Sudbinu drzave vezali za MMF!!

/POBEDNIK/

Poznat
Banovan
Poruka
8.061
Da li se buducnost jedne drzave moze temeljiti na kreditima MMfa???
Naravno da ne i zlocin je sve ono cinjenje koje je dotle dovelo drzavu i narod!

Strategija predhodne vlasti o liberalizaciji trzista, prekinula je proizvodnju,
sto je imalo za posljedicu likvidaciju kompletnih postojecih proizvodnih kapaciteta!
Da mi ne mozemo toliko jeftino proizvesti koliko jeftino mozemo uvesti,
parola je, na kojoj pociva ovaj zlocin, sto se nesmetano i dalje odvija!!!

Svakako je u debeloj zabludi svako onaj ko misli da u Srbiji postoje politicke snage,
koje ce se ispreciti ovom zlocinu, i pokusti uspostaviti zivot neovisan od MMFa!

Kako je samo farsican demagoski paravan podignut bukom hapsenja KRIMINALACA,
iza kojeg ce zlocin o kom sam govorio ostati nedodirnut!!!

Po ustaljenoj praksi moderacija ce i ovu SMISLENU temu izbrisati,
cime ce samo potvrditi demokraCijske principe ovog,
kako vidim jednoumnog foruma!!!

Ко буде зависио од ММФ-а и банака, тај је осуђен да буде роб.
Све су то похлепна гов'а, а полиција односно државе им не могу ништа јер зависе од њих, морају да им лижу гуз'цу.

Radi se o tome, da ti bez proizvodnje nemas prihode,
jer su ti ruke vezane, ne mozes da radis,
a moras da jedes!!!
A da bi jeo, moras od njih da kupis,
a da bi kupio moras pre toga uzeti kredit,
a da bi uzeo kredit moraces predhodne podmiriti
i u tom grmu lezi zec,
koji ti i gace na dobos mece,
a goluguz dje ces i sta ces????

EU, je smrt za Srbiju, bilo bi pravilnije reci,
jer se pod MMF palo po pravilima EU!!!

Naravno EU ce biti grobnica svih malih ekonomski zaostalih drzavica!!!!
zato bi bilo imbecilno i povjerovati da nasi imaju ozbiljne namjere sa tom EU!!!!!

Beogradjani bi mogli da porade da tako nebude posto su se u nasem glavnom gradu
pojavili Arkanovi tigrasti komarci, hvatajte ih i saljite za jevropu spasite unistenje Srbije.

Da li se buducnost jedne drzave moze temeljiti na kreditima MMfa???
Naravno da ne i zlocin je sve ono cinjenje koje je dotle dovelo drzavu i narod!

Strategija predhodne vlasti o liberalizaciji trzista, prekinula je proizvodnju,
sto je imalo za posljedicu likvidaciju kompletnih postojecih proizvodnih kapaciteta!
Da mi ne mozemo toliko jeftino proizvesti koliko jeftino mozemo uvesti,
parola je, na kojoj pociva ovaj zlocin, sto se nesmetano i dalje odvija!!!

Svakako je u debeloj zabludi svako onaj ko misli da u Srbiji postoje politicke snage,
koje ce se ispreciti ovom zlocinu, i pokusti uspostaviti zivot neovisan od MMFa!

Kako je samo farsican demagoski paravan podignut bukom hapsenja KRIMINALACA,
iza kojeg ce zlocin o kom sam govorio ostati nedodirnut!!!

Po ustaljenoj praksi moderacija ce i ovu SMISLENU temu izbrisati,
cime ce samo potvrditi demokraCijske principe ovog,
kako vidim jednoumnog foruma!!!

Nije nikakva liberalizacija trzista ili MMF unistila proizvodnju, vec cinjenica da su Srbi nesposobna bagra koja ne ume da nadje trziste na normalan nacin, vec samo kada im isto drzava pokloni na posluzavniku, dok oni jbu svoju svalerku u drzavnoj kancelariji na poslu koji su dobili preko rodjacke veze. Srbi su olos, sljam i bagra i treba da propadnu i dobro je sto nam je sva proizvodnja unistena. Dodaj tome i da nista kvalitetno ne umemo da proizvedemo i apsolutno zasluzeno gubimo trzisnu utakmicu. Mi smo gvna.

Nije nikakva liberalizacija trzista ili MMF unistila proizvodnju, vec cinjenica da su Srbi nesposobna bagra koja ne ume da nadje trziste na normalan nacin, vec samo kada im isto drzava pokloni na posluzavniku, dok oni jbu svoju svalerku u drzavnoj kancelariji na poslu koji su dobili preko rodjacke veze. Srbi su olos, sljam i bagra i treba da propadnu i dobro je sto nam je sva proizvodnja unistena. Dodaj tome i da nista kvalitetno ne umemo da proizvedemo i apsolutno zasluzeno gubimo trzisnu utakmicu. Mi smo gvna.

Nije tacno, ne radi se o Srbima, vec o srpskoj udruzenoj politickoj mafiji,
koja ja smisleno da bi profitirala, tako djelovala!
E sad iz kog si ti razloga sebe tu uvrstio, nije mi jasno!!!

Radi se o tome, da ti bez proizvodnje nemas prihode,
jer su ti ruke vezane, ne mozes da radis,
a moras da jedes!!!
A da bi jeo, moras od njih da kupis,
a da bi kupio moras pre toga uzeti kredit,
a da bi uzeo kredit moraces predhodne podmiriti
i u tom grmu lezi zec,
koji ti i gace na dobos mece,
a goluguz dje ces i sta ces????

Направиш од лишћа неку врсту гаћа, ко Адам и Ева :mrgreen:
А не брате, кредите не би требало никад узимати, иако ти дупе зависи од њих. Покушати наћи неко решење. Па погледај колико земље необрађене имамо, а ми још увозимо храну. Прво би то требали да решимо, проблем са храном. Е сд други проблем су плате за рају која би радила на тој земљи. Најбоље ко за време Тита, оне радне акције, а за награду ако си био међу најбољима добијао си оне медаље :mrgreen: Ал ко би данас то радио..

Па добро, можда си мало у праву, није Србин ко што је некад био, уништио нас запад.

Ovi iz Dveri, umjesto da sa ovakvim faktima "kupuju" naredne izbore,
zagovarajuci OSLOBODJENJE Srbije, i zivot od sopstvenog rada,
oni o kradji izbora!!!!!
Bacaju izgleda i oni prasinu u oci, kakvi izbori, odje su bitange pokrale buducnost narodu!!!!

Opet ti o Dverima bez povoda. Nisu oni na vlasti, a svrati malo na njihov sajt pa ces videti sta govore. Blokirani su u medijima udruzenim snagama SNSa i DSa.

Ovi nastavljaju gde su prethodni stali. Vec se vidi po njihovim delima.

Направиш од лишћа неку врсту гаћа, ко Адам и Ева :mrgreen:
А не брате, кредите не би требало никад узимати, иако ти дупе зависи од њих. Покушати наћи неко решење. Па погледај колико земље необрађене имамо, а ми још увозимо храну. Прво би то требали да решимо, проблем са храном. Е сд други проблем су плате за рају која би радила на тој земљи. Најбоље ко за време Тита, оне радне акције, а за награду ако си био међу најбољима добијао си оне медаље :mrgreen: Ал ко би данас то радио..

Jel ti ne znas da su vecinu te zemlje u drustvenom vlasnistvu, budzasto prodali Hrvatima????????

Back