Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DisMisaL:Ma jok, smuvaće se uglavnom oni koji od toga ne prave filozofiju i rade nešto po tom pitanju.
Neva:E, kad smo kod plana, tu trebas da pokazes svoju kreativnost ( sto meni bas ne ide )! Valjda imas neku strategiju, a ako ne , kupi fazone iz filmova, ali pazi da budu odabrani! I da ne zaboravimo, treba ti jos samo srodna dusa, koja ce te fore razumeti, i onda ide kraj kao iz bajke! Ziveli su dugo i sretno do kraja svog zivota!
Sve ovo izmedju, moras sama! Meni fali uvod, ali razrada mi je dobra!![]()
CaLiMeRo:...rečenicu Pere Ždere:
Hrabar čovek sam oblikuje svoju sudbinu.
Ostali su žrtve iste.
Tako zasad mislim.
CaLiMeRo:...rečenicu Pere Ždere:
Hrabar čovek sam oblikuje svoju sudbinu.
Ostali su žrtve iste.
Tako zasad mislim.
DisMisaL:Ma jok, smuvaće se uglavnom oni koji od toga ne prave filozofiju i rade nešto po tom pitanju.
Ako te ja budem savetovala, ostaces vecita usedelica! Lepo ti rekoh, a moze i Amelija da posluzi, bas mi je simpaticna! Ne znam, pitaj nekog lika sto prodaje DVD, pa ako on dobro izgleda, neka ti preporuci neki filmic. Samo nemoj ni po koju cenu da uzimas svedski akcioni! To ostavi za razradu plana, tj. za kulminaciju! Znas vec one dramske etape!?:Neva:E, kad smo kod plana, tu trebas da pokazes svoju kreativnost ( sto meni bas ne ide )! Valjda imas neku strategiju, a ako ne , kupi fazone iz filmova, ali pazi da budu odabrani! I da ne zaboravimo, treba ti jos samo srodna dusa, koja ce te fore razumeti, i onda ide kraj kao iz bajke! Ziveli su dugo i sretno do kraja svog zivota!
Sve ovo izmedju, moras sama! Meni fali uvod, ali razrada mi je dobra!![]()
pa ajde daj primer nekakvog plana bilo kakvog pa da doradimo.
znaci treba mi srodna dusa. kako da nadjem srodnu dusu i da je prepoznam. to je amelija pulen, ha, praznjikav film zapravo
klara_m:Meni je najbliže kinesko tumačenje koje se bazira na "promenama", nešto kao igra šaha, ako uradim ili kažem jedno - sledi adekvatan nastavak,...
Tako neke stvari su za moje pojmove jednostavno SUDBINA
Betty:klara_m:Meni je najbliže kinesko tumačenje koje se bazira na "promenama", nešto kao igra šaha, ako uradim ili kažem jedno - sledi adekvatan nastavak,...
Tako neke stvari su za moje pojmove jednostavno SUDBINA
meni je jako privlačna "igra staklenih perli" - lik koji se razvija, interaktivan sa drugim likovima i moćima, u sistemu pravila koji je i sam podložan promenama u zavisnosti od jačine lika i...proviđenja.
PROVIĐENJE je super reč![]()
Da da pre to nego sudbina!
To da sami krojimo svoju sudbinu ne znaci da ona ne postoji...Pera_Zdera:Kakva bre sudbina. To je sve sujeverje i praznoverje. Kontam ja da su ljudi skloni da se nadaju necemu...i treba da se nadaju, ali treba i da rade.
Svako sam bira svoj put i cini sam sopstvene korake. Covek je sam tvorac svoje sudbine.
U sudbinu uglavnom veruje onaj tip devojaka sto sanja o princu na belom konju koji ce da im padne sa neba i odvede ih u svoj dvorac. A kad im se neki princ i pojavi pred ocima one ga ne vide...jer i dalje sanjaju.
Ne.SNova:Zar ne mislite, na kraju krajeva, da ce se smuvati oni koji treba da se smuvaju, ma kakvi bili - lepotica i zver ili obratno?