Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 179.475
Ja da imam studente tužio BiH
Što da ne
Uzeli pare za školarinu a , škole nema
To je isto kao da platim robu dobavljaču a on ti ne isporuči ništa
Logično je da tužiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacila sam jutos pogled na tu emisiju. I ko da ih voli? Lukavština, podlost, zamke, cinkarenje, iza leđa, podmetanje noge... SNS.
Što da ne
Logično je da tužiš
Zamena teza - Vučić je odgovoran za blokadu jer neispunjavanjem zahteva krije svoju odgovosnost u stradanju 16 ljudi u NS.
To je suština stvari, a verovatno nije upotrebljivo u ovakvom političkom i pravosudnom sistemu. No ogoljava tiranina kao notornog zlikovca i nalaže svakom patrioti da ga ruši.Pokušaj da taj "argument" iskoristiš na sudu
Pa tituži BIH
Što da ne
Logično je da tužiš
Jel ima nešto za osnovne škole?
Čiji roditelji, blokadera Il 2.0 studenta? Jer većina roditelja blokadera su uz svoju decu i podržavaju ih u tome što rade. Što se tiče ovih drugih ,oni uče u Ćacilendu, sami rekli. Dakle, ne znam ko bi koga tužio u ovom slučaju
Što da ne
Logično je da tužiš
Ima, evo stigla mi tužbaJel ima nešto za osnovne škole?
Ima, evo stigla mi tužbai platu mi umanjili. I sad je sve ok sa obrazovanjem dece, imaćete obrazovanu decu sa ovako zadovoljnim kadrom i srećnim zbog novog ministra
![]()
Ne može on svakoj ludi da ispunjava zahteve,pa nije on deda mraz.Zamena teza - Vučić je odgovoran za blokadu jer neispunjavanjem zahteva krije svoju odgovosnost u stradanju 16 ljudi u NS.
A da tuzimo drzavu srbiju
Za prevaru, nekorektno postupanje, podsticanje nejednakosti i nepotizma, ...
mogu studenti koji su upisali a nastava im nije držana. trebalo bi da im država nadoknadi. i uplatu i posledice nedržanja nastave.Roditelj nije potpisnik ugovora sa Fakultetom, tako da ne mogu !
Mogao bi student koji je potpisnik. Iako student može biti izdržavano lice, roditelji su izbačeni iz jednačine.
Da se drzimo pauline logike, studenti nisu uplatili upisninu drzavi nego fakultetima te bi trebali da tuze onog kome su uplatili novac a za to nisu dobili ono sto im je garantovano upisom na fakultet. Roditelji imaju pravo da tuze drzavu koja im je uzela novac kroz porez i na taj nacin finansirala budzetske obaveze - gde je jedna od stavki i besplatno univerzitetsko obrazovanje za gradjane Srbije koji steknu pravo upisa na drzavne fakultete. Znaci, studenti mogu da tuze fakultete a roditelji drzavu. Drzava, naravno, moze da tuzi uprave fakulteta kojima je izdvojila budzetska sredstva a koji nisu pruzili uslugu za koju su tim novcem placeni, plus za sve druge nadoknade (placene tuzbe roditeljima studenata) zbog takvog ponasanja uprava fakulteta.mogu studenti koji su upisali a nastava im nije držana. trebalo bi da im država nadoknadi. i uplatu i posledice nedržanja nastave.
roditelj bi mogli po osnovu plaćanja doprinosa kao zaposleni. platili su a prosveta ne radi... doduše ne sva.