- Poruka
- 127.693
Aj mi objasnite ovaj izraz 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sucmurasto ponasanje?"Šućmurast" znači da ne umeš da mu imenuješ boju.
Neodređene boje, nit' plav nit' zelen, nit' braon nit' siv... znači da je šućmurast.
E pa to kada ne umeš nekoga da pročitaš onda ti je šućmurast.a sucmurasto ponasanje?![]()
sumnjivE pa to kada ne umeš nekoga da pročitaš onda ti je šućmurast.
Nedefinisan.sumnjiv![]()
Vidi, i graorasta je prilično šućmurasta...Ma sve dok nije "graorast'.
A ne, ona je ipak boja. Samo treba znati koja.Vidi, i graorasta je prilično šućmurasta...
vazno je da nisu zeznuto plavkasteVidi, i graorasta je prilično šućmurasta...
Pa svi mi koji govorimo nemački tačno znamo koja je Grau-rastaA ne, ona je ipak boja. Samo treba znati koja.![]()
svi govorimo ali ruki razbijaPa svi mi koji govorimo nemački tačno znamo koja je Grau-rasta![]()
ja od tih najvolim rezedoŠućmurasta je neka šarena, niti braon, niti zelena, niti žuta, niti siva, a sve po malo i na kraju ništa.
Graorasta je neka kao braon i siva u isto vreme, ko nekad što su bile sive starke, a nisu sive, nego tako nešto ništa.
znaci sve u svemu - nit smrdi nit miriseŠućmurasta je neka šarena, niti braon, niti zelena, niti žuta, niti siva, a sve po malo i na kraju ništa.
Zavisi kako se gleda, u principu je neodređena, a može svuda da se svrsta.znaci sve u svemu - nit smrdi nit mirise![]()
znaci ja ti trazim sucmurast sako i dobijem plavZavisi kako se gleda, u principu je neodređena, a može svuda da se svrsta.
Rezedo je zelena, neka bleda. Ja najvolim žangare ipak.ja od tih najvolim rezedo![]()
Znači, dobiješ kako sam tog dana raspoložena.znaci ja ti trazim sucmurast sako i dobijem plav![]()
za te zonglere nisam ni cuoRezedo je zelena, neka bleda. Ja najvolim žangare ipak.
Jesi, jesi, nego si ostareo, pa zaboravljaš.za te zonglere nisam ni cuo![]()
Neki ne govorimo ali ipak znamo.Pa svi mi koji govorimo nemački tačno znamo koja je Grau-rasta![]()
Jao, šaci, kad dođete ubanom na ferije ili na urlap, svi šprehujemo.Pa svi mi koji govorimo nemački tačno znamo koja je Grau-rasta![]()