Suicid.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a tek sto je metal jadan
pogotovu canibal corpse, gomila budala i picxkica koji ensto epvaju o nekom ubijanju sta ne, a u stvari su samo obicni ljudi i isti kao i svi ostali, najveci foliranti beda bre.
Nemoj ti molim te samo da pricas nesto nekome.
to je smejurija
ti ne smes bre ni da pogeldas nekoga mrko a kamoli da ti nekoga bijes
a tek da nesto radis sto se pominje u tim tvojim pesmama z:D
smesan si bre

Ja slusam blues. A ovo sam okacio kao cist izliv agresije prema emo pokretu. Evo obrisacu link ako ti toliko smeta. A za ovo boldovano ne budi tako siguran.

Poslednja izmena:
Ja slusam blues. A ovo sam okacio kao cist izliv agresije prema emo pokretu. Evo obrisacu link ako ti toliko smeta. A za ovo boldovano ne budi tako siguran.

Metalce lemaju svi redom. Najslabiji su, zato sto se loze na nerealne stvari.
Metalci su ti uglavnom picxke jebiha to je istina. Ima i ok ljudi tu, ali mnogo se foliraju sa onom odecom.
Mada nemam ja nista protiv njih, samo me nerviraju kada krenu da pevaju ove tekstove id a se loze :D
a ono svi ih lemaju z:D z:D

E pazi ovako. Po tvoj dva posta, mogao bi se komotno svrstati u ljubitelje Cannibal Corpse. Znaci neko je faca ako zna i voli da se pegla??? Jadno.

Drugo, ako je volim agresivnu muziku, znaci moram biti agresivan?

Ako volim horor filmove moram biti sposoban da uradim sve sto se tamo prikaze? Jel ti deluje malo patoloski?

I, ostala omladina koja se "ne lozi" je vrlo hrabra. Skupe se u copor 20:1 pa oderu nekog od batina?

Ramisli malo o svojim stavovima?

No ovo je vec offtopic.

E pazi ovako. Po tvoj dva posta, mogao bi se komotno svrstati u ljubitelje Cannibal Corpse. Znaci neko je faca ako zna i voli da se pegla??? Jadno.

Drugo, ako je volim agresivnu muziku, znaci moram biti agresivan?

Ako volim horor filmove moram biti sposoban da uradim sve sto se tamo prikaze? Jel ti deluje malo patoloski?

I, ostala omladina koja se "ne lozi" je vrlo hrabra. Skupe se u copor 20:1 pa oderu nekog od batina?

Ramisli malo o svojim stavovima?

No ovo je vec offtopic.

Ne, ja nisam agresivan, da se bijem umem, zato sto sam godinama ucio. Pa mogu da procenim neke stvari. ali daleko od toga da se ja lozim na to.
Fazon je ovde, sto oni se foliraju totalno jednostavno, i to je ok. Ja nemam nista protiv sto se oni foliraju, ali imam protiv kada krenu da pljuju po drugima, e to je jedino sto mi smeta, sve ostalo je ok.
A nravnod a sam protiv toga 20 protiv jednog, to je pderski skroz.
Ali da offtopic je.

Постоји пар милиона емоса и не убијају се сви.
Убијају се они који су психички нестабилни и веома размажени и који би тако завршили и да не фурају глупи емо стајлинг и не слушају глупу емо музику.
И, лично, боли ме уво што се убијају.
Будале к'о будале.

Emo je bre cisto sranje,ta su deca u mozak bolesna i kao sto neko rece razmazena...do bola.Mrzim ih.Muka mi je kad ih vidim,i na slici,i uzivo.Ko nema zelju za zivotom,nije mi jasno sto onda ceo zivot jadan sece vene a nikako da se ubije...A sto se tice onog teksta na pocetku teme,nisu ni trebali da obracaju paznju na te "suicidalne,depresivne,emocionalno ugrozene tinejdzere,koje niko ne razume,i koje niko ne voli,pa oni moraju da preduzmu nesto".Sumnjam da bi se uopste ubili.Ne ide mi u glavu takav nacin privlacenja paznje drugih ljudi.Niko nista normalno da uradi,sve neka ubistva i samoubistva,secenje prstiju,vena i ostalih delova tela...:roll:... evo mog odgovora na temu: :dash::thumbdown::ljutko::kletva::bljak:

Emo je bre cisto sranje,ta su deca u mozak bolesna i kao sto neko rece razmazena...do bola.Mrzim ih.Muka mi je kad ih vidim,i na slici,i uzivo.Ko nema zelju za zivotom,nije mi jasno sto onda ceo zivot jadan sece vene a nikako da se ubije...A sto se tice onog teksta na pocetku teme,nisu ni trebali da obracaju paznju na te "suicidalne,depresivne,emocionalno ugrozene tinejdzere,koje niko ne razume,i koje niko ne voli,pa oni moraju da preduzmu nesto".Sumnjam da bi se uopste ubili.Ne ide mi u glavu takav nacin privlacenja paznje drugih ljudi.Niko nista normalno da uradi,sve neka ubistva i samoubistva,secenje prstiju,vena i ostalih delova tela...:roll:... evo mog odgovora na temu: :dash::thumbdown::ljutko::kletva::bljak:

:super::super::super:

ja bih zabranila tu organizaciju zato sto vodi ka samoprovredjivanju,psihickom i fizickom zlostavljanju samog sebe,a tu decu bih slala psihijatru jer je ocigledno da imaju neki problem i na taj nacin skrecu paznju na sebe,a u isto vreme se i odvajaju iz drustva i odlaze u neke ekstreme.

:ok::ok:

ja bih zabranila tu organizaciju zato sto vodi ka samoprovredjivanju,psihickom i fizickom zlostavljanju samog sebe,a tu decu bih slala psihijatru jer je ocigledno da imaju neki problem i na taj nacin skrecu paznju na sebe,a u isto vreme se i odvajaju iz drustva i odlaze u neke ekstreme.

Nek se oni ubijaju ko ih **** samo sto njihova propaganda utice na druge naivne budale....

Ma ko j*be i naivne budale...Ali pošto su znatni manjak,treba spaliti izvor gluposti(tj.emose).

ma jok. samo organizujes akciju besplatne podele zileta.

gillette_stadium_logo.jpg

Gillete, the best a EMO can get!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back