- Poruka
- 378
ДСС и СРС треба угасити и направити неку озбиљну десничарску странку!
Само разводњавају десничарско бирачко тело, а нису способни узети власт!
Само разводњавају десничарско бирачко тело, а нису способни узети власт!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cossack:Otkud ja znam? Mozda je u pitanju siptarski lobi, Helmut Kol je svojevremeno rekao da je raspad Jugoslavije najveca pobeda Nemacke.
Sta hoces da kazes? Da je 1999-te NATO bio milosrdni andjeo koji je branio jadne teroriste OVK od strasne srpske vojske ili hoces da kazes da strasni Sloba i pored pretnji NATO-a i prisustva OEBS-a nije mogao da odoli i odlucio da pobije i protera Siptare sa Kosova ili jos lakse da dopusti paravojnim formacijama da izvrse etnicko ciscenje (sto se stvarno dogodilo, ali za vreme bombardovanja).
Da li ste merodavni ili niste,neko je u pravu,ali LDP će nestati prvi to sam siguran 100%. Nemam običaj da pričam nešto ofrlje,tek da bih rekao poput mnogih,moja pisanja su istinita.
SM je bio izmanipulisan od pokvarenjaka sa zapada,bio je naivan što im je verovao.Svoju mudrost je pokazao tek na suđenju,kada je već bilo kasno.Da nije verovao zapadu,sve bi drugačije bilo.
Pogrešna politika Vojislava Koštunice i njegovog DSS-a,kako pokazuju najnovija istraživanja,dovešće do nestanka DSS-a ,na narednim izborima,do nestanka te stranke sa političke scene.
Znači da DSS-u sleduje ista sudbina kao i SPO-u.
Ista sudbina zadesiće i SRS ako na narednim izborima ne osvoji vlast u Srbiji.
Mislim da DSS ima perspektivu, ali bez Koštunice.
Imaju pametne ljude i obrazovane, mislim da su to ljudi koji drže neki balans između politike-nacionalizma-ekonomije.
Meni se dopada njihov kandidat za gradonačelnika BG. zaboravio sam ime.
Sposobana i pametna osoba.
Ali Koštunica ne, bez energije, vizije, plana...
moto....polako ćemo i lako ćemo....
vreme je da se povuće ako misli da ne upropasti DSS.
DSS se u zadnjem momentu oslobodio DS-a, stranke koja ako izgubi sada vlast ide u stečaj ili u najboljem slučaju može da doživi sudbinu SPS-a 2000.g.
DSS se u zadnjem momentu oslobodio DS-a, stranke koja ako izgubi sada vlast ide u stečaj ili u najboljem slučaju može da doživi sudbinu SPS-a 2000.g.
Može da se desi da i DS nestane sa političke scene,ako ne uđu sada u vlast.80% njih će da završi u zatvoru,kao i svaka firma,a oni su firma u stečaju.
Razumesh se u politiku kao Marica u kriv Q...![]()
Da li ti se to svidja ili ne to je najmanji problem.
Kada se vlast izgubi preletaci iz vrha odose a ti ces da nastavis da se cerekas sam sebi i da se pitas gde si bio i sta si to radio.
Vodje te partije ne interesuje politika vec novac.
Sta mislis koliko ce njih da promeni boje vec prvih nekoliko dana ?
izjava nevinog kRadikala...![]()
Ne pripadam ni jednoj političkoj opciji,ja sam za Velju(prijatelji smo) i za SRS,ćerka mi je funcioner.
Ovu temu ste izvukli od prošle godine,pa racite sada koliko sam bio vidovit,ili dobro (realno,objektivno) procenjujem situaciju???![]()
Ne pripadam ni jednoj političkoj opciji,ja sam za Velju(prijatelji smo) i za SRS,ćerka mi je funcioner.
Ovu temu ste izvukli od prošle godine,pa racite sada koliko sam bio vidovit,ili dobro (realno,objektivno) procenjujem situaciju???![]()
Da li ti se to svidja ili ne to je najmanji problem.
Kada se vlast izgubi preletaci iz vrha odose a ti ces da nastavis da se cerekas sam sebi i da se pitas gde si bio i sta si to radio.
Vodje te partije ne interesuje politika vec novac.
Sta mislis koliko ce njih da promeni boje vec prvih nekoliko dana ?