ajde ajde odgovaram@ dado
Ja sam ti sibnuo i mail i na pvt sam ti pustio por. Pa sta ti prvo stigne. Ostali vec stigli do Prekookeanije pa se lagano smeskaju na ove nase muke
. Daj Boze da sam u pravu
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ajde odgovaram@ dado
Ja sam ti sibnuo i mail i na pvt sam ti pustio por. Pa sta ti prvo stigne. Ostali vec stigli do Prekookeanije pa se lagano smeskaju na ove nase muke
. Daj Boze da sam u pravu
.
Nema baš zainteresiranih..nego rok je do kraja ožujka ako se misli ići u decembru još ove godine@ svi
Umre mi tema, cim mene nema (cak se i rimuje). Bez sve sale, jel nasao neko neki "angazman" preko h2b vize ili tako nesto? Hocu reci, ako je neko uspeo nek baci neku pametnu i ovde. Za nas koji nismo bili te srece.
bilo bi ti najbolje da si momka nađeš pa preko njegaja sam u Bostonu, ali jos nisam naisla na te skole koje su $300 i da mozes dobiti vizu na osnuvu toga...dosla sam ovdje kao au pair, ubrzo zavrsavam, pa se kontam na koji nacin da ganjam te papire...vozila bih i ja taj neki kamion ako je to postena zarada lol![]()
bilo bi ti najbolje da si momka nađeš pa preko njegaja odkad čitam forume shvaćam da je vrlo teško izganjati neke papire da se ostane
![]()
Pa šta se nisi dogovorila s obitelji gdje čuvaš da ti uz to plate koleđHahahaha, znas od koliko sam ljudi to cula auuuuuuuuuuu...ma jok, sad sam u nekom procesu pronalaska skole pa cemo vidjeti sta i kako...ako kakav lola naidje da mi padne za oko, sto da ne![]()
Billy možeš ti ovo malo pojasnit,šta znači ovo per credit..koliko ustvari košta godina?jel to sa smještajem i hranom ili neOvo je jeftin community college u New York-u:
http://www.bmcc.cuny.edu/bursar/page.jsp?pid=1001&n=Tuition & Fees Per Semester
ja cu da ti kazem ako ce to malo da te spusti na zemlju:Billy možeš ti ovo malo pojasnit,šta znači ovo per credit..koliko ustvari košta godina?jel to sa smještajem i hranom ili ne![]()
zašto tri semestra po godini?to jedino ako misliš uplatit dodatan treći ali za to nemaš novaca!pa puta 3 semestra za godinu, to ti je $7560 samo za casove
plus knjige, plus ...
slicno je i na drugim koledzima, na primer, evo ti nesto jeftino cisto da znas koliko bi te kostala godina bleje u usri, posto sumnjam da mozes na crnjaka te pare da zaradis:
The College estimates the student’s average costs for each academic year to be:
Tuition and fees $6,740 (based on 15 credits)
Living expenses 5,100
Other 3,650
TOTAL ESTIMATED ANNUAL BUDGET: $15,490
.
ne bi ja mogao u te fiktivne brakove ulazit..nije to meni dobro nimalo..nego reci jel znaš možda koji jeftiniji community koleđ- za "bleju"(zargon) i ne moras u usa, tj. sa tih 15.000 koje bi potrosio na koledz, neko bi ukucao u fiktivan - brak za papire
boravi - zivi u nekoj (bilo kojoj, verovatno je godinu dana, mozda i 6 meseci) kao resident, a ne turista - znaci, bez zelene karte nema popusta, placas kao internacionalni student, i to je duplo od nas koji zivimo ovdeTaj savjet da se ode u jednu od država pa boravi neko vrijeme kako bi se jeftinije platio koleđ sam pročitao na jednom sajtu,e sad o kojim državama se radi neznam!
eh boravi u nekoj..nije to samo tako..u svakom slučaju hvala ti na savjetimaboravi - zivi u nekoj (bilo kojoj, verovatno je godinu dana, mozda i 6 meseci) kao resident, a ne turista - znaci, bez zelene karte nema popusta, placas kao internacionalni student, i to je duplo od nas koji zivimo ovde