Суицид у уметности - песници

Pesnik/pisac ce lupati glavu o besmislu zhivota, kurvi sudbini, proklinjati dan kad se rodio, i slichno. Ipak je on i tokom te veze razmishljao o voljenoj 24/7, video njene ochi u izlasku sunca, chuo njen glas u cvrkutanju ptica, osecao njen miris dok prolazi pored poslasticharnice, itd....

......ježio se od njenog pogleda, zamišljao svileni dodir njenih prstiju po svojim grudima...i osećao kako mu koža bridi, i onda kad ih nema...kad je ostavljen i sam....I boli ga uvo koliko ima para u džepu..On je bogat jer ume da voli i oseća....I kad proklinje sudbinu kurvu, on ne misli na pare....Ne, on voli čak i tu tugu...Kroz tugu reprizno voli i veruje da je voljen......Računi kad dodju, samo ih slaže jedan na drugi....Šta ga briga što će mu odseći fon, on njen glas i tako više neće čuti.?.....Osim u glavi, kad njene lažljive reči odzvanjaju kao udarci malja........
Hm...daaa....i ako je u ovakvim osećanjima, kako taj pisac, il, ne daj Bože pesnik, zna šta je trenutno isplativo?

.

:hahaha::hahaha::hahaha:

...... gluva za moje sitne, muške lažljive priče, suvim usnama praveći užarene krugove po mom ramenu, izazivajući me, izazivajući me........

Gluva za moje priche? Lagish li, lagish... :mrgreen:

Bi2:
Aj, se preselimo na Igricu?...

Da sastavljamo prichicu? Ma 'de bre, vidish kol'ko dece prolazi ovim sokakom... :rumenko:

Sutra da mi pozvoni pandurastija na vrata... :rumenko:

....:rotf::rotf::rotf:..:rotf::rotf::rotf:........:hahaha:..:hahaha::hahaha:...hihihihiiiiiiihihihihihihi

Čoveče, da možeš da me čuješ......vrištim od smeha........:D...
Pročitao si u profilu..;)

A, taj podatak je inače neobično važan za pričicu?

Shta sam prochitao u profilu? Tvoj datum rodjenja? Ne. Sad sam pogledao, i ne pishe.

Nije vazhan za prichicu, nego me zanima. Ne morash godinu. Samo datum.

Ako je tajna, nema veze.

Back