Сујета и страх

Питање је какав је утисак имала о мени.
Знаш, људе понекад разочарамо, а да тога нисмо ни свесни.
Ја не волим кад разочарам оне до којих ми је стало.
А до ње ми је заиста стало.

DIjenek, nemaju svi ljudi potrebu da "zatvaraju krugove". Nekome je kraj kada je kraj. Nije bitno da li ga razumeju ili ne. Prihvate ga i sve dalje je uzaludno. Izvinjavaš se, razgovaraš, čak i ako vredi razgovora, njima je završeno. To su isključivi ljudi. Možda je i ona takva. Ako si ti nešto upropastio, izvinio se, tražio šansu za popravkom, a ona ignoriše, onda je, barem ja mislim, ona završila sa tom epizodom i, možda, tobom. Pusti je.

ajde da prekinemo da se igramo ovih bolesnih igara.....

ajde da zavrsimo sa ovim njesra vecjednom....

postavicu ti par pitanja na koje hocu KONKRETAN, ISKREN I JEDNOSTAVAN odgovor, bez uvijanja, bez dvosmislenih, trosmislenih recenica, bez stilskih figura i obrnute ili bilo kakve psihologije...

postavio si temu i sad ces da naebes...al zalim to ti je rizik ovog "posla"

ima da ti resimo taj problem za tri sekunde samo ako igras po pravilima....dakle postavljam par pitanja ne preterano indiskretna sasvim obicna i ti dajes kratke i jasne odgovore....posle toga ti resavamo problem....

prvo koji je poslednji vid vase komunikacije, dakle jer to blo uzivo, tipa lice u lice; telefon (mislim na fix); mobilni i ako je mobilni kako jer preko poruka ili razgovor ili bilo koji drugi nacin, sta znam preko neta, preko posrednika(prijatelja)...otkud znam ima raznih nacina....samo reci kako....ne trazim detallje.....

naravno mozes sve ovo da iskuliras...ali onda ne ocekuj da ti bilo ko resi problem ovde kad ni ti sam ne zelis da ga resis.....i naravno ne ocekuj da ti se javi .....

Лепо је кад људи имају предрасуде.:bye:
ne bih se ja kladila da je predrasuda... nego gledam sta citam... pises pomalo ljigavo, sta god da ti neko napise nepovoljno ti mu prilepis etiketu u trenutku, a pricas o tome da nemas sujetu...
ma vazi...
sem toga, ti si pitao ove nepoznate ljude sta misle... postuj bre tudji trud i vreme koje su odvojili da procitaju i kazu ti svoje misljenje...

ja mislim (na osnovu tvojih postova) da si ti jedan laznjak od coveka, i to laznjak do koske.
moze da bude da te citma naopako, al sta god da procitam, na to izadje...

uzdravlje!

Back