kontam da je ova tema zajebancija, a da u svakoj zajebanciji ima barem 50% istine, dacu ozbiljan odgovor chitajuci izmedju redova...
Hmmm...sujeta je jako veliki problem kad nekog volish, pa raskinete....shto ovde nije sluchaj...
Ili u bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj se osecash inferiorno u odnosu na situaciju ili neku osobu. Tvoje izjave su pomalo kontradiktorne sa tvojim napisanim emocijama. Obrazlozenje:
Kazesh smatrash sebe kvalitetnom. Pod svojim kvalitetima si navela:"ja sam dakako mnogo bolji i kvalitetniji čovek od njega, imam mislim obe noge, visoka sam, plava, i imam velike dude i sve to i... mislim, pa pitchka je pitchka, tu i nije mnogo bitno koliko je duboka i široka je l'." To su fizichki kvaliteti, koji ama uopshte ne moraju da garantuju nekome dobar sex...osim eventualnih prvih par puta...
Takodje si svog partnera opisala kao:"Nije što je patuljak... napomenula bih da ima i jako veliki nos i žešće je razrok. ","razroki patuljak orlovske nosine i helijum glasa , ipak muškarac, i mora da zaskače svakodnevno, da mu ne bi zarđo."..."sa velikim budjelarom"...
Od svega ovoga mogu zakljuchiti da te privukao bash taj veliki , kako si ga vec nazvala "budjelar.":lol:...koji realno recheno poseduje josh sasvim dovoljno slobodnih i kvalitetnijih mushkaraca od ovog ponudjenog.

E sad. Poshto se znamo sa foruma, smatram da se pored gorepomenutih svojih osobina, smatrash i inteligentnom i obrazovanom, shto ti definitivno daje prednost u nalazenju kvalitetnijeg yebacha.

Medjutim rekla bih da ti toga nisi svesna. Sam pristanak na slobodnu vezu sa takvim tipom, pokazuje koliko sama sebe spushtash i koliko ne verujesh u svoje kvalitete. Chovek koji smatra sebe kvalitetnom osobom , na prvom mestu vrlo poshtuje sebe i to shto poseduje, i ne dozvoljava sebi da se "spushta na nizi nivo kvaliteta".

Sve u svemu, podigni malo nivo ponosa, shto bi zaista bilo u skladu sa tvojim kvalitetima, i reshen problem.

Evo ovako;

Imala sam vezu bez obaveze sa jednim patuljkom. Nije što je patuljak... napomenula bih da ima i jako veliki nos i žešće je razrok. ALI, možete pretpostaviti, takav kakav je, bio je prirodno obdaren za neke stvari koje mu u globalu i nisu baš bile dostupne elem, da ne dužim; ja sam dakako mnogo bolji i kvalitetniji čovek od njega, imam mislim obe noge, visoka sam, plava, i imam velike dude i sve to i... mislim, pa pitchka je pitchka, tu i nije mnogo bitno koliko je duboka i široka je l'... Uglavnom:

Bila sam s njim iz svoje fiziološke potrebe, pošto sam riba u godinama i ne mogu da izdržim apstinenciju (a i na šta to liči u osamnaestoj, mislim, molim vas?!), i znala sam da ću pre ili kasnije nabasati na čoveka svojih snova, lepog ko apolon, sa umom koji je kombinacija ajnštajna i tesle, debelim buđelarom i, što je najvažnije, kvalitetom koji je imao (ipak) ovaj moj, zvaćemo ga "Stidljivko". E da, naravno da je u pitanju i njegova fiziološka potreba, ali to se podrazumeva pošto je on, iako razroki patuljak orlovske nosine i helijum glasa , ipak muškarac, i mora da zaskače svakodnevno, da mu ne bi zarđo.

Problem je što je Stidljivko našao curu, eskimku, koja ima jednu sisu i u čijoj porodici ima onaj gen što mutira pa im deca ostare sa 15-ak godina i izgledaju kao, hm, kako bih opisala?! pa kao Joda, recimo... ne znam kako se beše zove ali, nije svejedno, mislim, iako je ona u principu na njegovom nivou, mene sad to nervira!!! jer, kako uopšte može da poredi mene sa jednosisom eskimkom čija će deca da izgledaju kao klempavi džedaj iz ratova zvezda, star skoro milenijum, a sa samo 15 godina?!
Kapiram ja da to sad nije u redu i da treba da im poželilm sreću, ali moja sujeta mi ne da! Ipak sam ja toliko bolji i kvalitetniji čovek od njih dvoje u paketu, i ne zaboravimo da Stidljivko ima moćnu alatku koju je šteta tek tako, uludo, protraćiti na brkatu ženu s arktika, brđanskog glasa, što jede sirovu ribu i oblači odranu kožu belog medveda.

Molim vas, bez zlobnih komentara, stvarno mi je potrebna pomoć kako ovo da prevaziđem! Na koji način da evoluiram u još kvalitetniju indivivuu, kako bih mogla da iskažem svoju plemenitost kada jednog dana natovare čopor prerano ostarelih patuljčića na kamion i krenu na piknik? Hvala vam puno :heart:

:hahaha::super:

ebemu misha ako je meni jasno sta vam je to "kvalitetna osoba"...u ocima...svojim...
mislim, to je donekle...normalno
e, sad ako postoji...ogromantan raskorak u...rezultatima...opazanja..tog
i "dobacivanja okoline"...more bit da tu nesta i ima tj. nema...i tako...

O pa ja sam veliki ljubitelj i poštovalac tog izraza i izuzetno ga koristim i upotrebljavam i sve :rumenko:

Retko koji tako jasno i upečatljivo istakne ljudski intelekt kao... "kvalitetna osoba" :D

Kad god želiš da iskažeš svoje "preferencije" u odnosu na, recimo, suprotni pol..... a da niko zaista ne zna da li misliš na deb'o novčanik ili nešto drugo debelo..... kažeš samo: bitno mi je da je kvalitetna osoba :D

A oni neka sami zaključe na šta si mislila, glavno je da će se svi složiti sa tobom :cool:

Mislim da trabas da sacekas njihovu decu, mozda se rodi neki mutant sa veeelikom alatkom i jednom sisom, pa mozes da ga drzis za sisu i jases. Inace ako ce vec prerano da ostari to ti samo ide u prilog posto cete za 20godina oboje da izgledate ko da imate milion, pa neces moci da kazes cak ni ajd ako je glup, nizak i ruzan, klempav celav s nogama kracim od k.ite, bar izgleda mladje, jer ce izgledati starije od tebe
:hahaha1: :hahaha1: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :rotf: :hahaha1:
Skoro se nisam ovako ismejao. Hvalati puno za ovakvu poruku!

Desila mi se ista situacija.
Sta da ti kazem?!
Nije meni bilo bogznakako stalo do njega,al mi je sujeta proradila.
I ja sam se pitala isto to,al sam pitala i njega u cemu je poenta!
A on mi je fino rekao: "Ti si prevelik zalogaj za mene ( u prevodu, sve ono sto on nije: lijepa, obrazovana, uvijek dotjerana,bla bla... ), s tobom nikad ne bih bio opusten, pored tebe se uvijek osjecam kao da sam glup,a i ko bi te sacuvao takvu!!!" Ijos mi je kojesta rekao na tu temu, a ja sam shvatila da su problem njegovi kompleksi kojih on pored mene ne moze da se oslobodi, i uvijek bi se pored mene osjecao manje vrijednim,a to je za njegov balkanski ego strasna stvar!
A i cinjenica je , da se ne lazemo, bar kod vecine prototipova ovog balkanskog mentaliteta, da muskarci za duge veze i brak biraju djevojke koje nisu toliko atraktivne, samouvjerene, koje su trpeljive, nemaju toliko razvijen drustveni zivot ( gomila drustva, navike svakodnevnog ispijanja kafe, cesti izlasci i sl .), tako da se njihov zivot zapravo svede na tog muskarca koji postaje epicentar njihovog svijeta, a on time dobije na svojoj sopstvenoj velicini!
Sustina je da svako trazi nekog slicnog pored koga ce se osjecati dobro,voljeno i vrijedno , pa makar taj neko bio i najruzniji na svijetu.:roll:

Ili jednostavnije, svako traži neku koja će mu da... :D

Back