Sudija za prekrsaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

modjo85

Početnik
Poruka
29
Prosle godine sam setao svog psa (AST), na povodcu i bili smo ispred zgrade u kojoj zivi moja devojka. Ako se ne varam bila je neka utakmica pa nigde nije bilo nikoga. Prisao mi je policajac, pitao zasto nema korpu, na sta sam mu odgovorio da nisam ni znao da mora da je ima posto ima 6 meseci. On mi je vratio dokumenta i rekao "Hvala. Dovidjenja.". Danas mi je stigao poziv od sudije za prekrsaje. U zapisniku nista nije tacno! Pise da sam vodio psa bez povodca i korpe, mesto gde je zapisano da nas je video policajac nema veze sa mestom gde sam ja bio (pogreseno za oko 300m), jos pise u parku.
Pa me interesuje sta da ocekujem kada se pojavim kod sudije, i da li vredi da objasnjavam ili da se nasmesim i kazem Hvala na kaznu koju mi odredi. Devojka moze da potvrdi da je zapisnik pogresan jer je bila sa mnom.
Hvala svima!

Psi do 3 meseca ne moraju da nose korpu. Preko toga sve zavisi ali psi srednjih i velikih rasa moraju da nose korpu.
On moze da kaze istinu, policajac ce da podrzi svoj izvestaj i da kaze kako on misli i dolazimo do toga da imas rec civila protiv sluzbenog lica, sta mislis koga ce sud da poslusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back