sudnji dan

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
Inspiraciju sam dobila na religiji...Da ne duzim, evo utripujte ili verujte da je sudnji dan pred nama/kao sto su generacije ljudi verovale od tih zapisa do dan danas i ubuduce.../
Koga biste kresnuli, odveli na rucak, odgovorili ili poslali poruku, opsovali...Sa kim bi prosetali ili se pobili? Znaci samo masta da proradi i dajte odgovore...Msm moze bilo sta, bilo kakva ideja po osecaju, moze idemo na plivanje, kuglanje, orgije, debatu...ZNACI SUDNJI DAN JE BLIZU i oprastamo se u nekom trenutku i od Krste i forumasa, dakle sta sa kim? / ne pisite mi o ljudima van foruma, jer to pretpostavljam da se obavi pre, jer je prioritet/
ajmen sexobraco i sexosestre i macehe i ocusi i majke i nemajke, kao i pastorcadi (((:

Inspiraciju sam dobila na religiji...Da ne duzim, evo utripujte ili verujte da je sudnji dan pred nama/kao sto su generacije ljudi verovale od tih zapisa do dan danas i ubuduce.../
Koga bi ste kresnuli, odveli na rucak, odgovorili ili poslali poruku, opsovali...Sa kim bi prosetali ili se pobili? Znaci samo masta da proradi i dajte odgovore...Msm moze bilo sta, moze idemo na plivanje, kuglanje, orgije, debatu...ZNACI SUDNJI DAN JE BLIZU i oprastamo se u nekom trenutku i od Krste i forumasa, dakle sta sa kim? / ne pisite mi o ljudima van foruma, jer to pretpostavljam da se obavi pre, jer je prioritet/
ajmen sexobraco i sexosestre i macehe i ocusi i majke i nemajke, kao i pastorcadi (((:
mene sramota da napišem koje bi odavde kresnuo, jer ako vide biće mi neprijatno... mada pitanje dal će da vide jer kolko vidim većina onih koji su bili ovde više ne dolaze, većinom su neki novi likovi...
za svađanje i tuču...neam nikog, mada ima tu jedan koji me baš ne voli...zlopamtilo teško...
prošetao...sa svakim, ručak...neam pare, može po sendvič...psovao nikog...što to...
orgije...neka fala...i jedna mi dovoljno, skroman sam
slaba mi mašta, znam...

mene sramota da napišem koje bi odavde kresnuo, jer ako vide biće mi neprijatno... mada pitanje dal će da vide jer kolko vidim većina onih koji su bili ovde više ne dolaze, većinom su neki novi likovi...
za svađanje i tuču...neam nikog, mada ima tu jedan koji me baš ne voli...zlopamtilo teško...
prošetao...sa svakim, ručak...neam pare, može po sendvič...psovao nikog...što to...
orgije...neka fala...i jedna mi dovoljno, skroman sam
slaba mi mašta, znam...
ostavila sam otvorene mogucnosti za sve...moje ideje s samo ispaljene u sekundi, otkud ja znam, mozda bi ti zeleo sa nekim da sedis, cutis i gledas se u oci ili pravis pekmez...sta znam...
A, za to sto se stidis, to je bzvz i izmisljas, tema je jasna...Inace ako postoje neki nikovi od pre, pa sta fali da se navedu, ipak je SUDNJI DAN tema?

ostavila sam otvorene mogucnosti za sve...moje ideje s samo ispaljene u sekundi, otkud ja znam, mozda bi ti zeleo sa nekim da sedis, cutis i gledas se u oci ili pravis pekmez...sta znam...
A, za to sto se stidis, to je bzvz i izmisljas, tema je jasna...Inace ako postoje neki nikovi od pre, pa sta fali da se navedu, ipak je SUDNJI DAN tema?
to da se kao stidim...naravno da se zajebavam...
pa štaznam...troji ne bi oprostio

Koga biste kresnuli, odveli na rucak, odgovorili ili poslali poruku, opsovali...Sa kim bi prosetali ili se pobili? Znaci samo masta da proradi i dajte odgovore...Msm moze bilo sta, bilo kakva ideja po osecaju, moze idemo na plivanje, kuglanje, orgije, debatu...ZNACI SUDNJI DAN JE BLIZU i oprastamo se u nekom trenutku i od Krste i forumasa, dakle sta sa kim? / ne pisite mi o ljudima van foruma, jer to pretpostavljam da se obavi pre, jer je prioritet/
Ne bih se obazirao na to, kad sam se naživeo. Ko kad su likovi pravili ispraćaj za vojsku ili momačko veče. Reko nisu se dovoljno iživeli, sad je kasno
sve to da sabiju u jedan dan Č:P

Одиграо бих партију билијара са малим Влајком (члан форума) Али, да буду добре мартинеле!

art licking GIF

Moderator briše moje poste zbog reklamiranja mog you tube kanala :(
Zar ne zna moderator, da sa time što ja ovde objavim moj yt kanal preko noči ču biti milijarder i njemu dati nekih 100 milijuna u džep.
Zar ne zna da biti moderator na forumu nije baš neka karijera za cijeli život? ;)
Sve dobro moderatoru, ne brini.

Na kanalu YT najviše se ide za to da objavljivam svoje sviranje i pjevanje. Sastavljam svoje pjesme, ponekad covere pa čak i sa tog foruma uglasbio neke pjesme za koje text je uradila forumašica sa Krstarice.
ok. sutra cu kliktati, podrzavam /mada ne smem da pitam koja forumasica, mozda je neka kojoj bih zavalila neciju kituu u glavu/

Moderator briše moje poste zbog reklamiranja mog you tube kanala :(
Zar ne zna moderator, da sa time što ja ovde objavim moj yt kanal preko noči ču biti milijarder i njemu dati nekih 100 milijuna u džep.
Zar ne zna da biti moderator na forumu nije baš neka karijera za cijeli život? ;)
Sve dobro moderatoru, ne brini.
A šta, oš neku kintu da mi udeliš? :D

sa @Paula na dorucak uz rakiju i jedno hvatanje za grudi obostrano. E da i poljubac sa jezikom u usta
sa @-Jelena- na rucak i lepo vino
sa @mrvica tačkica na popodnevnu kafu
sa @не тражим мужа na rakiju u 17-17:20 znaci tri komada jer znam da zuri i ona :D
zurim da se tusnem, preskacem veceru i ako je sudnji dan u ponoc krecem da se hebem sa...

puf... pogodi nas kometa, kraj, the end, ko da je bitno sa kime :lol:

Back