Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Evo umesto posle pica,izvestaj live
sa radnog mesta dok zabusavam.
LM,sta mislite zasto neki ljudi imaju potrebu da se pokazu ko 'veliki, bitni i opasni ' nicim izazvani.
Uzorak eksperimenta: slucajni uzorak u velikom TC, ljudi svih profila i godina
Tema: promocija
Zakljucak: Razliciti odgovora tipa-samo si mi jos ti danas falila, ne daju br mob jer eto ne zele,a unapred mi je receno sta trebaju da daju od podataka, vracaju vaucer jer nisu zadovoljni izvucenim (jos bi da biraju a dz je). Dakle ja im niti prodajem nesto,niti jurim da uzmu flajer tj niko ih ne vuce za rukav i smara. Sami prilaze standu. Praksa je pokazala da ovi koji izgledaju ko neki koji imaju veze sta je spa centar
su i najkulturniji. Danas su vaucere uzele glumice Jelena Jovicic i Mina Lazarevic. Obe fine,dale adresu bez problema, nemaju trip o privatnosti. Nasmejane, kulturne,divota. Ne kazem da su poznati cool, daleko od toga,ali ovi koji mozda i treba da cuvaju privatnost, ne tripuju nista. Vec ovi moje fele- obicni smrtnici. Kompleksi ili? 

LM,sta mislite zasto neki ljudi imaju potrebu da se pokazu ko 'veliki, bitni i opasni ' nicim izazvani.
Uzorak eksperimenta: slucajni uzorak u velikom TC, ljudi svih profila i godina
Tema: promocija
Zakljucak: Razliciti odgovora tipa-samo si mi jos ti danas falila, ne daju br mob jer eto ne zele,a unapred mi je receno sta trebaju da daju od podataka, vracaju vaucer jer nisu zadovoljni izvucenim (jos bi da biraju a dz je). Dakle ja im niti prodajem nesto,niti jurim da uzmu flajer tj niko ih ne vuce za rukav i smara. Sami prilaze standu. Praksa je pokazala da ovi koji izgledaju ko neki koji imaju veze sta je spa centar