KRAJINA FOREVER
Početnik
- Poruka
- 44
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi su srbi ma gde oni ziveli. Ko je tebe ovalstio da prosudjujes sta koga zanima?! I to nije njegov film vec je to nas film posto se ne radi o nekim tamo ljudima, vec o nasim ljudima, priljateljima, rodjacima...veKsla:jel dalmatincino a koji se ti qurac petljas u te filmove i kome se to prikazuje jel ti to hoces srbijancima otvoriti oci pa ti nisi normalan boli qurac srbijance za tvoj film o stradanju srba u bosni
pa da njih takove stvari tangiraju prikazali bi piz*arije koje su siptari napravili prema njima ali boli njih savrseno qurac za to jel ti jasno
i ponovo ti kazem nemoj da srbujes ovde medju srbijancima odnesi taj film i prikazi u sarajevu ako imas muda imaces veci efekat nego u beogradu
Strela:Održan je veličanstven i potresan skup danas u SC, uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića... Bile su prisutne i porodice žrtava... Nisam primetila nikog od NVO, ni Kandićke, ni Biserko, ni Miljenka Derete.... Naši "slobodni" mediji do sada, nisu prikazali potresne snimke, valjda da ne bi remetili Tadićev odlazak u Srebrenicu!
Strela:...uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića...
Keeper:Strela:...uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića...
uffffff... sve moj do moga![]()
Proterati i oduzeti drzavljanstvo.eremita:Strela:Održan je veličanstven i potresan skup danas u SC, uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića... Bile su prisutne i porodice žrtava... Nisam primetila nikog od NVO, ni Kandićke, ni Biserko, ni Miljenka Derete.... Naši "slobodni" mediji do sada, nisu prikazali potresne snimke, valjda da ne bi remetili Tadićev odlazak u Srebrenicu!
Олош један антиСрпски који треба протерати из
Србије !!! Лажљивци и продане душе, ако сами не
побегну, тешко њима!!!
eremita:А, који си па Ти, убога провинцијска душо,
па Ти чак ниси ни МОЈ...па ни до МОЈЕГА !!!
Keeper:eremita:А, који си па Ти, убога провинцијска душо,
kamo srecje da si makar provincijske a ne gradsko-seljachko shabanske strukture.
![]()
Etemita,zašto se ljutiš na čoveka kada i sam znaš da je u pravueremita:Keeper:Strela:...uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića...
А, који си па Ти, убога провинцијска душо,
vecavestica:Etemita,zašto se ljutiš na čoveka kada i sam znaš da je u pravueremita:Keeper:Strela:...uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića...
па Ти чак ниси ни МОЈ...па ни до МОЈЕГА !!!![]()
Prisustvo gore navedene gospode nema apsolutno nikakvu težinu![]()
Ljudski sa njihove strane što su došli ali to je sve.
vecavestica:Etemita,zašto se ljutiš na čoveka kada i sam znaš da je u pravueremita:Keeper:Strela:...uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića...
katana_blade:Kad se Brant izvinjavao Jevrejima i ostalim narodima za zlocine koje su njegovi sunarodnici pocinili, ne znaci da nije bilo i da nisu cinjena zlodela i nad samim Nemcima.
Znaci da mi Srbi treba da osudimo zlocince koji su ih cinili u nase ime, a da li ce to drugi narodi uraditi i izviniti se za zlocine ucinjene nasem Srpskom narodu me bas briga, to je njima na cast i njihov obraz koga nemaju..... :? :? :?
Patrijarhu svaka čast ali videćeš kako će da ga pljuju zbog toga.Nexus 6:vecavestica:Etemita,zašto se ljutiš na čoveka kada i sam znaš da je u pravueremita:Keeper:Strela:...uz prisustvo Njegove svetosti Patrijarha Pavla, Tome Nikolića i vrha SRS-a, Brane Crnčevića, gospođe Smilje Avramov, Isidore Bjelice, Nebojše Pajkića, Milana Gurovića, Danila Lazovića...
osim patrijarha, svakako...
katana_blade:katana_blade:Kad se Brant izvinjavao Jevrejima i ostalim narodima za zlocine koje su njegovi sunarodnici pocinili, ne znaci da nije bilo i da nisu cinjena zlodela i nad samim Nemcima.
Znaci da mi Srbi treba da osudimo zlocince koji su ih cinili u nase ime, a da li ce to drugi narodi uraditi i izviniti se za zlocine ucinjene nasem Srpskom narodu me bas briga, to je njima na cast i njihov obraz koga nemaju..... :? :? :?
![]()
![]()
![]()
katana_blade:Znaci da mi Srbi treba da osudimo zlocince koji su ih cinili u nase ime, a da li ce to drugi narodi uraditi i izviniti se za zlocine ucinjene nasem Srpskom narodu me bas briga, to je njima na cast i njihov obraz koga nemaju..... :? :? :?
katana_blade:katana_blade:katana_blade:Kad se Brant izvinjavao Jevrejima i ostalim narodima za zlocine koje su njegovi sunarodnici pocinili, ne znaci da nije bilo i da nisu cinjena zlodela i nad samim Nemcima.
![]()
![]()
![]()
:?
vecavestica:Patrijarhu svaka čast ali videćeš kako će da ga pljuju zbog toga.
Keeper:katana_blade:Znaci da mi Srbi treba da osudimo zlocince koji su ih cinili u nase ime, a da li ce to drugi narodi uraditi i izviniti se za zlocine ucinjene nasem Srpskom narodu me bas briga, to je njima na cast i njihov obraz koga nemaju..... :? :? :?
to je sva sushtina![]()
eremita, mozhesh samo da probash da ga stavish u moju virtuelnu guzicu![]()
Za mene nije razumljivoNexus 6:vecavestica:Patrijarhu svaka čast ali videćeš kako će da ga pljuju zbog toga.
sumnjam...
mislim da nece biti negativnih reakcija na pustanje tog filma, a samim tim i na ljude koji su prisustvovali...
licno mislim da bi tu bilo ljudi iz DSa, mozda cak i Tadic, da skup nije organizovan od strane Radikala...
to je malo glup stav, ali svakako razumljiv...