Sudbina naprednjačke Srbije na putu ka EU-"Zagađenje za njihov profit – naš život na rasprodaji!"

nesko101

Elita
Poruka
20.521
Autorska
Naša zemlja pod Vučićem postaje nova kolonija za tuđe otrove!"
Srbijo sa Vučićem na čelu postaćemo žrtvena država prljave industrije!"
Dok SNS lopovi zgrću milione mi običan narod Srbije postaćemo žrtvena zona EU.
Ovaj režim u Srbiji će dozvoliti zagađenje zarad njihovog ličnog profita.
Srbijo ima li te dovoljno da bi opstala među zveri?

Bolje bi ti bilo da odštampaš neku od ovih parola i postaneš popularan kao naši studenti.Ali ti nemaš hrabrosti da izađeš na ulicu a protiv ovog režima.

Sama činjenica da si ti rusofil, i da kritikuješ posledice srpske politike rusofilskog zameranja zapadu, kao što je gubitak Kosova i litijumsko trovanje, je prilično veliki oksimoron. Jbg, moraš i ti malo da budeš načisto sa onim što želiš. Ako želiš da Srbija bude rusofilska enklava u Evropi, onda ćeš morati da prihvatiš da nas EU potčinjava i da ćemo gubiti teritorije i biti zatrovana kolonija i deponija. Tako da mudro biraj svoj dres, svaka odluka ima svoju cenu ;)

Sama činjenica da si ti rusofil, i da kritikuješ posledice srpske politike rusofilskog zameranja zapadu, kao što je gubitak Kosova i litijumsko trovanje, je prilično veliki oksimoron. Jbg, moraš i ti malo da budeš načisto sa onim što želiš. Ako želiš da Srbija bude rusofilska enklava u Evropi, onda ćeš morati da prihvatiš da nas EU potčinjava i da ćemo gubiti teritorije i biti zatrovana kolonija i deponija. Tako da mudro biraj svoj dres, svaka odluka ima svoju cenu ;)
Sama činjenica ti nije tačna.Dalje neću da se zamaram.

Nesko sine, ti stalno pises o Srbiji a kako kazes zivis na Kosovu. Pa me interesuje, koji tebe boli rasplodni organ za Srbiju kada zivis na teritoriji/drzavi na kojoj Srbija nema nikakve ovlasti i koju EU i USA zovu drzava Kosovo? Recimo, zar tebi nije bitnije sta se desava u Ferizaju ili Peji nego u Loznici ili Kovinu? Mislim ova dva prva mesta su tvoja lokalna mesta a druga dva su u susednoj drzavi Srbiji, pa po analogiji da ubedljivu ali bas ubedljivu vecinu Srba zabole sta se desava u Ferizaju i Peji zasto tebe na Kosovu zulja sta se desava u Loznici ili Kovinu?

* Ferizaj i Peja su Urosevac i Pec po starim nazivima (za neupucene forumase)

Back