- Poruka
- 15.435
lep gradić,, sviđaju mi se Langoške u centru.. ne znam da l ih još prave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije u SuboticiNe znam ni gde je![]()
onda ima smisla sto ga ne znamNije u Subotici
pravelep gradić,, sviđaju mi se Langoške u centru.. ne znam da l ih još prave
Bratislavaonda ima smisla sto ga ne znamgde je to?
kako god bude...Najavljuju kišu za 1.maj
pa neće ceo dan siguran sam!kako god bude...valjda nece padati po ceo dan...ne zbog 1. maja vec da ljudi mogu da barem izadju napolje
Dosta robe, hrana i veći deo hemije jeftiniji, kafa jeftinija, suhomesnato i sirevi iz Mađarske...to sve vredi.uiscitah preporuke za Suboticu i Palic a niko ne pomenu suboticku pijacu..vredi li ici tamo
ma gde na velikoDosta robe, hrana i veći deo hemije jeftiniji, kafa jeftinija, suhomesnato i sirevi iz Mađarske...to sve vredi.
Ali recimo na našem novobeogradskom buvljaku je malo skuplja većina tih stvari. Jedino je izbor daleko veći u Subotici.
Dakle, ako ideš već iz nekog razloga apsolutno vredi svratiti. Ali namenski...pa ne znam baš. Jedino ako baš na veliko kupuješ tj za neke veće vrednosti robe.
Znači stecište džetseta!Mislim da je nasa pijaca i sada najveca u Srbiji mozda cak i u ex Yu drzavama.
Samo ja je se secam iz vremena kada se tamo sve moglo nabaviti a u prodavnicama nista. Bilo je raznolike robe, sada je manje vise na svakoj tezgi ista ili slicna roba iz Turske, Madjarske i Kine.
I dan danas se prodaje tamo svasta od hrane, preko hemije, namestaja, odece, obuce, tehnike, automobila...
Ljudi sem hrane najvise kupuju tamo odecu, obucu i torbe. Ovi iz Madjarske masovno kupuju tu fake robu posto kod njih nije dozvoljena. Sada nedavno su stajali u redu pred nekom prodavnicom obuce i kupovali po 5 pari...torbe isto...