Subota predveče

Mladi Naučnik

Početnik
Banovan
Poruka
27
Svako doba dana je lepo, ako si optimista. Ili šizofreničar. Ili mrtav.
Svako doba dana je zaista lepo, ako ti je nivo nikotina, kofeina, alkohola, amfetamina i omiljenih supstancija u krvi taman.
Svaki dan je lep. I sreda i petak (petak posebno) i osmi dan.
I svaka je nedelja lepa. Nedelja kao sedmica. Svaka od 54 u godini.
I mesecvi su lepi, svaki. Skoro
januar kada slavimo 12 novih godina i vesrkih praznika. I mart kad počinju visibabe. I april kad, ono suvo, sunčano i 17 stepeni. I maj, opa u maju se ide u Grčku, batice, sa spremnim gajbama paradaI, Sa, Karneks gotovim jelima i profesionalnom oprremom za snimanje.Ultra HD 4K batice.
Pa i godišnja doba su lepa. Zima, skijanje, ako iamte malo krivlju ulicu, 33 stepena. Pa jesen, pada lišće, deca u školu, a kako da pošalješ dete u školu bez novih ermaksa, jakne, ranca, po 500 dinara za užinu i pivo i tiket...
I godine. Pa svaka godfina ima svoju draž. I 1918, kraj rata, smokvin rođendan. Pa i 2013, recimo. Ceca objavila novi album.
Svaka godina i života je lepa. Šesta, prvi put se zaljubiš u predškolskom. Dvanesta, prvo trovanje alkoholom. Četrnaesta, prvo analno iskustvo.
I život je lep kad sve to sabereš.
Ali jedan, dan jedan deo dana, jedan trenutak.
Ne milisekunda, ne ni sat nego baš onako jedan deo dana.
Šta radite subotom naveče i posle večeri?
Gledate Sanju Marinković? Pečete plačinke? Čitate forum, al vas blam da pišete, da ne bude fazon, jadna sam? Spremate orgije?
Šta?
tako sam... znatiželjan?

Gledam moj napaceni Rapid na TV-u...ne mogu go da daju, pijem pivo. Zezam sina. Zezam zenu ljubim je u guzu....prilicno dosadno jer ne vilenim, nisam na klabingu, nekom slavlju, jedenju g*vana takve vrste...sta cu jadan...

slusam Vesnu Zmijanac...svake subote predvece, uvece, popodne i pre podne :zkez:

a ne zoveš?

Čiiiiiiiiiiiijjjiiiiiiiiiiiii ono svatoviiiiiiiiiiiiiii

- - - - - - - - - -

Gledam moj napaceni Rapid na TV-u...ne mogu go da daju, pijem pivo. Zezam sina. Zezam zenu ljubim je u guzu....prilicno dosadno jer ne vilenim, nisam na klabingu, nekom slavlju, jedenju g*vana takve vrste...sta cu jadan...

a štaš, sirotinja :mrgreen:

- - - - - - - - - -

interracial :super:

- - - - - - - - - -

Ugovaramo vecernji provod.
Neki bar.
:aha:

a ko dežura na poslu? žabica ft. vesna zmijanac?

Aj ja sa zenom i troje dece, ali vi koji nemate nikog i visite ovde...pa to je tuga leb ti jebbem....uzas....

vice versa
potpuno je logično da mi bez kučeta mačeta i svinjčeta grebeno po virtuelnom prostranstvu
al poptupno je žalosno da neko uspešan priženjen rasplođen i komforan drnda đoku na ovakvim mestima :mrgreen:

- - - - - - - - - -

cuj ne zovem...dodji sam :manikir:

jel pod prozor s muzikanti?

Svako doba dana je lepo, ako si optimista. Ili šizofreničar. Ili mrtav.
Svako doba dana je zaista lepo, ako ti je nivo nikotina, kofeina, alkohola, amfetamina i omiljenih supstancija u krvi taman.
Svaki dan je lep. I sreda i petak (petak posebno) i osmi dan.
I svaka je nedelja lepa. Nedelja kao sedmica. Svaka od 54 u godini.
I mesecvi su lepi, svaki. Skoro
januar kada slavimo 12 novih godina i vesrkih praznika. I mart kad počinju visibabe. I april kad, ono suvo, sunčano i 17 stepeni. I maj, opa u maju se ide u Grčku, batice, sa spremnim gajbama paradaI, Sa, Karneks gotovim jelima i profesionalnom oprremom za snimanje.Ultra HD 4K batice.
Pa i godišnja doba su lepa. Zima, skijanje, ako iamte malo krivlju ulicu, 33 stepena. Pa jesen, pada lišće, deca u školu, a kako da pošalješ dete u školu bez novih ermaksa, jakne, ranca, po 500 dinara za užinu i pivo i tiket...
I godine. Pa svaka godfina ima svoju draž. I 1918, kraj rata, smokvin rođendan. Pa i 2013, recimo. Ceca objavila novi album.
Svaka godina i života je lepa. Šesta, prvi put se zaljubiš u predškolskom. Dvanesta, prvo trovanje alkoholom. Četrnaesta, prvo analno iskustvo.
I život je lep kad sve to sabereš.
Ali jedan, dan jedan deo dana, jedan trenutak.
Ne milisekunda, ne ni sat nego baš onako jedan deo dana.
Šta radite subotom naveče i posle večeri?
Gledate Sanju Marinković? Pečete plačinke? Čitate forum, al vas blam da pišete, da ne bude fazon, jadna sam? Spremate orgije?
Šta?
tako sam... znatiželjan?
au koi raspad

Back