Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Mama moje drugarice je imala prilično agresivan oblik raka. Išla je na operacije i pokušavala da se izleči, ali je tumor napredovao sve više i sve brže. Kada joj je definitivno rečeno da su joj šanse za oporavak gotovo nepostojeće i kada su simptomi bolesti počeli da budu sve intenzivniji, uzela je pušku, otišla u ambar i skratila sebi muke. Druga opcija je bila da je maloletno dete gleda kako polako i bolno vene i umire. Glupavo je ubiti se zbog finansijskih ili ljubavnih problema, ali postoje situacije koje jesu beznadežne i iz kojih zaista nema drugog izlaza.
e pa vidis ja mislim da je svaki tren koji je mogla da provede sa majkom dragocen,i to je dete izgubilo..
a inace razumem jedino ako je neko u bas teskim bolovima,ne opravdavam i nisam za to ali razumem,al onda nek sam sebi presudi a ne da ga drugi iskljucuju sa aparata i nose ga na dusi....
- - - - - - - - - -
znam i razumem sta pises al se ne slazem sa tobom...Ti baš ne razumeš šta ja pišem ?!
Ja naravno podržavam suicid u slučajevima
kada to rešava probleme okoline.
Ja ne podržavam suicid onih
koji ne ugrožavaju nikoga
već su samo posustali !
Daću i primer :
Ne podržavam samoubistvo malog Alekse
koga su vršnjaci maltretirali,
a on nije znao da se suprotstavi,
a nažalost ni roditelji nisu umeli da mu pomognu.
Ali podržavam overdouz komšije narkomana
koji je došao u fazu pranja igle u wc šolji.
Kada sam ga pitao zašto to radi,
odgovorio mi je da nema veze od čega će umreti.
- - - - - - - - - -
A sta je sa osobom koja je psihicki labilna, sizofrena, neki od puno psihickih poremecaja pa oduzme sebi zivot, u nesvesnom stanju, znas na sta mislim. Jel i one idu u pakao ili im je oprosteno? "P.S. Najtezi greh je greh nepokajanja" O.Tadej
pakao i raj ne postoje postoji samo zivot ovaj jedan,za sve ostalo ne mozete da tvrdite dok ne cviknete...
a i da postoji bog taj bi cenio coveka prema svim njegovim delima u zivotu,tako da taj sto bi se ubio verovatno ne bi isao u 'pakao' ako je bio 'dobar' covek...