newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
i na koju je vladica ljubomoran jer redovno pere ves....Dovla:Bebica je jedna obicna burzujka koja misli da je riba, a ustvari ne lici ni na sta boze me prosti sto posla onako nesto na zamlju
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i na koju je vladica ljubomoran jer redovno pere ves....Dovla:Bebica je jedna obicna burzujka koja misli da je riba, a ustvari ne lici ni na sta boze me prosti sto posla onako nesto na zamlju
![]()
ti bar znas da ja vise volim kad sam iznad....Keeper:bebo ja mislio da ti je svejedno dal je iznad il ispod.
Mora se malonensy4ever:hahah tz tz tz koji marketing jbttt
paljevino![]()
Hoces da ti pokazem?newerna_beba:na koju foru mozes da tovaris lika ispod??
Jas valanewerna_beba:i na koju je vladica ljubomoran jer redovno pere ves....![]()
I ja sam bio tog misljenja :?Keeper:bebo ja mislio da ti je svejedno dal je iznad il ispod.
ZNAO SAM!!!!!!!!newerna_beba:ti bar znas da ja vise volim kad sam iznad....![]()
Dovla:Evo ja sam smeker, ali ja smatram da ja nisam nedordiljiv. Cak naprotiv ja mislim da sam ja potpuno ok u odnosu sa devojkama. Ja potpuno normalno pricam sa svim devojkama i ja nikada nisam bio neprijatan ni prema jednoj devojci. Ja sam takodje bio u situaciji da me neko o'ladi, ali ja nikada nisam imao potrebu da se ikome svetim, cak stavise ja mislim da je to potpuno bzvz.
meni je ispod...newerna_beba:pa to je lik iznad,ne ispod...
hahahha,dete moje pametnonensy4ever:ma shta ti znash da l' bi imala smisao il' ne bi
mislim ono...ae nisi rekao da se otvara tema...al' mojoj tetki si dao shta da napishe za tebe garant![]()
![]()
da,da,kako lazes samoDovla:Tvojou tetku sam zamolio citiram "da napise "koju"", ali joj ni u jednom momentu nisam rekao STa da napise... ako mi ne verujes pitaj je![]()