Sudnica

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.448
Meni zaista postaje muka od ovog pinka i zaglupljivanja naroda,dajte nekako da se zaustavi ovaj ponor,da otvorimo na fejsu profil za ukidanje ovih trovaca
Sudnica od ponedeljka na TV Pink

11 Jan 2013

thumbnail.php

Novi rijaliti šou Sudnica startuje na TV Pink od ponedeljka 14. januara.
Najgledanija televizija u Srbiji rešila je da dodatno uveća svoj skor gledanosti pokretanjem još jednog veoma uspešnog formata koji se već prikazuje u brojnim evropskim zemljama (vlasništvo RTL). U Nemačkoj ova emisija je čitavu deceniju veoma gledana, a velika očekivanja imaju i čelnici Pinka jer je reč o različitm temama koje se provlače kroz jednu sudnicu.
- U pitanju je šou u kojem će u specijalnu televizijsku sudnicu napravljenu za potrebe ovog formata ulaziti razni akteri kojima će suditi profesionalni sudija sa višegodišnjim iskustvom, a braniti ih i tužiti profesionalni advokati i to iz garniture najpoznatijih beogradskih advokata – rekao je direktor PR sektora TVPink, Darko Popović.
thumbnail.php

Reč je o veoma interesantnom projektu koji će, privući sve one koji vole da prate sudske procese prepune intriga i neobičnih situacija. Gledaoci će tokom pet radnih dana biti svedoci najzanimljivih storija o kojima će nakon saslušanja i ispitivanja svedoka, svoj sud dati sudsko veće prema važećim propisima i Zakonima Republike Srbije.
Emisiju Sudnica realizuju zajedničkim snagama TV Pink i produkcijska kućaEmotion, a emitovaće se svakog radnog dana u 17h.

meni je odavno muka...
misim aj što zovu uglavnom narodnjake, a tek povremeno utrči neko vredan slušanja...
al kad sam vido da je ona glupača Jelena Kostov u "poroti", pripalo mi muka...
misim aj što ima godinica kolko ima, manje više to...al ona je brate neudata...!...:neutral:

Ovo imai na CBS Reality. Zove se, valjda, Ulicni sudija.
Kakve sve debilane i ciganije ima u pravim sudnicama, mogu samo da zamislim na sta ce liciti Pinkova emisija.

Ranije sam zeleo da ih sve strpam u zatvor.
Sada sam vise za ludnicu.
Ni moja baba u 76.god ne gleda pink jer zena bez skole videla da nije ni zdravo ni pametno.
Ako neko zeli da gleda zanimljiv sudski proces ima gomilu filmova i serija sa tom tematikom koji su normalniji od ovoga.
Do skoro se pod drugim imenom ovakva glupost emitovala na tv happy i ljudi su je valjda ukinuli (zeza me signal pa ne znam ni sta emituju ali nije bitno).

Iz radoznalosti sam pogledao 2 min i nisam mogo dalje da gledam.
Znao sam da je neka velika glupost ali ovo je prevazislo sva moja najgora ocekivanja.
Kao sto rekoh ranije kombijem u ludaru i baci kljuc.

Back