- Poruka
- 17.475
Imam neke obaveze u Subotici par dana. Nisam nikad bila tamo. Šta treba obavezno da vidim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Centar grada tj korzo (odes na vidikovac gradske kuce odakle puca prelep pogled na ceo grad), Palic i ergelu Mayur na KelebijiImam neke obaveze u Subotici par dana. Nisam nikad bila tamo. Šta treba obavezno da vidim?
Nekim poslom.Palić. Nije za kupanje, ali je lepo za videti, posebno pred zalazak Sunca...
Gradska kuća.
i
Centar i fontane.
Kojim povodom?
Palic obavezno, u grad nisam ni ulazio iskrenoImam neke obaveze u Subotici par dana. Nisam nikad bila tamo. Šta treba obavezno da vidim?
cak i ja zalazim samo iz potrebePalic obavezno, u grad nisam ni ulazio iskreno![]()
Ma jasam iz NS specijalno isao na Palic, nije mi se islo da setam po gradu...cak i ja zalazim samo iz potrebe![]()
sta ti je White Lady ile Voulez Vouz?Obavezno na klopu u Boss i ako volis slatko narucis White Lady ile Voulez Vouz.
Alko je lep dan sednes u bastu a ako nije unutra, neces se razocarati.
ma ok je jednom za proci...mislim zaista je dosta do max sat vremena, eto bez kafenisanja i rucka i sve si videoMa jasam iz NS specijalno isao na Palic, nije mi se islo da setam po gradu...
Jedno je kolac a drugo kao neki dezert. Oba su odlicna.sta ti je White Lady ile Voulez Vouz?![]()
haha taman juce bila tamo a nisam ni zapazila ovo...hvalaJedno je kolac a drugo kao neki dezert. Oba su odlicna.
https://www.bosscaffe.com/en/product/62
https://www.bosscaffe.com/en/jelovnik/poslastice/voulez-vous-dessert
Nista, ja svaki put kada odem nesto od ta dva pojedem. Mada i palacinke sa sladoledom su odlicne.haha taman juce bila tamo a nisam ni zapazila ovo...hvala![]()
a ja nesto i ne volim Boss zbog guzve...ali mi je stvarno lepa basta a i hrana im je dobra...no zato izricito ga izbegavam vikendimaNista, ja svaki put kada odem nesto od ta dva pojedem. Mada i palacinke sa sladoledom su odlicne.
Neeee u Boss. Uzasno zglajznuli sto se tice klope.Obavezno na klopu u Boss i ako volis slatko narucis White Lady ile Voulez Vouz.
Alko je lep dan sednes u bastu a ako nije unutra, neces se razocarati.
jel? ja sam poslednji put rucala tamo pre oko godinu, dve...neku piletinu sa kikirikijem...tada je bila okNeeee u Boss. Uzasno zglajznuli sto se tice klope.
Jedino sto Boss ima lepo po meni je basta i ama bas nista drugo.a ja nesto i ne volim Boss zbog guzve...ali mi je stvarno lepa basta a i hrana im je dobra...no zato izricito ga izbegavam vikendima![]()
Bese da ali od pojave korone na ovamo sve su losiji i losiji sto se tice hrane. Usteda, konstantna menjaza kuvara itd itdjel? ja sam poslednji put rucala tamo pre oko godinu, dve...neku piletinu sa kikirikijem...tada je bila ok
slazem se, mada je meni i hrana eto tada bila ok...inace zaista ne zalazim tj. obilazim ga kada su guzve...jedino ako se uhvati radni dan...i sedi u basti...onda mi je lepoJedino sto Boss ima lepo po meni je basta i ama bas nista drugo.
a sta bi ti proporucila? fali mi inspiracijeBese da ali od pojave korone na ovamo sve su losiji i losiji sto se tice hrane. Usteda, konstantna menjaza kuvara itd itd
slazem se, mada je meni i hrana eto tada bila ok...inace zaista ne zalazim tj. obilazim ga kada su guzve...jedino ako se uhvati radni dan...i sedi u basti...onda mi je lepo
Zavisi sta volis. Kakvu klopu, ambijent, muziku itda sta bi ti proporucila? fali mi inspiracije) mislim kafic/restoran/piceriju...